Care este puterea magică cu care te-ai născut, în funcţie de zodie

Astrologia este arta de a prezice viitorul, bazată pe locul unde sunt plasate planetele în cercul zodiacal. Soarele ne prezice personalitatea şi puterea noastră, iar Luna ne dezvăluie talentele şi farmecul nostru. Zodia poate spune multe despre noi, chiar şi puterea magică cu care ne-am născut!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este curajos şi puternic.

Cei născuţi sub acest semn au capacitatea de a activa şi de a reîncărca amulete puternice şi talismane deoarece deţin forţa primăverii. Cheia pentru a atinge magia lor este entuziasmul. Ei au abilităţi native de vindecare şi puterea de a transfera energia vitală.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este fermecător şi încântător.

Cei născuţi sub acest semn au un talent nativ de a-şi îndeplini visurile pentru avere şi noroc prin vrăji. Cheia pentru a-şi activa puterile sunt sexualitatea şi satisfacţia.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Această zodie este asociat cu aerul, elementul care ne conectează pe toţi.

Acesta este motivul pentru care Gemenii fac miracole când fac vrăji care afectează problemele intelectuale şi comunicarea. Pot influenţa cu uşurinţă mişcările şi călătoriile. De asemenea, pot avea abilităţi telepatice excelente. Cheia pentru a-şi activa puterile magice este interesul. Ei trebuie să fie cu adevărat interesaţi de ceva, deoarece au tendinţa de a-şi pierde concentrarea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este asociat cu apa. Acest element influenţează sentimentele de dragoste şi, de aceea, vrăjile pentru iubire şi prietenie sunt perfecte atunci când sunt făcute de Rac.

Cheia pentru a-şi activa puterile este securitatea. Racii trebuie să se simtă în siguranţă pentru a-şi elibera puterile magice. Când efectuează o vrajă, trebuie să se asigure că nimeni nu va intra în joc.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este asociat cu focul, iar vrăjile la care excelează sunt cele legate de faimă, popularitate şi tot felul de plăceri, inclusiv cele sexuale.

Cheia pentru a-şi activa puterile este de a-şi conştientiza originea divină. Leul trebuie să se simtă ca un rege şi nu există nicio altă modalitate mai bună de a face acest lucru decât de a realiza sămânţa divină din el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este aproape întotdeauna pierdută în responsabilităţi încercând să îşi dea seama cum să slujească şi să îndeplinească nevoile altora.

Ea este excepţională atunci când se ocupă de vrăji privitoare la vindecare şi evoluţie. Datorită capacităţii lor native de a trata multe probleme şi oameni în acelaşi timp, ea poate face minuni prin telepatie şi vrăji de pace. Cheia pentru a-şi activa puterile magice este să-şi amintească faptul că provine dintr-o sursă divină şi, în plus, ea trebuie să se concentreze pe partea pozitivă a vieţii şi să lase deoparte temerile şi îndoielile.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa are un talent nativ pentru vrăjitoriile legate de frumuseţe şi este minunată în a crea iluzii.

De asemenea, excelează în vrăjile pentru atingerea echilibrului, fie că este vorba de relaţii sau de corp. Cheia pentru a-şi activa puterile este să se simtă ca un vrăjitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul se pricepe să manipuleze energia şi, de aceea, poate face magii.

El are o intuiţie foarte puternică şi este foarte bun în a afla adevărul. Instinctele lui sunt inconfundabile şi sunt legate de abilităţile sale excelente de supravieţuire. El face vrăji puternice pentru plăcerea sexuală şi este bun la magia defensivă, înlăturarea vrăjilor şi a obstacolelor. Datorită naturii lui de a se adapta uşor în orice mediu nou, el excelează la vrăjile care au de-a face cu schimbarea. Cheia pentru a-şi activa puterile magice este să îşi asculte instinctul.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este foarte priceput la vrăjile care afectează călătoriile.

Jupiter îi binecuvântează abilitatea de a fi o sursă de fericire şi optimism, astfel încât poate înlătura şi vindeca negativitatea. Săgetătorul îşi poate folosi înţelepciunea spirituală oricând doreşte. Cheia pentru ca el să-şi activeze puterile este optimismul. El trebuie să simtă flacăra fericirii care arde în inima lui. Sentimentul că orice lucru mic poate fi rezolvat este cheia succesului lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul poate face minuni când se ocupă de vrăjile cu privire la carieră.

Acest nativ are capacitatea nativă de a găsi modalităţi de a-şi îndeplini obiectivele şi de a-şi satisface ambiţiile. Cheia pentru a-şi activa puterile magice este determinarea. Când îşi pun mintea cu ceva, el va reuşi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este foarte bun în a face vrăji pentru a rupe orice tip de legături şi relaţii.

Setea lui de liberatate îi dă puterea de a sparge vrăjile, blestemele şi legăturile negative. Vărsătorul are, de asemenea, abilităţi native deosebite pentru proiecţia astrală şi vizionarea la distanţă. Cheia pentru a-şi activa puterile magice este să respire aerul libertăţii şi unicităţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii pot face minuni atunci când se ocupă de vrăji din Lumea Cealaltă.

Ei pot intra cu uşurinţă în lumea viselor şi le poate manipula pentru a promova intuiţia. Iluzia este puterea lor şi pot crea iluzii puternice în scopul vindecării sau a posesiei. Ei sunt, de asemenea, buni în a se conecta cu spiritele şi entităşile magice. Cheia pentru a-şi activa puterile magice este fantezia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod