Colecția Toamnă-Iarnă 2016/2017 de la Tamaris

Lumea modei este îndrăgostită de pantofi și cum tendințele toamnă-iarnă reinventează regulile stilului, încălțămintea a fost un element cheie al inovării. Pantofii statement sunt tema principală a Colecției Toamnă-Iarnă 2016/2017 de la Tamaris.
Stilurile includ bocanci cu tălpi mari de cauciuc, cizme deasupra genunchiului cu tocuri bloc și pantofi sport minimaliști, cu modele futuriste. Încălțămintea nu mai completează ținuta, o creează.

Încălțăminte sportivă din viitor

Un viitor fără încălțămintea sport este de neimaginat. Pantoful sport este din nou în lumina reflectoarelor în acest sezon. Tamaris prezice că modelele sport cu modele tehnice, reduse, se vor catapulta în raiul modei. Toate semnele duc către un stil funcțional, futurist și la modă. Pantofii sport ai sezonului următor experimentează cu elemente din sport și din moda străzii, feminin și masculin - androgin care merge perfect cu minimalismul scandinav și aspectul său curat. Spre deosebire de sezoanele precedente, noua versiune este minimalistă, cu niciun sclipici sau ornament. Mai puțin înseamnă mai mult în acest caz: tăieturi curate, tălpi groase și combinații inovatoare de materiale pun într-o lumină nouă șireturile în partea de sus și continuarea pe gleznă.  Țesături high-tech, cum ar fi neoprenul, lycra și scuba sunt combinate cu piele și fetru.
Precum și cașmir moale, care se inspiră din orientarea către comoditatea hainelor de exterior, negru stabilește în continuare tonul ca cea mai importantă culoare pentru fețe. Contraste interesante derivă din tălpi albe, groase, create pentru a rezista. În afară de talpă, efectele 3D și materialele texturate transformă pantofii sport într-un must have.

După colț

Până aici, toate bune. Abia am început să purtăm pantaloni largi cu încălțări cu tălpi groase și platforme, iar acum iarna ne reduce opțiunile. Cum să porți culottes cu sandale când este frig afară, iar focusul nu mai este pe berete? Răspunsul este „de la evazat la pătrat” – până la urmă, schimbarea siluetei nu se oprește la moda vestimentară din această toamnă. Totul se datorează formelor pătrate. Vârfurile pătrate oferă cizmelor și botinelor un update fashion cu o tentă retro: o tendință cu toate implicațiile perioadei în care au fost create. Anii ’70, deceniul evoluției în muzică, aduc culorile, formele și libertatea textilelor în prezent.
Blugii evazați nu se mai regăsesc acum în tendințe, ci sunt purtați mai degrabă ca versiuni tăiate, precum culottes. În ambele stiluri, este vorba nu doar despre lățimea piciorului, ci și despre înălțimea pantofului. Cizme până la glezne din velur, piele și piele de șarpe devin mai lungi, putând fi purtate pe sub pantalonul evazat sau la întâlnirea cu marginea de jos a panatalonilor stil culottes. Părțile din încălțăminte care rămân la vedere reprezintă principalul focus: tocul este o trăsătură definitorie. Modele colorate, tocuri bloc din lemn și acril strălucitor transformă o cizmă retro într-o piesă statement.

Culori

Elegantul roșu-închis este o alternativă binevenită pentru negrul de pe haine şi pantofi.  În această colecţie, culoarea este utilizată în mod predominant pentru pantofi masculini, cizme lungi și bocanci reinterpretaţi. Influențat de trend, cu tricotaje casual în culori pastelate, Tamaris introduce culorile cașmirului cenuşiu deschis și bej cu finisaje antice.
Tendința pentru încălţămintea sport este mai mult alb-negru:  partea superioară de culoare închisă, din materiale tehnice alăturată tălpii albe voluminoase. Negrul, de asemenea, rămâne cea mai populară culoare pentru pantofi, botine si cizmele până la gleznă. Imprimeurile de piton continuă să îşi facă loc în colecţie, utilizate fie în totalitate, fie pentru decorarea tocurilor.

Materiale

Confortul este, de asemenea, o prioritate şi pentru încălţămintea sport, cu modele în combinații noi de materiale inovatoare. Ţesăturile high-tech, neoprenul și lycra sunt alăturate pielii și fetrului de aceeași culoare. Benzile elastice transformă modelele sport într-o versiune elegantă cu efecte 3D surprinzătoare și tălpi voluminoase de culoare albă. Talpa este actualizată şi în cazul pantofilor masculini, cu talpă joasă. 

Elemente cheie


Precum încălţămintea sport, flatforms și mocasini au fost cele mai importante și elegante opţiuni pentru noua formă a pantalonilor de vară, iar ghetele până la gleznă și cizmele lungi îşi joacă acum rolul.
Culorile vechi întâlnesc un nou vocabular de design: forma pătrată vine cu un suflu nou și aduce flerul Woodstock colecției. Combinat cu botine și cizme lungi, forma pătrată se potriveşte sub culottes, pantaloni evazaţi și fuste, co-existând pașnic cu vârful ascuțit

Detalii şi decoraţiuni

•    Tălpi de cauciuc natural
•    Striaţii robuste ale tălpii
•    Materiale tehnice
•    Ţinte şi finisaje metalice

Inovaţii şi forme

În acest an, încă o dată, Tamaris prezintă o colecție care combină tendinţele cu confortul. Când vine vorba de calitate, Tamaris impresionează mai ales prin tehnologiile sale „feel-good”, dezvoltate special pentru femei şi utilizate în diferite modele. Fiecare femeie va găsi ceea ce îşi doreşte, astfel încât să îşi evidențieze personalitatea cu încredere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod