Horoscopul săptămânal. Află ce te aşteaptă în această perioadă

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în săptămâna 29 august-4 septembrie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai succes în dragoste şi nimeni nu poate contesta acest lucru. Cel mai probabil, o persoană la care nu te aşteptai îţi va face o surpriză de zile mari în această săptămână. Dacă ai deja un iubit, trebuie să te chinui mai mult să faci ca situaţia dintre voi să revină ca la început şi să încercaţi să vă reîndrăgostiţi unul de altul.

Nu vor exista schimbări ale bugetului tău în această săptămână, însă cu siguranţă se anunţă veşti bune pentru tine în viitorul apropiat. Aceste zile pot veni cu oportunităţi grozave pe care ai face bine să nu le ratezi sub nicio formă. Afacerile sunt punctul cheie şi doar în acest mod ai şansa de a câştiga mai mulţi bani dintr-o dată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta îţi vei da seama cine merită dragostea ta. Un eveniment neprevăzut îţi va apropia partenerul de tine şi îţi va demonstra lucruri de care nu erai prea sigură. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, e momentul să laşi trecutul în spate şi să o iei de la capăt. Nu mai oferi nicio şansă celor care te-au trădat pe plan amoros!

Se anunţă veşti bune pentru tine în această săptămână, şi apar oportunităţi la care nu te aşteptai. Din păcate, acest lucru îţi poate aduce mulţi duşmani în rândul colegilor invidioşi pe care îi ai în jurul tău. Încearcă să nu te cerţi cu aceştia chiar dacă ştii că ai dreptate!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână ai şansa de a cunoaşte persoane deosebite pe care ai face bine să le păstrezi în viaţa ta. Chiar dacă nu se anunţă o nouă relaţie amoroasă, pentru moment îţi este de ajuns să ai în jurul tău mulţi prieteni valoroşi. Ocupă-ţi timpul cu aceştia!

Este foarte important să lucrezi în echipă în această săptămână, şi astfel poţi obţine mai mulţi bani decât sperai. Gândeşte-te mai mult la viitor şi păşeşte cu paşi mărunţi către un nou proiect personal. Dacă jobul actual nu te mai satisface din punct de vedere financiar, e cazul să te ocupi de ceva suplimentar.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie de mult timp, săptămâna aceasta i se va decide viitorul. Nu lăsa pe nimeni să intervină în problemele tale personale şi ia deciziile doar împreună cu partenerul, după cum simţiţi. Încearcă să nu te cerţi cu părinţii tăi, chiar dacă au alte percepţii despre viaţă!

Dacă eşti nemulţumită de viaţa ta profesională şi de veniturile pe care le realizezi, săptămâna aceasta e momentul să faci o schimbare. Înainte de a-ţi da demisia, poartă o discuţie cu superiorii tăi şi cere-le o mărire de salariu, nu ai nimic de pierdut! E posibil să obţii mai mult decât ai fi sperat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să porţi discuţii mai serioase şi mai directe cu partenerul de viaţă în această săptămână, şi să pui punctul pe "i", chiar dacă ştii că acest lucru îl va durea. Nemulţumirile tale cu privire la el s-au acumulat în ultimul timp şi nu mai eşti dispusă să oferi mai mult decât primeşti. Dacă eşti singură, axează-te pe rude şi prieteni!

Nu vor exista modificări ale bugetului în aceste zile, însă vei avea şansa de a avansa profesional. Ţi se oferă oportunitatea de a învăţa lucruri noi, şi astfel de a fi mai sigură pe ceea ce faci. Cu cât eşti mai bine pregătită, cu atât poţi cere mai mult de la şefii tăi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, săptămâna aceasta trebuie să-i acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă. În ultima perioadă i-ai ignorat complet nevoile, ceea ce a provocat o răceală între voi. Ai grijă ca în perioada imediat următoare să pui acest aspect pe primul loc!

Banii mulţi atrag după sine şi probleme pe măsură, despre asta va fi vorba în această săptămână. Încearcă să nu te cerţi cu persoane de care ai fost foarte apropiată în ultimul timp şi cu care ai format o echipă minunată. Ar fi păcat ca latura materială să câştige teren în faţa sentimentelor.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Indiferent dacă eşti angajată într-o relaţie sau eşti singură, săptămâna aceasta este cazul să faci o schimbare în viaţa ta. Viaţa e prea scurtă ca să nu o trăieşti din plin şi să faci lucruri pe care nu le simţi. Dacă faci multe compromisuri pentru a te înţelege cât de cât cu iubitul tău, trebuie fie să fugi cât te ţin picioarele de acest angajament, fie să îi trasezi linii clare celui cu care îţi împarţi viaţa.

Eşti din ce în ce mai nemulţumită de banii pe care îi câştigi, însă nu mişti un deget pentru a încerca să-ţi fie mai bine. Trebuie să dai dovadă de mai mult curaj şi mai multă iniţiativă, altfel nu-ţi va remarca nimeni competenţele. Eşti destul de muncitoare şi poţi face faţă unui nou job sau unui alt domeniu.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viaţa ta sentimentală începe să fie mai animată şi să te înţelegi din ce în ce mai bine cu partenerul de viaţă. Vestea bună este că nu eşti nevoită să faci niciun efort pentru ca lucrurile să meargă aşa. Dacă eşti singură, mai multă socializare îţi poate aduce în cale partenerul la care visezi de multă vreme.

Săptămâna aceasta vei munci foarte mult, însă rezultatele materiale vor apărea după o perioadă mai lungă de timp. Cu toate acestea, nu trebuie să-ţi pierzi entuziasmul ci să continui să munceşti cu acelaşi spor şi dăruire. Dacă simţi că oboseşti şi nu mai dai randament, ia pauze mai dese, însă nu renunţa!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E momentul să îţi duci relaţia sentimentală la următorul nivel. Se anunţă o căsătorie sau o logodnă indiferent dacă eşti angajată într-o relaţie de mult timp sau dacă e una la început de drum. Cel mai probabil, ai ajuns la acea maturitate care presupune să te aşezi la casa ta. Ia în considerare şi sfaturile persoanelor apropiate!

Nu se anunţă schimbări pe plan financiar pentru tine în această săptămână, însă vei fi mult mai relaxată la locul de muncă decât în ultima perioadă. O astfel de stare te poate face să dai mai mult randament şi să te descurci mai uşor în situaţii-limită. Nu este exclus să fii remarcată exact de cine trebuie în viitorul apropiat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ceva nu funcţionează bine pe plan sentimental în această săptămână, cu siguranţă este vina ta! Nu eşti conştientă de cât îi poţi răni pe cei dragi cu vorbele tale, însă acum vei primi o lecţie care îţi va deschide ochii! Nu vei trece prin momente prea plăcute, însă mai bine că se întâmplă acum decât prea târziu.

Este momentul ca în această săptămână să faci acele investiţii pe care ţi le-ai plănuit încă de ceva vreme. Te bucuri de o situaţie materială extrem de bună, iar acest lucru îţi permite să te dezlănţui şi să îţi atingi ţelurile. Dacă ai în plan să îţi achiziţionezi un autoturism sau o locuinţă, informează-te atent despre actele pe care trebuie să le semnezi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta este momentul perfect pentru a te împăca cu o persoană la care ţii enorm, dar cu care te-ai certat din nimicuri. Fă tu primul pas, însă nu fi dezamăgită dacă nu primeşti un răspuns pozitiv imediat! Cel mai probabil, tu eşti principalul vinovat pentru care s-a ajuns aici, aşadar ia-o ca pe o lecţie din care să înveţi ceva!

Situaţia ta financiară este una modestă, însă pare că nu vrei altceva în acest moment. Te concentrezi mai mult pe alte planuri ale vieţii tale şi este o decizie cât se poate de matură şi de corectă. Când vei ajunge la fundul sacului, cu siguranţă vei lua atitudine şi vei face tot ce-ţi stă în putinţă pentru a câştiga mai mulţi bani.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, riscul de a te certa serios cu partenerul de viaţă este unul extrem de mare. Dorinţa de a-ţi controla iubitul devine obsedantă, şi este doar o chestiune de timp până acesta va riposta. Dacă eşti singură, şarmul pe care îl emani îţi pune o mulţime de admiratori la picioare.

Te concentrezi pe situaţia ta financiară în aceste zile, şi asta nu este deloc o decizie greşită. Ştii cum să-ţi valorifici competenţele şi să te pui într-o lumină bună astfel încât să obţii tot ce-ţi doreşti. Faptul că eşti extrem de meticuloasă te va ajuta să descoperi indicii care le vor fi de mare ajutor superiorilor tăi. Fii în continuare ambiţioasă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod