Cel mai mare regret al tău pentru 2017, în funcţie de zodie

Cele mai mari regrete ale tale de anul trecut pot deveni cele mai importante lecţii de viaţă în 2018!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Regreţi că te-ai lăsat condusă de tempertament.

Tu eşti o persoană foarte pasională şi puternică. Ai standarde ridicate, speranţe mari şi trăieşti totul intens. Este totul sau nimic pentru tine. Este un lucru bun atunci când îţi forţezi limitele pentru a atinge succesul. Cu toate acestea, odată cu pasiunea vine şi suferinţa. Poţi fi destul de perfecţionistă şi dacă ceva nu iese ca tine, pică cerul pe tine. Trebuie să lucrezi mai mult în ceea ce priveşte comunicare, încercând să nu ascunzi ceea ce simţi. Nu eşti mai puternic dacă eşti mai dură prin ton sau prin prezenţă, şi mai ales dacă dai în cineva mai mic decât tine. Acum ţi-ai dat seama că trebuie să comunici cald şi să îţi controlezi impulsivitatea.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Regreţi că ai încercat să schimbi oamenii.

Eşti o fiinţă minunată, loială şi devotată. Dai dovadă de încăpăţânare şi nu te laşi până nu termini ce ai început. Nu toată lumea merită eforturile tale, tu sari în ajutorul oamenilor, dar nu toţi vor să fie ajutaţi. Porneşti în căutarea unor lucruri care nici măcar nu există. Nu poţi face pe nimeni să te iubească astfel, nu poţi schimba pe cineva la idealul tău de perfecţiune. Uneori, recompensa nu merită efortul. În 2017, înveţi să te opreşti din încercarea de a-i salva pe alţii, ci vei vrea să te salvezi pe tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Regreţi că nu ai fost sinceră cu tine şi cu cei din jur.

Eşti un semn conflictual cu personalitate duală. Îţi place să fii de acord şi în dezacord nu numai cu ceilalţi, ci şi cu tine. Eşti extrem de indecisă şi din această cauză pari neîncrezătoare. Problema ta este că nici măcar nu îţi dai seama că te minţi singură. Tu te amăgeşti pentru că nu poţi înfrunta adevărul sau eşti prea speriată să descoperi cine eşti cu adevărat. Te temi să spui adevărul celorlalţi de teamă să nu îi răneşti. Cu toate acestea, pretinzând că totul e bine atunci când nu e cazul, e mult mai rău decât adevărul verde în faţă. În 2017, înveţi că persoana care suferă cel mai mult din cauza asta eşti doar tu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Regreţi că nu ai luptat pentru ce iubeşti.

Deşi poţi iubi mai profund decât oricine, poţi fi ţi rănit cel mai mult decât oricine. Ai obiceiul de a oferi până nu vei mai avea nimic de dat. Când toate eforturile tale în dragoste se epuizează, devii goală pe interior. Devii pesimistă şi renunţi înainte de a fi început. Râzi puţin de viaţă, ea nu trebuie să fie luată întotdeauna aşa de în serios. Fiind prea sensibilă, îţi va fi teamă să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti sau pentru cine îţi place. Nu renunţa atât de uşor! În 2017, ai înţeles cât de importantă e încrederea în tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Regreţi că ai fost prea mândră.

Îţi place să fii în centrul atenţiei, dar trebuie să înveţi să împarţi cu alţii lumina reflectoarelor. Eşti foarte ambiţioasă şi mândră, extrem de harnică şi meriţi orice lucru minunat care ţi se întâmplă. Această mândrie îi poate plictisi pe ceilalţi. Să fii umilă nu te va face o femeie mai puţin apreciată. Te străduieşti mereu să fii cea mai bună, ambiţia ta e admirată, dar gelozia nu. Nu trebuie să fii mereu mai bună decât persoana de lângă tine. În 2017, ţi-ai dat seama că e loc pentru toată lumea să strălucească.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Regreţi că ai fost prea dură cu tine.

Eşti criticul tău cel mai dur, de aceea trebuie să îţi aminteşti că eşti om. Tu planifici totul constant şi te gândeşti mereu la următoarea mişcare. Fiecare secundă e programată, abia mai ai timp să respiri. Trebuie să înveţi să fii mulţumită şi să înţelegi că nu tot ceea ce faci îţi pune în pericol viitorul. Odată ce îţi vei da seama că nu poţi controla universul, vei întâlni în sfârşit liniştea. În 2017, ai învăţat să te ierţi şi să realizezi că nu poţi face totul de una singură. Chiar şi Superman are nevoie de un pui de somn din când în când.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Regreţi că nu te-ai pus pe primul loc.

Eşti cunoscută pentru uşurinţa cu care socializezi, că ai mulţi prieteni şi te place toată lumea. Tu eşti prima persoană care e sunată pentru a ţi se cere o favoare şi rar spui nu. Făcând atâtea lucruri penmtru cei din jur, uiţi de tine şi te laşi pe ultimul loc. Nu ai nicio idee asupra a ceea ce vrei şi nu poi lua o decizie pentru a-ţi salva pielea. Actele tale de bunătate ar putea ascunde o evitare a ta. Tu eviţi deciziile şi confruntările, crezi în soartă şi în destin şi aştepţi ca totul să vină de la sine. Cu toate acestea, acum ţi-ai dat seama că nu te-ai pus pe primul loc şi ţi-ai bătut joc de mândria ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Regreţi că nu ai realizat ceea ce ai decât atunci când nu ai mai avut.

Iarba este întotdeauna mai verde pentru tine şi pentru tine nimic nu e suficient. Eşti extrem de orientată spre obiective şi foarte determinată. Cu toate acestea, trebuie să realizezi că oamenii nu sunt pioni în jocul tău. Vrei mereu mai mult şi să te îmbunătăţeşti, iar uneori poţi pierde ceea ce ai deja. Este trist, dar adevărat, nu ştii să apreciezi ceea ce ai până când nu rămâi fără. Te pierzi uşor în pasiunea ta intensă şi pierzi din vedere ceea ce contează cu adevărat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Regreţi că nu te-ai ţinut de cuvânt.

Faci parte din categoria celor mai aventuroase zodii. Tu trăieşti clipa şi te laşi condusă de sentimente. Partea proastă e că spui da la absolut orice şi nu eşti în stare să te ţii de promisiuni. Din fericire, oamenii nu pot sta prea mult supăraţi pe tine, pentru că părerile tale umile de rău convind pe oricine să te ierte. Totuşi, nu ar trebui să îţi faci un obicei de a le da speranţe deşarte oamenilor! Anul acesta îţi vei da seama cât de urât e ca cineva să te dezamăgească.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Regreţi că nu ai renunţat la unele persoane.

Semnul tău reprezintă responsabilitatea şi timpul, şi crezi că prin muncă poţi realiza orice. De obicei, acest lucru funcţionează pentru tinem cu excepţia dragostei. Eşti persoana care crede că poate fixa totul şi că oamenii sunt proiecte. Ai standarde ridicate şi îţi doreşti ca partenerul tău să se ridice la înălţimea aşteptărilor tale. Prin urmare, încerci să îl schimbi. Pentru că nu te dai niciodată bătută, îţi plac provocările mai mult decât orice, dar relaţia ta se poate transforma într-una toxică astfel. Nu există o formulă care să facă pe cineva să se îndrăgostească de tine, iar relaţia ta nu e un proiect de grup. Dacă vezi că oamenii nu apreciază ceea ce faci pentru ei, mai bine le dai drumul. Anul acesta ai învăţat să renunţi la ceea ce nu se poate schimba.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Regreţi că nu ţi-ai făcut planuri.

Adesea tu ai nevoie de spaţiu, iar partenerul tău de apropiere. Eşti extrem de creativă, aventuroasă şi îţi place să trăieşti fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima. Rar îţi planifici ceva cu două ore înainte. Te identifici ca fiind uşor rebelă, iar o agendă te dă peste cap. Neglijarea iniţiativei tale de a plănui ceva poate face ca oamenii din viaţa ta să se simtă nedoriţi. Şi în cazuri extreme, aceştia dispar de tot din peisaj. Anul acesta vei realiza în sfârşit importanţa iniţiativei şi îţi recunoşti greşeala.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Regreţi că ai fugit de probleme.

Aventura şi călătoriile nu sunt lucruri rele, dar va veni un moment în care nu vei putea să fugi prin lume. De asemenea, nu poţi să îţi ascunzi problemele în spatele unui zâmbet. Fuga de responsabilităţi, griji şi probleme este o rezolvare temporară şi vei conştientiza că dacă iei lucrurile lent e cel mai bun şi matur lucru pe care poţi să îl faci. Eşti o fire visătoare şi vrei să vezi în jurul tău doar ceea ce vrei să vezi, chiar şi atunci când nu există niciun bine acolo. Atunci când dai piept cu altă realitate, ai tendinţa de a fugi. Anul acesta vei învăţa să mergi încet, nu să fugi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod