Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 8-14 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viaţa profesională şi activităţile din afara căminului ţi-ar putea crea probleme pe plan personal în aceste zile.

Ai atât de multe lucruri de făcut, încât nu te poţi relaxa cu adevărat acasă. Partenerul de viaţă îţi va reproşa atitudinea, lucru care te va face să te îndoieşti de viitorul vostru împreună.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă pe plan amoros toate merg aşa cum ţi-ai dorit, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre relaţiile de prietenie.

Vei descoperi cu dezamăgire că unii amici nu au cele mai bune intenţii, fapt pentru care decizi să întrerupi unele legături. Vei avea o săptămână destul de proastă din această cauză, însă tot răul spre bine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Va fi o săptămână în care viaţa ta socială se va anima simţitor.

Fie că ai un partener sau nu, cert este că te vei distra şi vei reuşi să îi împaci pe toţi. Nu mereu îţi reuşeşte, aşa că de această dată toţi vor fi suprinşi de buna ta organizare. Încearcă pe cât posibil să continui în acelaşi ritm!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Din păcate, în această săptămână vei realiza că ai prea puţin timp pentru tine şi viaţa ta personală.

Dacă eşti singur, presiunea nu va fi atât de mare, însă dacă ai un partener stabil, acesta va fi nemulţumit de cum evoluează lucrurile între voi. Astrele te sfătuiesc să găseşti un echilibru între toate sectoarele vieţii tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viaţa personală va pune multă presiune pe tine în aceste zile.

Te simţi copleşită de cererile primite din toate părţile, fapt pentru care ai putea ceda nervos la un moment dat. Încearcă pe cât posibil să nu apelezi nici măcar la agresivitate verbală pentru că ţi-ai putea pune relaţia în pericol!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămâna va fi stresantă din toate punctele de vedere, dar în special pe plan amoros.

Gelozia ta ajunge la cote maxime, însă de această dată pe bună dreptate. Încearcă pe cât posibil să afli tot adevărul înainte de a acţiona aşa cum îţi spune inima. Astrele îţi recomandă să nu tolerezi nimic din ce nu rezonează cu setul tău de valori!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămâna va fi destul de solicitantă pentru tine din cauza relaţiei în care eşti implicat.

Aceasta îţi consumă toate resursele şi, din păcate, rezultatele nu sunt bune deloc. Încearcă să prioritizezi persoanele din viaţa ta, altfel căsnicia sau relaţia ta amoroasă ar putea avea grav de suferit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O persoană din exterior se va implica în viaţa ta sentimentală fără voia ta.

Chiar şi o simplă remarcă nepotrivită la adresa partenerului de viaţă va fi suficientă pentru a lua foc. Cu toate că ai dreptate, este foarte important să îţi controlezi nervii şi să înveţi să ignori lucrurile cu potenţial dăunător pentru relaţia ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Atmosfera de acasă va fi una foarte plăcută în această săptămână.

Din fericire, atât situaţia amoroasă, cât şi relaţiile cu prietenii decurg aşa cum ţi-ai dorit de multă vreme. Dacă eşti singur şi disponibil emoţional, nu ar strica să fii mai îndrăzneţ şi mai sociabil cu persoanele noi pe care le întâlneşti.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă pe plan social traversezi cea mai bună perioadă a ta, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre dragoste.

Relaţia în care eşti implicat ar putea să se sfârşească, la fel cum şi un fost partener ar putea reapărea în viaţa ta dându-te complet peste cap. Încearcă pe cât posibil să îţi ocupi timpul cu altceva!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă pe cât posibil să laşi trecutul în urmă dacă vrei ca viaţa ta să evolueze pe plan sentimental.

Chiar dacă ai trecut recent printr-o despărţire, este clar că nu trebuie să zăboveşti prea mult timp gândindu-te cum ar fi fost dacă...Încearcă să înveţi din orice experienţă prin care treci pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu e departe momentul în care o persoană pe care o iubeşti te va dezamăgi.

Semnele sunt clare că ceva nu funcţionează corect în relaţia voastră. Fie că este vorba despre partenerul tău sau despre un prieten, cu siguranţă nu îţi va plăcea ce o să auzi. Astrele te sfătuiesc să le întorci spatele celor care îţi fac mai mult rău decât bine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod