Horoscopul săptămânii 16-22 ianuarie. Află previziunile pentru zodia ta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu pleca urechea la ce spune lumea în aceste zile, pentru că nici nu o să-ţi vină să crezi ce auzi. Orice persoană căreia îi permiţi să se bage în relaţia ta de cuplu va reuşi să ţi-o distrugă iremediabil. Orice nelămurire ai avea, vorbeşte sincer cu partenerul tău de viaţă şi întreabă-l orice până găseşti răspunsurile de care ai nevoie.

Ai toate şansele ca în această săptămână să te faci remarcată pe plan profesional. Nu va fi uşor şi vei fi nevoită să faci unele sacrificii pentru a ajunge unde ţi-ai propus. Din fericire pentru tine, atunci când ai momentul tău de glorie va fi exact cine trebuie pentru a vedea. Este o idee bună să lucrezi în echipă, astfel banii vor fi mai mulţi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să cucereşti pe cineva pe care ai pus ochii de multă vreme. Este foarte important să ştii ce vrei, altfel te vei trezi cu un iubit pe care apoi să îl regreţi. Dacă eşti deja angajată într-o relaţie serioasă, atunci există riscul apariţiei primelor certuri serioase între voi. E un semnal de alarmă!

Vei da randament la locul de muncă în această săptămână şi vei fi remarcată. Chiar dacă nu ţi se va oferi o mărire de salariu, este un pas important înainte. Este important să ţii de banii pe care i-ai economisit până acum şi să nu cedezi presiunilor celor din jur de a-i ajuta. Chiar dacă nu ai acum nevoie de ei, nu este cazul să bagi mâna în foc pentru nimeni!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Situaţia nu este deloc roz pe plan sentimental pentru tine în această săptămână. Faptul că nu mai există comunicare între tine şi partenerul de viaţă de ceva vreme poate provoca o izbucnire de reproşuri şi vorbe urâte. Ai mare grijă ce spui, altfel vei putea face răni care nu se vor închide prea uşor. Dacă vrei să continui, luptă pentru a-ţi salva relaţia!

Lucrurile merg bine pe plan profesional pentru tine, iar banii nu sunt o problemă nici în aceste zile. Astrele îţi recomandă să nu te opreşti din a te perfecţiona, aşa că investeşte în cursuri de specializare în domeniul în care activezi sau chiar într-altul nou. Dacă eşti implicată în afaceri alături de mai multe persoane, atunci ai grijă ca toţi să primiţi aceeaşi sumă de bani pentru munca depusă ca o echipă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să acorzi mai multă atenţie partenerul de viaţă în această săptămână, mai ales când ai mai mult timp liber. Dacă eşti egoistă şi te gândeşti doar la tine, atunci e posibil ca reproşurile să nu întârzie să apară. Dacă eşti singură, profită de oportunităţile care ţi se oferă şi dă curs invitaţiilor din partea admiratorilor.

Este foarte important să te axezi pe situaţia ta financiară în această săptămână şi să laşi pentru altădată sarcinile pe care le primeşti. Nu te poţi concentra prea bine, aşa că nu risca să faci mai mult rău decât bine. Concentrează-te pe relaţia cu superiorii şi pe ceea ce sunt aceştia dispuşi să îţi ofere de acum înainte. Este o chestiune delicată!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Relaţia dintre tine şi iubitul tău evoluează neaşteptat de mult în aceste zile. Dacă eşti căsătorită, şi conexiunea dintre tine şi soţ se îmbunătăţeşte, veste bună în ambele cazuri fiind că nu aţi depus niciun efort în acest sens. Lucrurile par să se aşeze între voi, iar recentele evenimente prin care aţi trecut v-au făcut mai puternici.

Nu vor apărea schimbări ale situaţiei tale financiare ori profesionale în această săptămână, aşadar concetrează-te ca şi până acum şi vei da randamentul dorit. O atenţie deosebită ar trebui acordară relaţiilor de la serviciu, mai ales a celor cu superiorii tăi. Nu se ştie niciodată când ai nevoie de ei, aşa că înţelege-te cât de bine poţi cu aceştia.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Munca multă strică şi vei vedea acest lucru chiar pe pielea ta în această săptămână. Iubitul sau soţul tău te va bănui de infidelitate din cauza faptului că stai prea mult la serviciu, însă nu este eloc adevărat. În loc să te superi şi tu pe el că te acuză de aşa ceva, mai bine purtaţi o discuţie serioasă şi încercaţi să rezolvaţi problema.

Vei avea parte de o săptămână extenuantă la serviciu, ceea ce înseamnă mulţi nervi şi tensiuni în acest mediu. O dispută cu un coleg se poate transforma într-un adevărat război dacă nu ştii când să te opreşti. Dacă vezi că nu ajungeţi la nicio înţelegere în ceea ce priveşte banii, cel mai bine ar fi să te reorientezi pe un proiect pe cont propriu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu permite familiei tale să se bage în relaţia ta şi nu renunţa la dorinţele şi fericirea ta de dragul nimănui. Este foarte important să lupţi pentru ceea ce ţi-ai propus, altfel vei ajunge să ai multe regrete la un moment dat. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei dori să rămâi aşa şi să te ocupi de carieră cu toate resursele tale.

Vei avea extrem de mult de muncă în această săptămână, însă vei reuşi să le scoţi la capăt pe toate şi să fii răsplătită aşa cum meriţi. Bugetul tău va creşte, dar nu aşa va fi mereu de acum înainte, aşa că pune deoparte într-un depozit de economii şi ţine de ei cât de mult poţi. Vei fi apreciată şi invidiată în acelaşi timp de cei din jurul tău!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să rămâi conectată cu cei dragi în această săptămână pentru că e posibil ca cineva drag să aibă nevoie de ajutorul tău. Fie că este vorba de iubitul sau mama ta, cert este că tu vei fi salvarea. Dacă e nevoie să îţi iei liber de la serviciu, nu ezita să o faci! Această situaţie merită orice sacrificiu din partea ta.

Trebuie să dai dovadă de mai mult curaj în această săptămână şi să te implici îmn afaceri sau proiecte noi dacă ţi se oferă ocazia. Dispui de banii necesari pentru un astfel de start, aşa că ia în considerare sfaturile care ţi se dau şi pune-le în practică de cum prinzi momentul. Nu trebuie să îţi faci iluzii şi nici să aştepţi rezultate imediate!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei avea o stare prea bună în această săptămână, cel mai probabil o schimbare prin care trece iubitul tău te afectează extrem de mult. Tu eşti o fire sensibilă în mod normal şi te afectează foarte mult orice, însă de data aceasta ai toate motivele să fii aşa. Ţi-e frică de ce se poate întâmpla atât timp cât nu există o stabilitate profesională în cazul niciunuia dintre voi.

Nu duci lipsă de bani, dar în sinea ta ţi-ai dori mai mulţi şi simţi că meriţi mai mulţi. Nu este un moment prielnic pentru a cere o mărire de salariu, mai ales dacă ceea ce faci la locul de muncă actual îţi place şi nu ai vrea să-l pierzi. Înarmează-te cu răbdare, munceşte astfel încât nimeni nu are ce să îţi reproşeze şi cât de curând va răsări soarele şi pe strada ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti agitată, îngrijorată şi ai vrea să iei o decizie dar nu eşti prea convinsă. Cel mai probabil este vorba de cariera ta, însă orice astfel de schimbare îţi va afecta şi viaţa sentimentală şi tu ştii asta. Lasă lucrurile să se aşeze de la sine şi gândeşte-te să nu pierzi ce ai mai important în viaţă!

Eşti destul de nemulţumită de situaţia profesională în care eşti şi simţi că poziţia ta este instabilă. Banii pe care îi câştigi sunt suficienţi, însă ştii că poţi obţine mai mulţi şi asta te macină pe interior. Cel mai probabil, odată cu creşterea salariul vor veni probleme pe alte planuri şi responsabilităţi noi şi dificile.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, nu te dedica numai partenerului de viaţă şi oferă-ţi acel spaţiu intim de care ai nevoie. Fă-ţi timp pentru prietenii şi rudele tale chiar dacă el nu doreşte să participe la toate activităţile voastre. Nu risca să devii dependentă de el, ci construieşte-ţi propria ta viaţă.

Nu o duci rău cu banii, însă nici prea bine. Din această cauză, ai mai multă grijă de bugetul tău şi nu face cumpărături inutile cu toate că tentaţiile sunt mari. Organziează-te mereu cu atenţie atunci când mergi la magazin şi nu achiziţiona decât strictul necesar. Munca în echipă îţi poate aduce venituri mai mari în viitor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să accepţi că nu toată lumea este ca tine şi nu trebuie să fii absurdă cu pretenţiile faţă de partenerul tău. Dacă ai ales să stai lângă el, cel mai probabil are o mulţime de calităţi care te-au atras, aşa că nu le uita şi nu îi găsi acum nod în papură. Dacă eşti singură, nu te lăsa manipulată de părinţi şi nu ceda presiunii!

Vei munci la fel de mult ca în ultima perioadă, vei câştiga destul şi vei fi tentată să investeşti toţi banii obţinuţi cu mult efort. Nu este cazul să te arunci cu capul înainte, ci mai degrabă să asculţi sfatul unei persoane cu mai multă experienţă de viaţă decât tine. Fă-ţi rezerve pentru situaţii imprevizibile!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod