Ce te face să-ţi pierzi cumpătul, în funcţie de zodia ta

În zilele noastre, toată lumea pare să se certe din orice. Există multă negativitate şi agresivitate pe mediile sociale şi noi toţi trebuie să învăţăm cum să comunicăm mai bine dacă vrem să rezolvăm problemele. Dar, furia este un sentiment puternic şi nu oricine şi-o poate ţine în frâu!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este atât de uşor să provoci o ceartă cu un Berbec, nu degeaba se spune că este războinic.

Berbecul este competitiv şi hotărât să-şi facă propriul drum în viaţă. Dacă vrei să îi cunoşti latura întunecată, spune-i că nu e pregătit pentru o provocare sau că nu poate obţine ceea ce îşi doreşte. Fii atent totuşi, confruntarea cu el se poate transforma într-o luptă fizică mai repede decât crezi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul apreciază lucrurile cele mai fine şi luxoase.

E mândru de colecţiile şi investiţiile lui. Nu îţi irosi timpul să găseşti ceva care îl poate insulta, pentru că vei obţine acest lucru doar dacă spui ceva de rău de locuinţa sau bunurile sale. Dacă îl critici că a cumpărat ceva ieftin şi urât, va lua foc!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii au tendinţa de a se mula după cei de lângă el, de aceea este destul de greu să te cerţi cu ei.

Scoate-i din propriul joc şi pune-i în faţa faptului împlinit! Indiferent ce îţi spun acum, probabil au spus opusul cu altcineva săptămâna trecută. Va fi distractiv să urmăreşti cum încep să se retragă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este pasiv-agresiv şi joacă rolul martirului de foarte multe ori.

Întreabă-l cât de mult îi pasă de tine şi spune-i cât de egoist este. Apoi, lasă-l să se consume o vreme, astfel îşi va pierde cumpătul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vrei să vezi cum îşi pierde Leul cumpătul? Ignoră-l, întrerupe-l sau schimbă subiectul!

Tot ceea ce face Leul tinde să fie o performanţă. Eul lui se bazează pe o audienţă apreciativă, aşa că nici măcar să nu îndrăzneşti să îl pui într-o poziţie proastă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu trebuie să îi spui nimic unei Fecioare pentru a o enerva, trebuie doar să îi rearanjezi lucrurile de pe birou.

Pune cărţile într-o altă ordine sau mută-i fişierele de pe calculator, astfel îi vei distruge mediul ei perfect şi îşi va ieşi din minţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţei nu îi place să fie supărată. Ea depune eforturi mari pentru a reduce furia şi negativitatea în orice situaţie.

Dacă vrei să o vezi cum îşi pierde cumpătul, nu pune punct confruntării. Spune-i că e nedreaptă şi găseşte ceva în neregulă la fiecare soluţie pe care o propune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pasiunile şi sentimentele Scorpionului sunt profunde şi îi plac enorm secretele.

S-ar putea să nu îţi dai seama că e supărat pe tine decât când e prea târziu. O modalitate sigură de a-l face să-şi piardă cumpătul este să-i faci publică viaţa privată. Dezvăluie unul dintre secretele sale lumii. El va râde împreună cu tine în acel moment, dar apoi va trebui să îţi păzeşti spatele!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este greu să enervezi un Săgetător, pentru că el tinde să fie o persoană destul de permisivă.

Un singur lucru nu poate suporta şi acela este minciuna. Săgetătorul are încredere în aproape oricine la început. Dacă îl faci să regrete asta, poţi să îl ofensezi destul de mult.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul se mândreşte cu eficienţa sa raţională şi cu abilităţile sale de planificare.

Dacă îi spui că obiectivele lui sunt nerealiste sau că ideile sale sunt prosteşti, atunci se va enerva la culme. Dacă are parte de un eşec, ridică din umeri şi spune-i că nu e mare lucru, el nu va reuşi să suporte ce aude pentru că tot ce face el e important.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul priveşte mereu în ansamblu. Dacă încerci să schimbi puţin situaţia şi insişti să se concentreze asupra detaliilor mici, atunci nu îi va pica prea bine.

El este independent şi nu se simte confortabil să îşi arate vulnerabilităţile, deci întreabă-l în permanenţă cum se simte sau cum priveşte anumite lucruri delicate pentru a-i scoate la suprafaţă latura întunecată.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt supăraţi dinainte de a-i spune sau face ceva.

Este greu să îi provoci furia, pentru că el preferă să-şi interiorizeze sentimentele şi să se învinovăţească decât să se implice într-o confruntare. Dacă vrei să vezi lacrimi de nervi, spune-i că exagerează.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod