Horoscopul lunii ianuarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna ianuarie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativele singure ştiu ce vor de la viaţă şi nu se vor lăsa păcălite de nimeni în această lună. Cu toate că bărbaţii din jurul lor insistă pentru întâlniri, ele nu cedează în faţa oricui. Experienţele anterioare le-au făcut să îşi dea seama ce e prioritar. Pentru cele implicate într-o relaţie serioasă, atracţia faţă de partenerul lor va creşte, iar legătura dintre ei va deveni mai puternică.

Luna aceasta vei fi mai impulsionată să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti pe plan profesional şi financiar. Conjunctura astrală este de partea ta şi ai toate şansele să evoluezi simţitor. Ai început anul în forţă şi nimeni nu te poate trage înapoi. Dacă ai dat bani cu împrumut, încearcă să îi recuperezi pe toţi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta dai dovadă de multă energie, energie pe care o vei folosi în special pe plan amoros. Partenerul tău de viaţă se va bucura de atenţia primită din partea ta, cu menţiunea să nu exagerezi şi să nu devii sufocantă. Cu toate că ai o viaţă sentimentală fericită, încearcă să nu te dedici trup şi suflet doar acestui aspect. E foarte important să ai un colţ doar al tău şi să fii independentă!

Luna aceasta sunt favorizate activităţile colective, drept urmare e posibil să primeşti o sumă de bani de care trebuie să ai mare grijă. Nu face investiţii şi nici schimbări majore ale stilului tău de viaţă dacă nu vrei să traversezi o perioadă grea pe viitor. E foarte important să îţi spui ideile şi să îţi faci respectat cuvântul la locul de muncă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul ce tocmai s-a încheiat te-a făcut să înţelegi multe lucruri în ceea ce priveşte dragostea. Dacă ai ieşit dintr-o relaţie, luna ianuarie va fi una de acomodare pentru un nou stil de viaţă. Eşti mult mai fericită acum, dar asta nu înseamnă că ai ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti implicată într-o relaţie, se poate ca romantismul să fie mai prezent decât alte dăţi.

Vei munci mult în această lună, dar vei avea şi rezultate bune. Din fericire, situaţia financiară se îmbunătăţeşte datorită unei schimbări pe care ai făcut-o recent. Încearcă să nu intri în conflict cu nimeni pornind de la bani şi să îţi achiţi toate datoriile şi obligaţiile fără să ripostezi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Traversezi poate cea mai frumoasă perioadă a ta pe plan sentimental. Dai dovadă de multă energie pozitivă, iar acest lucru se simte în relaţia de cuplu. Dacă faci parte din categoria nativelor singure, trebuie să ai mai multă grijă atunci când vine vorba de insistenţele admiratorilor. Înainte de a face orice pas, informează-te cât de cât despre persoana în cauză.

Vei cheltui destul de mulţi bani în luna ianuarie, însă nu regreţi nicio clipă achiziţiile făcute. Cu toate că e dreptul tău, cei dragi te vor trage de urechi din când în când cu privire la investiţiile pe care le faci. Ascultă-i, însă fă tot ca tine, pentru că pe tine trebuie să te pui pe primul loc în perioada aceasta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu îţi stă gândul la iubire în această lună şi pe bună dreptate. Nu e nimic greşit dacă te axezi pe alte lucruri decât viaţa ta sentimentală. Priorităţile tale sunt munca şi banii, cel puţin în ianuarie. Ai nevoie de mai mulţi bani şi vei face orice pentru a-i obţine. Conjunctura astrală e favorabilă, de aceea trebuie să profiţi de ea, restul poate aştepta!

Nu stai prea bine cu banii, de aceea vei depune eforturi mari pentru a te redresa din punct de vedere financiar. Vei prinde o oportunitate, însă pentru asta trebuie să renunţi la multe alte lucruri din viaţa personală, dacă nu cu totul. Situaţia aceasta nu va dura mult, aşa că merită să faci un compromis.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu stai deloc rău cu dragostea, ba chiar se poate spune că ceea ce primeşti îţi depăşeşte aşteptările. Relaţia de cuplu îţi aduce bucurie şi te umple de energie pozitivă, lucru care se va vedea pe toate planurile vieţii tale. Bucură-te de acest vis, nu se ştie cât va dura!

Stai bine cu banii şi chiar îţi poţi permite mai multe decât sperai. Ce-i drept, şi până acum erai în aceeaşi situaţie, însă nu aveai curajul necesar pentru a lua atitudine. Te pui pe primul plan şi vrei să te răsfeţi şi nu e rău deloc atât timp cât vei ştii când să te opreşti!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Mergi cu capul înainte şi nu vrei să laşi deloc de la tine în relaţia de cuplu. Din această cauză ai putea pierde persoana de lângă tine mai uşor şi repede decât ai fi crezut. Regretele ar putea fi prea târzii, de aceea astrele îţi recomandă multă atenţie în ceea ce priveşte reacţiile tale. Dacă eşti singură, niciun bărbat din jur nu te atrage atât de mult încât să vrei să îţi schimbi statutul.

Nu o duci rău cu banii, dar eşti foarte stresată din cauza lor. Vrei să strângi cât mai mulţi şi uiţi să te bucuri de micile bucurii pe care ţi le pot oferi. Nu ar strica, ca din când în când, să îţi mai faci câte un moft, chiar dacă e vorba de o investiţie mare sau de o achiziţie costisitoare. O maşină sau un telefon de ultima generaţie îţi poate oferi mai multă încredere în tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o lună perfectă pentru aventuri amoroase, însă trebuie să fii disponibilă pentru asta. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cu sigurtanţă nu e indicat nici cel mai nevinovat flirt. Partenerul tău de viaţă ar putea să se simtă atât de prost dacă observă acest lucru încât să reacţioneze destul de urât.

Câştigi destul de mulţi bani în această lună, însă nu eşti deloc strângătoare. Ar fi bine să încerci să mai pui din când în când ceva deoparte, asta dacă eşti responsabilă şi te gândeşti la viitor. Dacă ai copii, nu le face toate poftele şi nu te lăsa manipulată de plânsetele lor!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna ianuarie va scoate la iveală detalii mai puţin plăcute despre bărbatul din viaţa ta. Dacă îl cunoşti de puţină vreme, mai ai o scuză, însă dacă aveţi o relaţie de mult timp, cu siguranţă este şi vina ta pentru asta. Trebuie să deschizi mai bine ochii şi să nu crezi chiar tot ce ţi se spune. Indicat ar fi să nu te situezi la extreme!

Vei avea parte şi de bune şi de rele în ceea ce priveşte situaţia ta financiară în luna ianuarie. Din păcate, banii mulţi pe care îi vei câştiga pe nepusă masa vor dispărea la fel de repede cum au şi venit. Este foarte important să fii mai responsabilă şi să ţii cu dinţii de ceea ce câştigi pentru că nu se ştie când vei mai avea această şansă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei emana senzualitate şi vei atrage mulţi bărbaţi din jurul tău luna aceasta. Nu eşti conştientă de puterea ta de atracţie, iar acest lucru te face să fii şi mai specială. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, ai grijă să nu îţi faci iubitul gelos. Cu toate că nu e vina ta, complimentele pe care le vei primi îl vor deranja destul de mult din cauza volumului lor. Fii sigură că în alte condiţii s-ar fi mândrit!

Nu vor avea loc modificări ale situaţiei tale financiare în această lună, dar cu siguranţă spre final vei avea parte de puţin noroc. Ai toate şansele ca în ultimele zile din ianuarie să primeşti un cadou sau un bonus la care nu te aşteptai. Vei căpăta mai multă încredere în tine şi fix de asta aveai nevoie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna aceasta te vei convinge încă o dată că alegerea de a-ţi ţine viaţa personală doar pentru tine este cea mai bună. O persoană din exterior intervine într-o problemă care nu o priveşte, acesta fiind impulsul de care aveai nevoie pentru a te închide din nou în tine. Este foarte imortant să ştii în cine poţi avea încredere înainte de a începe să te destăinui!

Vei reuşi luna aceasta să evoluezi extrem de mult pe plan profesional. Nici măcar tu nu te aşteptai la rezultate atât de bune, dar eşti conştientă că ai avut parte şi de noroc. Cumva, astrele vor să îţi transmită că nu eşti singura responsabilă pentru tot ce ţi se întâmplă, de aceea trebuie să nu devii pe persoană cu nasul pe sus!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna ianuarie vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental. Viaţa amoroasă se îndreaptă spre calea cea bună sau, mai degrabă, spre calea dorită. Dacă ai întâmpinat probleme în conceperea unui copil, la mijlocul lunii poţi primi o informaţie care îţi poate schimba complet viaţa. Suportul partenerul de viaţă te va ajuta enorm în ceea ce priveşte psihicul tău.

Vei cheltui destul de mulţi bani luna aceasta pentru anumite servicii medicale sau de înfrumuseţare. Cu toate acestea, chiar dacă rămâi cu buzunarele goale, nu vei regreta nicio clipă deciziile luate. Rezultatele pe care le vei obţine sunt nesperat de bune, iar asta te face să nu te mai gândeşti la nimic altceva. Cei dragi te vor ajuta în cazul în care vei avea nevoie.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod