Sărut

Cum sărută fiecare zodie. Tu te regăseşti?

Dacă nu eşti conştientă de armele tale de seducţie, modul în care săruţi poate să îţi confirme dacă eşti sau nu o cuceritoare înnăscută!
Ideaspots ne dezvăluie modul în care sărută fiecare semn zodiacal:

Berbec


Berbecul sărută impulsiv, îl poate apuca în mijlocul străzii, înconjurat de o mulţime de oameni. Te poate săruta oriunde, chiar şi în mijlocul pădurii! Sărutul lui este mereu surprinzător, sălbatic şi pasional.

Taur


Taurul sărută foarte atent şi nu îşi iroseşte această mică dovadă de iubire oricum. Sărutările lui sunt senzuale, însă extrem de rare şi te fac să îl doreşti din ce în ce mai mult!

Gemeni


Nativii din Gemeni sărută în o mulţime de feluri, începând de la senzual până la agresiv. O face cu pasiune întotdeauna, însă trebuie să aibă un partener pe aceeaşi lungime de undă cu el!

Rac


Racul sărută din suflet, este sensibil, iar buzelele lui îţi arată dragostea ce ţi-o poartă. Sărutările sale sunt mereu profunde şi te vor face să simţi că îi pasă cu adevărat de tine, chiar dacă nu întotdeauna e aşa!

Leu


Sărutările Leului sunt mereu jucăuşe şi îţi lasă senzaţia unui joc din care nu mai vrei să ieşi. El te va lăsa mereu cu dorinţa de la merge mai departe şi îţi provoacă o explozie sexuală!

Fecioară


O fecioară îţi va oferi exact ceea ce ai nevoie şi ceea ce ceri. Ea îţi ascultă corpul şi ştie să se adapteze întodeauna în funcţie de tine.
Dacă vrei săruturi senzuale, le vei primi. Dacă vrei săruturi erotice şi muşcături, le vei primi şi pe acestea!

Balanţă


Balanţa sărută ca în filme, niciodată mai mult decât trebuie sau cumva să atragă atenţia. Săruturile sale sunt tandre, nu muşcă şi nici nu foloseşte prea des limba.

Scorpion


Scorpionul sărută cel mai intens din întreg zodiacul. Sărutul acestuia este agresiv şi dominant, lungi şi cu muşcături. Nu scapi prea uşor din mâinile acestuia, pentru că el nu face niciodată un lucru până la jumătate!

Săgetător


Pupicii Săgetătorului sunt foarte veseli. Energia pe care o emană e una de fericire şi devine uneori agresiv pentru că nu poate să ajungă la tine aşa cum şi-ar dori, însă niciodată cu intenţia de a te domina!

Capricorn


Sărutul Capricornului te face să te simţi în siguranţă, emană căldură şi protecţie. Poate deveni uşor sălbatic, dar rămâne afectuos şi atent la detalii!

Vărsător


Sărutul Vărsătorului este unul curajos, direct şi impulsiv. Este acel gen de sărutare care îi face şi pe cei din jurul său să îi urmeze exemplul.


Peşti


Sărutul nativului din Peşti e misterios şi seducător. Sărutul acestuia începe din priviri, ca abia apoi să devină real. Este romantic, lent, dar poate trece foarte rapid la unul sălbatic, pasional şi intens.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod