Horoscopul banilor în săptămâna 15-21 mai

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai toate şansele ca în această săptămână să evoluezi pe plan profesional.

Asta poate însemna orice, de la o funcţie mai bună la locul de muncă actual până la schimbarea jobului cu unul mai promiţător. Banii nu sunt o problemă pentru tine, pentru că succesul a apărut de ceva vreme în viaţa ta şi nu pare că se va opri aici. Prinde orice oportunitate din zbor!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acum este momentul în care trebuie să insişti pe evoluţia ta şi să încerci să te perfecţionezi în domeniul de care eşti atrasă.

Dacă eşti încă la şcoală, cel mai probabil eşti întreţinută de familie şi nu duci grija banilor. Dar dacă eşti o persoană care ar trebui deja să se descurce pe cont propriu, atunci trebuie să depui mai mult efort pentru a răzbi în viaţă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este favorizată munca în echipă în aceste zile, de aceea e indicat să îi asculţi mai mult pe cei din jurul tău.

Un şef sau un coleg îţi poate da fără să vrea ponturi valoroase, de aceea fii numai ochi şi urechi. Se anunţă o perioadă înfloritoare pentru tine din punct de vedere financiar, însă asta nu înseamnă că trebuie să devii o persoană îngâmfată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai multă energie în această săptămână, dar trebuie să ştii către ce activităţi să o canalizezi.

Munca ta are nevoie de o reîmprospătare, aşa că încearcă să schimbi ceva în modul de lucra pentru a da mai mult randament. Cu cât te înţelegi mai bine cu şefii, colaboratorii sau colegii, cu atât şansele de a câştiga mai mulţi bani cresc!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai atât de mulţi bani în ultima perioadă, încât ai început să cheltui fără măsuri.

Câştigurile de care ai avut parte ar trebui ţinute la adăpost pentru lucruri importante şi nidecum pentru mofturi puerile. A sosit momentul să iei o decizie şi să faci o investiţie majoră, cum ar fi achiziţionarea unei locuinţe sau a unui autoturism. Ascultă de sfaturile celor mai în vârstă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O schimbare majoră pe plan financiar ţi-a dat viaţa peste cap şi nu ştii ce să faci cu banii câştigaţi.

Din păcate, teama care te caracterizează te împiedică să faci unele inveştiţii de viitor. Preferi să stai cu banii la saltea, decât să te angajezi în proiecte mature care te pot responsabiliza mai mult. A sosit momentul să îţi reevaluezi planurile pe termen lung!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu o duci rău cu banii, însă nu strică dacă ar fi mai mulţi.

Ţi se oferă o şansă de a pleca într-o altă companie, dar simţi că dacă ai face-o, ţi-ai trăda echipa. Lucrurile se schimbă şi pentru a evolua, trebuie să încerci de-a lungul vieţii tot felul de lucruri plăcute sau mai puţin plăcute. Fii curajoasă, ia-ţi inima în dinţi şi fă mutarea vieţii tale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă întâmpini probleme la locul de muncă, asta nu înseamnă că venitul tău va fi afectat.

Nu sta cu teama pierderii job-ului, altfel şefii tăi te vor vedea vulnerabilă şi ar putea profita de tine. Eşti pricepută în ceea ce faci, aşa că nu lăsa pe nimeni să abuzeze de competenţele tale. Dacă nu eşti tratată cum trebuie, caută ceva mai bun şi vei găsi cu siguranţă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai mai multă energie şi poftă de muncă în această perioadă, de aceea ar trebui să profiţi de ea şi să munceşti cât mai mult la un proiect care îţi e drag.

Fie că este vorga de şcoală sau de job, ideea este să te concentrezi doar pe un anumit lucru şi să dai tot ce poţi pentru a obţine ce îţi doreşti. Dacă este vorba despre bani, atunci se poate spune că astrele ţi-au întins o mână de ajutor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Doar prin muncă cinstită vei reuşi să câştigi mai mulţi bani în această perioadă.

Şi chiar dacă nu obţii venituri suplimentare sau o mărire de salariu, economiile tale îţi vor fi de ajuns pentru o investiţie mult dorită. Fii precaută însă atunci când vine vorba de acte şi roagă pe cineva cu mai multă experienţă în afaceri să te însoţească atunci când este cazul.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Poziţia ta actuală este una destul de influentă, însă în această săptămână te bucuri de un mare succes în rolul unui deschizător de drumuri.

Eşti apreciată pentru ceea ce eşti şi pentru ce ai obţinut până acum, de aceea multe persoane sunt capabile chiar să îţi ofere babi pentru a le oferi ponturi pentru succes. Încearcă să nu îţi iei lumea în cap, pentru că vei pierde într-o clipă ce ai reuşit să obţii până acum!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă rezultatele nu se vor vedea rapid, e important ca în această săptămână să te implici în tot mai multe proiecte şi să te dedici muncii.

Nu duci lipsă de bani, însă poţi deveni o femeie de succes dacă eşti determinată şi ştii ce vrei de la viaţă. Lasă tot deoparte şi axează-te pe carieră un timp, după care să revii la viaţa ta obişnuită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod