Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 februarie. Atenția e cea mai bună armă a Fecioarei

Fecioara trebuie să arunce un ochi mai atent asupra unor documente și, astfel, va găsi răspunsurile pe care le caută.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Situația ta financiară pare promițătoare.

În această săptămână vei avea noroc mai ales dacă inițiezi negocieri legate de activitatea ta profesională sau de un viitor proiect în domeniu. Anticiparea îți va fi de folos, deoarece ai un anumit fler pentru a găsi punctele slabe în managementul tău financiar. Dai dovadă de multă creativitate pentru a ieși dintr-o posibilă situație jenantă legată de disponibilitatea fondurilor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Câștigurile tale scad în această săptămână, așadar vei avea tendința naturală de a amâna plata unor facturi sau cheltuieli.

Acum este în joc o nevoie de securitate, te vei axa total pe realizarea de noi surse de venit și te vei gândi mereu la diferite mijloace de îmbunătățire a situației. Există discuții în jurul tău despre investiții și achiziții, poate te poți lipi de ceva!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea o perspectivă mai profundă asupra vieții tale financiare, ceea ce te determină să economisești prin reducerea cheltuielilor.

Vei vedea că strângerea curelei îți oferă mai multă înțelepciune și rațiune în fața ispitelor. Investițiile sunt favorabile, în special în străinătate sau dacă sunt legate de comerțul exterior. Apar unele cheltuieli neașteptate legate în casă.  
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta este momentul perfect să îți arăți hotărârea și bunăvoința.

Munca în echipă este necesară și, în plus, nu va fi plictisitoare. Interacțiunile cu colaboratorii tăi vor fi mai senine, pentru că îi vei vedea mai înțelegători cu tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îți vei da seama imediat de greșelile pe care le faci la locul de muncă, dar mai ales de cele ale altora.

Dacă gestionezi o echipă de lucru, nu vei avea probleme să găsești veriga slabă sau acțiunile care te-au făcut să pierzi timpul până acum. Chiar dacă acea persoană are mult mai multă experiență de viață decât tine, ea nu se conformează regulilor tale și creează haos. Evenimentele neplăcute te vor trage în jos în ceea ce privește situația ta financiară.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei găsi multe soluții de a-ți crește veniturile în această săptămână.

Indiferent de obstacolele care îți apar în cale, le înlături cu fermitate și încredere. Dacă ești în căutarea unui răspuns important, aruncă un ochi mai atent asupra unor hârtii sau documente cu care ai avut de-a face recent. Atenția e cea mai bună armă a ta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână vei putea să îți redirecționezi bugetul către ceva profitabil.

Devii mai practic/ă decât ai fost până acum și renunți un pic la teama de a încerca lucruri noi în materie de bani. Influențele astrale te pun în grațiile oamenilor influenți.
 

Citește și: Ce înseamnă iubirea adevărată pentru fiecare zodie în parte

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu va fi ușor să avansezi cu planurile tale legate de bani.

Așteptarea este cuvântul cheie, există anumite blocaje care vor persista un timp. În toată această perioadă, îți poți reviziui proiectele înainte de a le lansa. Privește partea plină a paharului!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele îți vor oferi impulsuri constructive în viața ta materială și îți vor permite să acționezi în direcția unei siguranțe financiare mai bune pe termen lung.

De asemenea, sunt favorizate contactele cu oamenii care te pot ajuta în această direcție. Eforturile tale vor da roade dacă ai răbdare în special cu administrația.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Voința ta e mai fermă în această săptămână.

Acest lucru îți permite să creezi legături profesionale ori de afaceri cu anumite persoane care te pot ajuta în acest sens. Situația ta financiară se va îmbunătăți simțitor doar datorită relațiilor pe care ți le faci.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ca să ai succes atât profesional, cât și financiar, trebuie să acționezi rațional.

Imediat ce te vei implica emoțional, lucrurile se vor strica pentru tine. Încearcă să menții relațiile profesionale la acest nivel, deoarece prieteniile sau aventurile amoroase nu îți sunt utile în acest moment.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei avea multe de făcut pentru a avea succes pe plan financiar.

Nevoia ta de siguranță este mai mică decât cea de a cheltui, lucru care te trage în jos. Să fii prudent/ă și chibzuit/ă e cel mai bun lucru pe care îl poți face în această săptămână.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod