Cioburi sparte

Top 6 zodii urmărite de ghinion

Descoperă topul celor mai ghinioniste zodii şi vezi dacă te regăseşti. Astrele îţi oferă ponturi pentru a atrage norocul de partea ta!

1. Gemeni


Ocupi locul fruntaş în acest top pentru că pare că atragi ghinionul ca un magnet. Firea ta complet aiurită şi visătoare te face să pierzi şanse extraordinare pe care ţi le oferă viaţa, trecând de foarte multe ori chiar pe sub ochii tăi. Iei decizii în grabă şi îţi dai seama că ai greşit deja când este mult prea târziu şi nu mai poţi schimba nimic.

2. Berbec


Eşti o fire atât de agitată, încât aproape nici nu îţi dai seama când ai parte de eşecuri sau de reuşite. Te grăbeşti în toate situaţiile, chiar dacă nu eşti presată de nimic, ceea ce te poate aduce în faţa unor rateuri de zile mari.
Cu siguranţă eşti următită de ghinion la tot pasul, însă ţi-o faci cu mâna ta!

3. Balanţă


Din cauza nehotărârii şi felului tău extrem de schimbător, vei atrage ghinonul de partea ta fără să mai poţi face ceva. Îi enervezi pe cei din jurul tău, ratezi oportunităţi grozave şi pierzi oameni dragi din cauza indiferenţei tale. Te poţi considera o persoană ghinionistă, dar nu eşti conştient că e doar vina ta!

4. Taur


Eşti o persoană ghinionistă din cauza faptului că nu te laşi până nu iese ca tine şi de cele mai multe ori greşeşti. Nu eşti capabilă să înveţi de la cei din jurul tău şi insişti cu ideile tale până ţi se confirmă că iei cele mai proaste decizii.
Orgoliul nu te lasă să le dai dreptate altora, deşi în sinea ta ştii care este adevărul.

5. Peşti


Nu poţi lua decizii rapid, ceea ce te poate face să pierzi oportunităţi grozave. Îţi creezi singură probleme şi atragi ghinionul de partea ta din cauza faptului că nu eşti în stare să îţi planifici nimic dinainte şi laşi totul pe ultima sută de metri. Ai prea multă încredere în tine, însă când te vezi în faţa faptului împlinit clachezi!

6. Capricorn


Eşti o persoană extrem de dificilă şi nu se înţelege nimeni cu tine. Dacă ţi-ai pus ceva în cap, nimeni nu va reuşi să îţi schimbe ideile.
Din această cauză rişti să pierzi persoane dragi, dar şi şanse extraordinare de evoluţie profesională sau financiară. Eşti conştientă de defectele tale, însă ţi-e mult mai simplu să dai vina pe destin!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 31 Aug 2016, 13:36
    NU TE

    @De ce crezi in tot felul de timpenii precum zodiacul?

    0
    0

  • Jokero pe 16 Aug 2016, 19:05
    Gemenii

    Pai ce sa spun acum Gemeni au ghinion pai no daca te nasti intr-o familie monoparentala si saraca normal nu? nu ca alti bogatii.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod