Horoscopul săptămânii 15-21 mai. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Indiferent dacă eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, săptămâna aceasta te vei vedea nevoită să ai grijă de unele persoane în defavoarea partenerului de viaţă. Din fericire, acesta te va înţelege şi chiar te va ajuta cu ceea ce ai nevoie. Când te mai eliberezi, ai grijă să te relaxezi şi să îţi acorzi măcar o zi de răsfăţ împreună cu iubitul tău!

Ai toate şansele ca în această săptămână să evoluezi pe plan profesional. Asta poate însemna orice, de la o funcţie mai bună la locul de muncă actual până la schimbarea jobului cu unul mai promiţător. Banii nu sunt o problemă pentru tine, pentru că succesul a apărut de ceva vreme în viaţa ta şi nu pare că se va opri aici. Prinde orice oportunitate din zbor!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru nativii singuri, căci dispun de toate armele necesare pentru a câştiga o luptă mult dorită. Dacă plănuieşti de ceva vreme să ajungi la inima unui bărbat, acum ai ocazia să îţi etalezi atuurile, iar ele să îţi fie apreciate aşa cum îţi doreai. Ai grijă ca cel pe care ai pus ochii să se asemene cu tine atât ca personalitate, cât şi în ceea ce priveşte pasiunile şi aspiraţiile tale.

Acum este momentul în care trebuie să insişti pe evoluţia ta şi să încerci să te perfecţionezi în domeniul de care eşti atrasă. Dacă eşti încă la şcoală, cel mai probabil eşti întreţinută de familie şi nu duci grija banilor. Dar dacă eşti o persoană care ar trebui deja să se descurce pe cont propriu, atunci trebuie să depui mai mult efort pentru a răzbi în viaţă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan sentimental, însă acum ai ocazia de a îndrepta lucrurile. Este foarte important să realizezi când lucrurile scapă de sub control şi să spui stop disputelor dintre tine şi partener chiar dacă tu eşti cea care are dreptate. Lasă orgoliul deoparte şi fă primul pas spre împăcare, altfel lucrurile dintre voi ar putea degenera serios.

Este favorizată munca în echipă în aceste zile, de aceea e indicat să îi asculţi mai mult pe cei din jurul tău. Un şef sau un coleg îţi poate da fără să vrea ponturi valoroase, de aceea fii numai ochi şi urechi. Se anunţă o perioadă înfloritoare pentru tine din punct de vedere financiar, însă asta nu înseamnă că trebuie să devii o persoană îngâmfată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Comunicarea este cuvântul cheie în această perioadă şi de ea e nevoie pentru ca relaţia ta să funcţioneze aşa cum trebuie. Unele modificări care au apărut în viaţa ta sau a partenrului de viaţă v-a dat peste cap, de aceea trebuie să fiţi extrem de deschişi unul cu celălalt. Nu e cazul să devii paranoică în ceea ce priveşte gelozia, dar nici să nu arăţi indiferenţă.

Ai multă energie în această săptămână, dar trebuie să ştii către ce activităţi să o canalizezi. Munca ta are nevoie de o reîmprospătare, aşa că încearcă să schimbi ceva în modul de lucra pentru a da mai mult randament. Cu cât te înţelegi mai bine cu şefii, colaboratorii sau colegii, cu atât şansele de a câştiga mai mulţi bani cresc!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi uşor mai relaxantă pentru tine pe plan amoros, dar nu se poate spune că eşti mulţumită de viaţa ta sentimentală. Cu toate acestea, o schimbare recentă în viaţa ta te-a făcut mai responsabilă şi cu siguranţă mai grijulie în ceea ce priveşte gelozia şi reacţiile tale caracteristice. Nu e niciodată prea târziu să îţi îndrepţi greşelile, însă nu trece în extrema cealaltă!

Ai atât de mulţi bani în ultima perioadă, încât ai început să cheltui fără măsuri. Câştigurile de care ai avut parte ar trebui ţinute la adăpost pentru lucruri importante şi nidecum pentru mofturi puerile. A sosit momentul să iei o decizie şi să faci o investiţie majoră, cum ar fi achiziţionarea unei locuinţe sau a unui autoturism. Ascultă de sfaturile celor mai în vârstă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ca totul să meargă bine pe plan sentimental, e nevoie să îi oferi partenerului de viaţă ceea ce are nevoie şi ceea ce i-ai promis. Cu siguranţă dacă îl amăgeşti, lucrurile vor deveni din ce în ce mai complicate între voi. Relaţia voastră se bazează pe sinceritate, de aceea încearcă să vorbeşti deschis despre intenţiile tale de acum înainte chiar dacă ai putea să îl răneşti.

O schimbare majoră pe plan financiar ţi-a dat viaţa peste cap şi nu ştii ce să faci cu banii câştigaţi. Din păcate, teama care te caracterizează te împiedică să faci unele inveştiţii de viitor. Preferi să stai cu banii la saltea, decât să te angajezi în proiecte mature care te pot responsabiliza mai mult. A sosit momentul să îţi reevaluezi planurile pe termen lung!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru nativele implicate într-o relaţie, e necesar ca în această săptămână să le acorde mai multă atenţie partenerilor de viaţă. Indiferent dacă ai sau nu timp, e important să îţi faci de dragul celui iubit care are nevoie de unele confirmări. Dacă relaţie e la început, cu atât mai mult nu trebuie să îi ridici semne de întrebare, altfel nu va reuşi să capete niciodată încredere în tine!

Nu o duci rău cu banii, însă nu strică dacă ar fi mai mulţi. Ţi se oferă o şansă de a pleca într-o altă companie, dar simţi că dacă ai face-o, ţi-ai trăda echipa. Lucrurile se schimbă şi pentru a evolua, trebuie să încerci de-a lungul vieţii tot felul de lucruri plăcute sau mai puţin plăcute. Fii curajoasă, ia-ţi inima în dinţi şi fă mutarea vieţii tale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental şi nu siguranţă nu te aşteptai la asta. O evoluţie surprinzătoare a relaţiei tale te şochează, dar te şi bucură în acelaşi timp. Indiferent de motivele apropierii dintre tine şi partener, cert este că se aud clopotele de nuntă sau poate apariţia unui copil în viaţa voastră. Tot ce ţi se întâmplă acum e ceea ce ai visat dintotdeauna.

Chiar dacă întâmpini probleme la locul de muncă, asta nu înseamnă că venitul tău va fi afectat. Nu sta cu teama pierderii job-ului, altfel şefii tăi te vor vedea vulnerabilă şi ar putea profita de tine. Eşti pricepută în ceea ce faci, aşa că nu lăsa pe nimeni să abuzeze de competenţele tale. Dacă nu eşti tratată cum trebuie, caută ceva mai bun şi vei găsi cu siguranţă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te-ai concentrat prea mult pe familie sau pe prieteni în ultima perioadă şi ai ignorat viaţa ta intimă şi nevoile tale. E necesar să iei o pauză de la tot şi să fugi într-o escapadă romantică alături de partenerul tău de viaţă. Pentru a putea avea rezultatele mult dorite, e important să laşi toate grijile deoparte atunci când eşti doar cu el!

Ai mai multă energie şi poftă de muncă în această perioadă, de aceea ar trebui să profiţi de ea şi să munceşti cât mai mult la un proiect care îţi e drag. Fie că este vorga de şcoală sau de job, ideea este să te concentrezi doar pe un anumit lucru şi să dai tot ce poţi pentru a obţine ce îţi doreşti. Dacă este vorba despre bani, atunci se poate spune că astrele ţi-au întins o mână de ajutor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să nu îţi mai sufoci partenerul, altfel vei avea de furcă atât cu el, cât şi cu cei din jurul tău. Există o mulţime de persoane în jurul tău care te iubesc şi care au nevoie de tine în viaţa lor. De asemenea, partenerul tău are nevoie de spaţiu şi să îi arăţi că ai încredere în el. Cert este că atitudinea ta actuală îţi poate distruge rapid toate relaţiile frumoase pe care le ai!

Doar prin muncă cinstită vei reuşi să câştigi mai mulţi bani în această perioadă. Şi chiar dacă nu obţii venituri suplimentare sau o mărire de salariu, economiile tale îţi vor fi de ajuns pentru o investiţie mult dorită. Fii precaută însă atunci când vine vorba de acte şi roagă pe cineva cu mai multă experienţă în afaceri să te însoţească atunci când este cazul.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu lăsa nimic nelămurit în raport cu partenerul tău de viaţă în aceste zile. Orice lucru amânat va ajunge să explodeze în cele din urmă. Dacă ajungi în aceas situaţie, e posibil ca atât tu, cât şi partenerul tău să vă arătaţi latura mai puţin bună. Orice cuvânt care nu e la locul lui şi îţi iese impulsiv îţi va aduce mari regrete!

Poziţia ta actuală este una destul de influentă, însă în această săptămână te bucuri de un mare succes în rolul unui deschizător de drumuri. Eşti apreciată pentru ceea ce eşti şi pentru ce ai obţinut până acum, de aceea multe persoane sunt capabile chiar să îţi ofere babi pentru a le oferi ponturi pentru succes. Încearcă să nu îţi iei lumea în cap, pentru că vei pierde într-o clipă ce ai reuşit să obţii până acum!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu te vei concentra prea mult pe dragoste în această săptămână, ci te vei axa pe prieteni şi distracţie. Nimic nu te poate opri din aventura în care ai pornit şi nu e deloc rău în asta. Încearcă să nu investeşti toţi banii în pasiunile şi mofturile tale, mai ales doar pentru că cei din jurul tău fac acest lucru. Rezumă-te la a te simţi bine cu un buget redus!

Chiar dacă rezultatele nu se vor vedea rapid, e important ca în această săptămână să te implici în tot mai multe proiecte şi să te dedici muncii. Nu duci lipsă de bani, însă poţi deveni o femeie de succes dacă eşti determinată şi ştii ce vrei de la viaţă. Lasă tot deoparte şi axează-te pe carieră un timp, după care să revii la viaţa ta obişnuită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod