Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 15-21 mai

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Indiferent dacă eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, săptămâna aceasta te vei vedea nevoită să ai grijă de unele persoane în defavoarea partenerului de viaţă.

Din fericire, acesta te va înţelege şi chiar te va ajuta cu ceea ce ai nevoie. Când te mai eliberezi, ai grijă să te relaxezi şi să îţi acorzi măcar o zi de răsfăţ împreună cu iubitul tău!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru nativii singuri, căci dispun de toate armele necesare pentru a câştiga o luptă mult dorită.

Dacă plănuieşti de ceva vreme să ajungi la inima unui bărbat, acum ai ocazia să îţi etalezi atuurile, iar ele să îţi fie apreciate aşa cum îţi doreai. Ai grijă ca cel pe care ai pus ochii să se asemene cu tine atât ca personalitate, cât şi în ceea ce priveşte pasiunile şi aspiraţiile tale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan sentimental, însă acum ai ocazia de a îndrepta lucrurile.

Este foarte important să realizezi când lucrurile scapă de sub control şi să spui stop disputelor dintre tine şi partener chiar dacă tu eşti cea care are dreptate. Lasă orgoliul deoparte şi fă primul pas spre împăcare, altfel lucrurile dintre voi ar putea degenera serios.

Leu(22 iulie - 22 august)

Comunicarea este cuvântul cheie în această perioadă şi de ea e nevoie pentru ca relaţia ta să funcţioneze aşa cum trebuie.

Unele modificări care au apărut în viaţa ta sau a partenrului de viaţă v-a dat peste cap, de aceea trebuie să fiţi extrem de deschişi unul cu celălalt. Nu e cazul să devii paranoică în ceea ce priveşte gelozia, dar nici să nu arăţi indiferenţă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi uşor mai relaxantă pentru tine pe plan amoros, dar nu se poate spune că eşti mulţumită de viaţa ta sentimentală.

Cu toate acestea, o schimbare recentă în viaţa ta te-a făcut mai responsabilă şi cu siguranţă mai grijulie în ceea ce priveşte gelozia şi reacţiile tale caracteristice. Nu e niciodată prea târziu să îţi îndrepţi greşelile, însă nu trece în extrema cealaltă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ca totul să meargă bine pe plan sentimental, e nevoie să îi oferi partenerului de viaţă ceea ce are nevoie şi ceea ce i-ai promis.

Cu siguranţă dacă îl amăgeşti, lucrurile vor deveni din ce în ce mai complicate între voi. Relaţia voastră se bazează pe sinceritate, de aceea încearcă să vorbeşti deschis despre intenţiile tale de acum înainte chiar dacă ai putea să îl răneşti.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru nativele implicate într-o relaţie, e necesar ca în această săptămână să le acorde mai multă atenţie partenerilor de viaţă.

Indiferent dacă ai sau nu timp, e important să îţi faci de dragul celui iubit care are nevoie de unele confirmări. Dacă relaţie e la început, cu atât mai mult nu trebuie să îi ridici semne de întrebare, altfel nu va reuşi să capete niciodată încredere în tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental şi nu siguranţă nu te aşteptai la asta.

O evoluţie surprinzătoare a relaţiei tale te şochează, dar te şi bucură în acelaşi timp. Indiferent de motivele apropierii dintre tine şi partener, cert este că se aud clopotele de nuntă sau poate apariţia unui copil în viaţa voastră. Tot ce ţi se întâmplă acum e ceea ce ai visat dintotdeauna.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te-ai concentrat prea mult pe familie sau pe prieteni în ultima perioadă şi ai ignorat viaţa ta intimă şi nevoile tale.

E necesar să iei o pauză de la tot şi să fugi într-o escapadă romantică alături de partenerul tău de viaţă. Pentru a putea avea rezultatele mult dorite, e important să laşi toate grijile deoparte atunci când eşti doar cu el!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să nu îţi mai sufoci partenerul, altfel vei avea de furcă atât cu el, cât şi cu cei din jurul tău.

Există o mulţime de persoane în jurul tău care te iubesc şi care au nevoie de tine în viaţa lor. De asemenea, partenerul tău are nevoie de spaţiu şi să îi arăţi că ai încredere în el. Cert este că atitudinea ta actuală îţi poate distruge rapid toate relaţiile frumoase pe care le ai!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu lăsa nimic nelămurit în raport cu partenerul tău de viaţă în aceste zile.

Orice lucru amânat va ajunge să explodeze în cele din urmă. Dacă ajungi în aceas situaţie, e posibil ca atât tu, cât şi partenerul tău să vă arătaţi latura mai puţin bună. Orice cuvânt care nu e la locul lui şi îţi iese impulsiv îţi va aduce mari regrete!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu te vei concentra prea mult pe dragoste în această săptămână, ci te vei axa pe prieteni şi distracţie.

Nimic nu te poate opri din aventura în care ai pornit şi nu e deloc rău în asta. Încearcă să nu investeşti toţi banii în pasiunile şi mofturile tale, mai ales doar pentru că cei din jurul tău fac acest lucru. Rezumă-te la a te simţi bine cu un buget redus!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod