Horoscopul dragostei pentru săptămâna 15-21 august. Racul trebuie să renunțe la ceva

Racul trebuie să renunțe la relațiile toxice și să meargă mai departe.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

S-ar putea ca vara să se încheie în curând, dar mai ai timp pentru o petrece mare. Astrele te vor ajuta în ceea ce privește sfera socială, încurajându-te să te distrezi și să te distragi cu noi cercuri sociale.

O petrecere de sfârșit de vară poate aduce oamenii împreună, mai ales dacă vrei să te îndrăgostești.

Planeta iubirii se va afla în această săptămână în zona ta de plăcere, făcându-te mai mult decât pregătită să atragi un nou iubit. Pasiunile vor fi fierbinți, ceea ce poate aduce atât plăcere, cât și dramă. 

Citește și: Totul despre femeia din zodia Leu. Cum poate fi cucerită și cum vrea să fie iubită

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei începe să simți un impuls puternic de a sta aproape de casă. Acesta este un moment ideal pentru a te îngriji de sine. O vacanță cu cei dragi ar putea fi exact ce ai nevoie.

Cu toate acestea, nu îți fie teamă să mergi într-o ultimă aventură dacă ești singur/ă. Urmează-ți pasiunea în timp ce deblochezi noi descoperiri care ți-ar putea schimba viața în bine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână numai bună pentru a ieși de pe drumurile bătătorite și pentru a avea câteva aventuri de sfârșit de vară. Astrele te încurajează să ieși din rutină și să faci ceva neașteptat care te-ar putea ajuta să obții o nouă perspectivă asupra vieții.

Venus se va afla în zona ta de comunicare, ceea ce te va face să fii mai vorbăreț/eață cu cei dragi.

Acesta este un moment minunat pentru întâlnici romantice, apeluri telefonice cu prietenii sau doar pentru a discuta cu vecinii tăi despre cea mai recentă bârfă din zonă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

S-ar putea să întâmpini unele probleme cu partenerul/a din cauza unor discuții în legătură cu ducerea relației voastre la următorul nivel. Există o mare posibilitate de despărțire dacă nu puteți ajunge la un punct comun.

Dacă nu poți face relația să funcționeze, nu-ți fie frică să-i dai drumul. Da, nu este punctul tău forte, dar astrele te vor ajuta să vezi unde trebuie să avansezi în viața ta și te vor încuraja să renunți la relațiile toxice și să mergi mai departe.

Leu(22 iulie - 22 august)

Există o mare posibilitate de a duce o relație importantă la următorul nivel dacă îți joci cărțile corect. Astrele aduc momente favorabile tuturor relațiilor tale.

Dacă ești singur/ă, este un moment grozav pentru o nouă iubire. Vei avea o mulțime de oportunități pentru un nou început. Fii mai îndrăzneț/eață în ceea ce privește ținutele tale și arată mai sexy, vara nu s-a terminat încă!

Dacă ai în prezent o aventură care pare să se transforme în ceva mai serios și nu vrei ca acest lucru să se întâmple, poate că este timpul să te desprinzi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână, astrele te vor ajuta să scapi de timiditate și să ieși din zona ta de confort pentru a încerca lucruri noi.

Închei săptămână într-o notă distractivă, deoarece dragoste devine o mare aventură pentru tine. O noapte fabuloasă cu cineva unic va scoate la suprafață o latură a ta de care nici măcar tu nu știai. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să fii înclinat/ă spre aventură și distracție în această săptămână, ca și cum ți-ai lua adio de la vară și vacanță.

Vei avea parte de o întâlnire nocturnă unică, întâlnire care îți va crea amintiri de durată.

Aceasta este o perioadă foarte norocoasă, iar o relație bruscă te-ar putea face să trăiești viața visurilor tale. Pune-ți o dorință!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele te încurajează să te concentrezi asupra oricăror probleme de familie sau relație pe care le-ai ignorat în timpul verii. Un apel video cu un membru al familiei ar putea ajuta enorm.

Ajungi la miezul unei probleme serioase, vei putea deschide liniile de comunicare și vei crea un moment real de legătură între tine și persoana iubită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața sentimentală ar putea avea de suferit din cauza carierei sau, în unele cazuri, de lipsa banilor.

Încearcă să comunici deschis cu familia, astfel încât cei dragi să înțeleagă că nu e ceva în neregulă cu ei.

Dacă ești singur/ă, e posibil ca o aventură neașteptată să îți ofere relaxarea de care ai atât de multă nevoie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă nu începi bine săptămână în ceea ce privește dragoste, lucrurile se schimbă radical spre weekend.

Unele probleme sentimentale cu care te confrunți în acest moment își vor găsi soluția în cele mai neașteptate moduri. Un sfat venit de la o persoană pe care nu o placi îți va salva, cel mai probabil, relația.

Dacă ești singur/ă, încearcă să nu lași pe nimeni să profite de tine!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Un potențial partener romantic apare la orizont în această săptămână. Indiferent dacă te îndrăgostești sau nu, cunoști pe cineva nou și interesant care te va îmbogăți spiritual. Fii mai îndrăzneț/eață cu sentimentele tale, nu e cazul să joci timid acum!

Cu toate acestea, e posibil ca aceste relații să nu înceapă fără probleme. Pentru ca lucrurile să funcționeze, va trebui să schimbi mentalitatea de la EU la NOI.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În timp ce te-ai distrat cu iubitul/iubita ta pe vară, ți-ai uitat prietenii total. Aceștia s-ar putea să încerce să-ți capteze atenția și ai putea fi forțat/ă să alegi între partener/ă și prietenii tăi. Încearcă să găsești un teren comun cu toată lumea.

Totuși, s-ar putea să vrei să stai în această săptămână singur/ă, pentru a putea găsi o soluție bună pentru toată lumea. Acordă-ți acest timp atât de util.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod