Horoscopul dragostei pentru săptămâna 1-7 februarie. Leul are parte de momente intense

Există foc și pasiune în această săptămână în viața sentimentală a Leului.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Raportându-ne strict la ceea ce este important, săptămâna aceasta nu vei fi dezamagit/ă de partenerul/a de viață și de acțiunile sale.

Conjuncția astrală este favorabilă pentru tine, apar noi dorințe și mai multă pasiune. Teama de respingere îți poate diminua intențiile, iar uneori poți fi chiar lipsit/ă de diplomație. Importanța iubirii devine inevitabilă și vei primi un mesaj atât de puternic încât te vei mobiliza instinctiv pentru a îmbunătăți lucrurile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi mai sentimental/ă în următoarele zile și vei fi mai sensibil/ă decât de obicei la atenția sau cadourile din partea persoanei iubite.

Dacă vei avea parte, prin absurd, de o situație neplăcută în dragoste, vei vedea lucrurile mult mai clar și vei putea să te pui în pielea celuilalt astfel încât să ai o atitudine corectă.  
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Aspectele astrale ale acestei săptămâni nu vor fi discrete. Vei trece prin emoții puternice și contraste mari.

Va trebui să îți dai seama la ce trebuie să renunți și să păstrezi ceea ce corespunde cu adevărat nevoilor tale cele mai profunde. O latură a personalității tale iese la iveală și te surprinde chiar și pe tine. Cu toate acestea, păstrezi echilibrul în relația ta actuală.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cauți independență și faci primii pași spre asta în această săptămână.

Ai nevoie de spațiu în relația ta de cuplu și îl vei obține cu orice preț. Dacă îți este oferită fără să depui eforturi, atunci vei fi mai iubitor/oare și mai frumos/oasă decât oricând. Dacă ești singur/ă, întâlnirile sunt intense și pline de provocări.

Leu(22 iulie - 22 august)

Există foc și pasiune în această săptămână în viața ta sentimentală.

Nu vei rata oportunitățile de a-ți îmbogăți relația cu momente intense, atât timp cât nu îți este frică să te lași purtat/ă de val. Aceeași atitudine și același curaj le vei avea și în cazul în care ești singur/ă. Dacă valul te poartă către o persoană pe care nu o cunoști foarte bine, dar care are potențial, atunci vei da frâu liber imaginației și vei trăi clipa.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Comportamentul tău este mai tolerant în ceea ce privește relația cu persoana iubită.

Săptămâna aceasta vă veți înțelege mai bine datorită acestui lucru. Delicatețea ta va fi apreciată, creezi climatul ideal pentru a înflori sentimente. Iubirea și jocurile de putere nu se înțeleg, așa că te dezarmezi fără să-ți dai seama. Prea mult realism nu este întotdeauna bun.
 

Citește și: Ce înseamnă iubirea adevărată pentru fiecare zodie în parte

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Simți mai intens iubirea pe măsură ce te apleci mai mult asupra partenerului/ei.

Este foarte important să dai dovadă de afecțiune zi de zi, astfel dragostea crește și relația în care ești implicat/ă e mai fericită. Este imposibil să construiești lucruri de valoare în doi fără dragoste. Nu contează mândria, renunță la ea!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața ta sentimentală este sub semnul întrebării în această săptămână.

Vei trăi situații care te vor debusola și care te vor face să ai dubii. Dacă în prezent ești singur/ă, fii atent/ă la noile întâlniri și ai grijă mai ales la imaginea pe care ți-o creează oamenii. Nu te baza pe aparențe!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu faci nimic cu jumătăți de măsură.

Te bazezi pe libertatea ta de gândire și independență pentru a face ceea ce vrei fără să-ți faci griji pentru cei din jur, cum ar fi un partener, spre exemplu. Singurul tău scop este să-ți trăiești viața la maximum. Dar, ferește-te de extravaganță și egoism.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trăiești intens iubirea în această săptămână și ai capacitatea de a crea momente extrem de tandre în cuplu.

Posesivitatea se poate declanșa în tine, mai ales dacă ești născut în primul decan al semnului. Dacă ești singur/ă, nu ești ferit/ă de dragoste la prima vedere.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta va fi extrem de bogată pentru tine în ceea ce privește dragostea.

Viața ta sentimentală va fi energizată de propriile convingeri, vei fi condus/ă să acționezi mai întâi conform lor. Relația cu persoana iubită este mai directă și mai adevărată, altfel nu vei fi dispus/ă să îți pierzi timpul. Relațiile inutile și superficiale nu te atrag.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta amoroasă este îmbogățită printr-o eliberare a sentimentelor tale.

Le lași să curgă și să se exprime liber, pentru că nu mai vrei ca presiunea să primeze. Vei simți o nevoie profundă de exprimare a ceea ce ești. Inima este cea care te ghidează de această dată, iar rezultatul este o mare ușurare. Dacă ești singur/ă, întâlnirile din această săptămână te vor marca profund.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod