Horoscopul banilor în săptămâna 8-14 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să nu faci acte de caritate în această săptămână în ceea ce priveşte munca celor din jurul tău.

Dacă te vei lăsa manipulat de colegi, cu siguranţă vei avea numai de pierdut. Timpul înseamnă bani şi dacă munceşti gratis, atunci îţi vei sabota singur parcursul profesional.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ai ceva bani puşi deoparte, acum este momentul să faci ceva cu ei.

Fie că este vorba de o afacere sau de o investiţie, asigură-te că va fi pe termen lung. Colaborările de orice fel sunt favorizate în această perioadă, fapt pentru care trebuie să începi să îţi racolezi parteneri care au aceleaşi planuri de viitor ca şi tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Situaţia ta financiară nu este una prea bună, de aceea te vei vedea nevoit să apelezi la ajutorul celor din jur.

Cu toate că este o situaţie incomodă, fă-ţi curaj să îţi spui problemele persoanelor în care ai încredere. Fie că este vorba despre partenerul tău de viaţă sau despre părinţi, e necesar să fii sincer şi să recunoşti că ai intrat într-o încurcătură.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pe plan profesional lucrurile decurg destul de bine şi, în ultima perioadă, primeşti numai veşti bune.

Ai avut parte de oportunităţi la care nu sperai şi ai avut inspiraţia de a ştii ce să alegi. Chiar dacă pentru moment nu vei cunoaşte o îmbunătăţire financiară, cu siguranţă aceasta va veni în cel mai scurt timp.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai multe planuri, însă nu deţii banii necesari pentru a le pune în aplicare.

Cu toate că ai multe abilităţi din care poţi scoate bani frumoşi, din păcate îţi lipsesc cei care te-ar ajuta să porneşti la drum. Axează-te pe locul actual de muncă şi fă eforturi pentru a câştiga mai mult!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci deloc bine cu banii şi ai atâtea planuri de dus la bun sfârşit.

Săptâmâna aceasta vei cunoaşte dezamăgirea prin prisma faptului că unele lucruri pe care ţi le doreşti vor rămâne doar un vis frumos. Cu toate acestea, încearcă să îţi conştientizezi condiţia şi să fii mai realist decât până acum!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se apropie momentul în care vei primi o sumă de bani de care ai mare nevoie.

Fie că este vorba despre achitarea unor rate sau despre unele achiziţii consistente, cert este că în ultima perioadă ai simţit o presiune imensă din cauza lipsei banilor. Astrele sunt de partea ta şi te salvează pe ultima sută de metri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să nu îţi faci prea mari speranţe cu privire la o sumă de bani pe care ar trebui să o primeşti.

Chiar dacă ţi s-a promis acest lucru şi data limită se apropie, fii pregătit pentru o răsturnare de situaţie. Nimic din ce îţi vei planifica în aceste zile nu va ajunge la îndeplinire, aşa că renunţă la iluzii!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta te va bate gândul să faci o schimbare în viaţa ta profesională.

E posibil să primeşti unele oferte tentante sau să auzi în jur de noi job-uri. Chiar dacă nu îţi place să ieşi din zona ta de confort, nevoia de bani te va determina să iei o decizie favorabilă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să dai dovadă de atenţie sporită în această săptămână la locul de muncă, mai ales dacă ai de-a face cu calcule.

În caz contrar, va trebui să scoţi din buzunar bani frumoşi pentru a-ţi repara greşelile. Nu îţi pune în pericol economiile, pentru că ai mare nevoie de ele!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru afaceri, însă e nevoie să alegi cu grijă în cine să te încrezi.

Fie că este vorba despre parteneri sau colegi, evită să le delegi responsabilităţi legate de bani. Tu eşti singura persoană care ar trebui să gestioneze banii la început, după care lucrurile se vor aşeza de la sine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei avea nevoie de mai mulţi bani decât deţii pentru a-ţi putea duce un plan la bun sfârşit.

Din păcate, nu dispui de suportul celor din jur, nici măcar a rudelor mai apropiate. Încearcă să nu priveşti aceastp reticentă ca pe o rea-voinţă, pentru că fiecare om are motivele lui consistente şi nicidecum că nu vrea să te ajute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod