Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 15-21 ianuarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viaţa ta sentimentală pare să fie din ce în ce mai plăcută în această săptămână, şi acum e doar începutul!

Dacă eşti singură, insistă pe lângă acel bărbat pe care ai pus ochii fără să fii sufocantă. Cu puţină tactică şi diplomaţie vei reuşi să îl aduci în braţele tale. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau ai copii, responsabilitatea trebuie să fie cuvântul cheie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E un moment bun de a încerca să reiei unele legături mai vechi cu persoane la care ai ţinut.

Poate fi vorba despre un fost iubit sau despre o rudă cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Cu toate că între voi au existat unele tensiuni care v-au îndepărtat, acum cu siguranţă le-ai dat uitării şi poţi privi altfel lucrurile. Nu încerca să reîncălzeşti ciorba, dar măcar fiţi prieteni!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Relaţia ta de cuplu nu traversează cea mai bună perioadă, iar tu şi partenerul tău de viaţă v-aţi distanţat considerabil.

Încearcă să nu laşi această răceală să vă despartă fără să vă daţi seama sau să acţionezi răzbunător atunci când nu îţi convine ceva. Astrele te avertizează că orice pas greşit îţi va duce viaţa sentimentală într-o situaţie nedorită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important să îţi faci mai multe planuri alături de partenerul tău, astfel acesta va crede că nu mai contează pentru tine.

Din fericire, îţi vei da seama la timp de greşelile pe care le faci şi vei remedia imediat situaţia. Dacă aveţi ceva de făcut, puneţi-vă de acord şi ascultaţi-vă şi respectaţi-vă reciproc dorinţele.

Leu(22 iulie - 22 august)

Mai mult timp petrecut alături de iubit îţi va ajuta relaţia să evolueze simţitor.

Profită de orice moment liber pe care îl ai pentru a-l băga în seamă, însă nu fi sufocantă! Pentru un bărbat e foarte important ca partenera lui să fie independentă şi să aibă propria ei viaţă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Deşi până acum ai avut parte de linişte şi de momente frumoase pe plan sentimental, în această spătămână situaţia se schimbă radical.

Partenerul tău pare schimbat şi parcă face intenţionat anumite lucruri pentru a te enerva. Din păcate, acesta e egoist şi se gândeşte doar la el, ignorându-ţi complet suferinţa. Încearcă să îi dai o lecţie!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pari destul de detaşată în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă şi te concentrezi mai mult pe carieră şi pe relaţiile profesionale.

Din păcate, va veni un moment în care vei regreta că nu ţi-ai dat seama care sunt lucrurile importante în viaţă. Acţiunile tale îţi vor împinge iubitul să facă ceva destul de urât!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Axează-te pe viaţa de familie în această săptămână şi lasă alte griji deoparte.

O rudă mai îndepărtat, copilul tău sau partenerul, după caz, va avea parte de o suferinţă pe care ar trebui să o alini. Încearcă să fii bună, cearta şi morala nu sunt indicate în astfel de situaţii!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă în această săptămână să comunici mai mult cu partenerul tău de viaţă, cu toate că uneori nu îţi face deloc plăcere.

Dacă de cele mai multe ori îţi e groază de o confruntare cu acesta, înseamnă că relaţia voastră este toxică şi trebuie luate măsuri de urgenţă. Dacă eşti o nativă singură, cel mai probabil te vei axa pe distracţie şi atât!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai multă încredere în tine, iar acest lucru se vede!

Datorită abilităţilor tale şi felului în care te prezinţi, în această săptămână vei avea noroc de mulţi admiratori. Dacă simţi că deja devine prea mult, pune limite şi fii mai selectivă. Este foarte important să alegi ce e mai bun pentru tine, iar asta presupune să nu te grăbeşti!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună atât pentru nativele singure, cât şi pentru cele implicate într-o relaţie.

În primul caz, astrele îţi scot în cale mulţi admiratori, atât de mulţi încât nici nu le poţi face faţă. O prietenă bună te va ajuta să alegi ce e mai bun! În cel de-al doilea caz, dacă ai un partener stabil, atunci un eveniment plăcut te va face să te reîndrăgosteşti de acesta şi viceversa.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ţi-e mai bine alături de prieteni decât de partenerul tău, iar asta îţi va ridica multe semne de întrebare în această săptămână.

Ai realizat în sfârşit că ceea ce se întâmplă în viaţa ta amoroasă necesită o schimbare drastică. Cu toate că poate fi greu la început din cauza obişnuinţei, despărţirea e soluţia cea mai bună în acest caz!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod