Semnul zodiacal cu care nu ai niciun viitor, în funcţie de zodia ta

Nu ne putem înţelege cu toată lumea, dar cu unele persoane chiar nu se poate crea absolut nicio legătură şi sunt exact opusul nostru!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul şi Vărsătorul privesc viaţa cu totul altfel.

Taurul tinde să fie controlat de oameni şi lucruri, pe când Vărsătorul este mult mai independent. Vărsătorii nu vor să vorbească despre sentimentele lor şi preferă să nu respecte regulile, în timp ce Taurul are nevoie în permanenţă de reasigurări şi îi plac lucrurile stabile, de încredere. Ambele semne privesc viaţa în mod complet diferit şi e dificil să convieţuiască împreună.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni şi cel din Fecioară nu se înţeleg deloc.

Fecioara preferă să fie organizată şi să deţină controlul în orice moment, pe când Geamănul este mult mai imprevizibil şi spontan. Nativul din Gemeni foloseşte farmecul în propriul lui avantaj, dar acest lucru o face pe Fecioară să îl privească ca pe o persoană nesigură. Gemenii pot găsi Fecioarele mult prea sensibile şi dezechilibrate, lucru care nu îi va plăcea deloc acesteia. Amândoi sunt buni în a spune ce gândesc, dar dacă se contrazic, Fecioara va ajunge să fie rănită, iar Geamănul nu va face nimic.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul şi Berbecul sunt două semne puternice în feluri total diferite.

Racul e foarte sensibil din punct de vedere emoţional, lucru care poate deveni periculos în prezenţa unui Berbec. Aceste două semne sunt cunoscute pentru faptul că intră în lupte crâncene. Racul vrea doar să fie înţeles, dar Berbecul nu are timpul şi energia necesare pentru a-i oferi sprijin. Dacă Berbecul reacţionează dur sau are comentarii insensibile la adresa Racului, atunci va avea mult de furcă cu acesta. Ambii sunt încăpăţânaţi, dar în moduri diferite.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul şi Fecioara se resping unul pe celălalt.

Ambele semne încearcă să rămână raţionale unul în raport cu celălalt. Fecioara tinde să acapareze controlul unei situaţii şi nu îi place când Leul se dă şef. Dacă o Fecioară e supărată pe Leu, ea va ţine în ea până va exploda. Fecioara este foarte critică, iar Leul urăşte acest lucru, ceea ce poate provoca certuri grave.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara şi Săgetătorul sunt yin şi yang.

Fecioara este prea precaută pentru un Săgetător, aceasta neînţelegând natura spontană a lui. Atunci când aceste două semne sunt împreună, lucrurile sunt total haotice, deoarece nu au încredere reciprocă şi nu sunt siguri pe comportamentul celuilalt. Când doi oameni ca aceştia se înţeleg greşit unul pe altul, situaţia poate degenera.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa şi Scorpionul nu sunt deloc compatibili.

Balanţei nu îi place conflictul şi nu se luptă niciodată dacă nu se simte neîndreptăţită. Scorpionii sunt pasionaţi şi se bucură de luptă, ceea ce o înfurie şi mai tare. Scorpionilor le place drama şi vor insista până va obţine una şi în acest caz. Doar pentru că Balanţei îi place armonia, nu înseamnă că e slabă şi nu va lupta atât timp cât e nevoie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul şi Leul sunt semne care vor să domine în lupte.

Ambele semne au personalităţi puternice şi au tendinţa de a dramatiza. Din păcate, nu pot exista doi şefi în acelaşi loc, deoarece acest lucru conduce la lupte şi mult negativism. Confruntările dintre ei sunt foarte intense, uneori devenind înfricoşătoare. Ambii sunt competitivi şi se vor lupta cot la cot până obţin ce vor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul şi Berbecul sunt făcuţi din acelaşi aluat.

Ambii au tendinţa de a vorbi înainte de a gândi. Ei nu vor să fie tacticoşi, ci doar cinstiţi. Din nefericire, au tendinţa de a-şi răni sentimentele unui altuia. Amândurora le place aventura şi să experimenteze lucruri noi, dar Berbecul tinde să ia lucrurile prea în serios atunci când vine vorba de nativul din Săgetător.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii şi Gemenii au o relaţie părinte-copil.

Capricornul tinde să fie foarte responsabil, muncitor şi de încredere, în timp ce nativul din Gemeni poate fi schimbător şi visător. Deoarece au concepţii total diferite, situaţia dintre ei poate fi destul de ciudată atunci când sunt împreună. Ei încearcă să se înţeleagă. dar fără să fie clar şi să se cunoască cu adevărat. Capricornul este în această relaţie părintele, iar Geamănul copilul, aceştia iubindu-se fără să se înţeleagă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul şi Racul sunt diferiţi.

Vărsătorul este o persoană deschisă, pe când Racul se închide în el de multe ori. Vărsătorul vrea ca Racul să fie ca şi el, şi nu şi-l doreşte în preajmă atunci când devine sensibil şi face o dramă din orice. Acest lucru poate afecta sentimentele Racului şi poate duce la confruntări.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti şi Leul sunt ca uleiul şi oţetul.

Peştii preferă să trăiască în mod paşnic într-o lume creativă proprie, în timp ce Leul se dezvoltă doar în mijlocul oamenilor. Aceste două semne pur şi simplu nu funcţionează la acelaşi nivel, ceea ce poate duce la neănţelegeri şi la rănirea sentimentelor. Pentru a se înţelege, e nevoie de multă răbdare. Peştii îi vor lăsa pe Lei să se bucure de lumina reflectoarelor, atât timp cât şi Leii le va permite să fie ei înşişi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul şi Taurul sunt amândoi încăpăţânaţi şi niciunul dintre ei nu e dispus să facă compromisuri.

Ambele semne zodiacale abordează cu totul altfel problemele amoroase, ceea ce poate provoca tensiuni între ei. Berbecului îi ia ceva timp până să îşi dea seama ce vrea, iar Taurul vrea să ştie exact unde se situează relaţia lor în orice moment.  

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ilinca neluta pe 13 Ian 2018, 00:10
  eu leu si sotul peste

  daca ne potrivim

  0
  0

 • ilinca neluta pe 13 Ian 2018, 00:10
  eu leu si sotul peste

  daca ne potrivim

  0
  0

 • Iulian pe 11 Mai 2017, 17:46
  Fecioara

  Super interesant cum zodia mea (Fecioara) nu prea se intelege cu nimeni.Cea mai tare parte este ca am prieteni si am avut relatii intime exact cu oameni din zodiile "cu care" n-am niciun viitor.Cu totii niste oameni minunati..

  2
  0

 • none dan pe 11 Mai 2017, 11:38
  Berbecul si Taurul

  Eu sunt Taur iar nevasta-mea Berbec si chiar ne intelegem foarte bine de ani de zile..In momentul cand iubesti automat esti dispus sa lasi de la tine multe si sa aduci tot timpul noutati in relatie. Cunosc si alte cupluri Berbec-Taur care se inteleg minunat. Nu stiu cine "hotaraste"cine cu cine e compatibil dar interpretarea zodiilor e total gresita.

  3
  1

 • Maria pe 11 Mai 2017, 11:12
  Taurul şi Vărsătorul privesc viaţa cu totul altfel.

  Eronat . Sunt taur si sunt casatorita cu un varsator din 1998. Viata alaturi de el este minunata. In relatii conteaza mai mult caracteru partenerilor si educatia.

  1
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod