Horoscopul banilor în săptămâna 15-21 ianuarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu te-ai concentrat prea mult pe viaţa ta profesională şi pe nevoile tale financiare în ultima perioadă, de aceea acum se va instala panica.

Cu toate resursele tale vei încerca să le iei ochii şefilor şi să ieşi în evidenţă la locul de muncă. Din păcate, colegii tăi nu vor asista în tăcere la toată nedreptatea la care sunt supuşi şi te vor pune într-o poziţie mai proastă decât înainte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea multă treabă şi multe drumuri de făcut în această săptămână.

Din fericire, dispui de energia necesară pentru a-ţi duce la bun sfârşit toate sarcinile primite. Există însă şi o parte proastă, nu vei mai avea timp de viaţa personală, iar asta ar putea să te întristeze puţin. Dacă stai rău cu banii, încearcă să faci o prioritate din asta şi să laşi restul deoparte pentru moment.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta, banii vor fi motivul tensiunilor din familie.

Din păcate, lipsa acestora te va împiedica să faci unele lucruri pe care ţi le doreai din tot sufletul, iar partenerul de viaţă pare să ignore acest lucru. Faptul că nu e cineva alături care să te facă să priveşti totul cu mai mult optimsim, te va face să îţi pui semne de întrebare cu privire la relaţiile pe care le ai.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Munca în echipă îţi poate aduce multe beneficii în această săptămână.

Dar pentru asta, trebuie să renunţi la a mai lăsa impresia că le ştii pe toate şi să ai voinţă să-i asculţi pe cei din jur. O comunicare eficientă constă în exprimarea ideilor, însă nu de a le aplica forţat. Dacă reuşeşti această performanţă, vineri vei culege roadele muncii tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu încerca să stai pe tuşă şi să te eschivezi mereu atunci când vine vorba de sarcini şi responsabilităţi.

Dacă nu ai dorinţa de a evolua, e posibil să îi ţii în loc şi pe ceilalţi. Te mulţumeşti cu prea puţin de la viaţă şi astfel rişti ca la un moment dat să fii dată la o parte din grupul profesional din care faci parte!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu stai rău cu banii, dar ai umblat la puşculiţă şi ai unele regrete.

O achiziţie majoră ţi-a adus multă fericire, dar şi câteva remuşcări. Cum faptul e consumat, nu îţi rămâne altceva de făcut decât să te bucuri de ceea ce ai şi să încerci să îţi refaci banii cât mai curând posibil. Aceştia pot fi câştigaţi dintr-o sursă externă, nu neapărat la jobul actual.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Banii mereu au fost un stres pentru tine, dar în această săptămână chiar exagerezi.

Deşi o duci bine pe acest plan, tot timpul alegi să nu investeşti în nimic şi să nu îţi cumperi nimic care să te bucure. Deşi îţi doreşti multe, mereu te gândeşti că nu e momentul să îţi faci micile mofturi. Revizuieşte-ţi comportamentul şi atitudinea şi lasă-te mai mult purtată de val!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti pusă pe distracţie, iar acest lucru te face să cheltuieşti destul de mulţi bani.

Impulsurile tale par că nu pot fi oprite nicicum, indiferent cât de mult ar încerca cei care văd pericolul. Dacă începi ceva, nu te opreşti până nu ajungi tu să te convingi că e sufiecient. Vei ajunge la finalul săptămânii să te cauţi prin buzunare, tot tot vei mai avea de un suc în oraş!

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu cât te concentrezi mai mult pe job sau pe afaceri, cu atât banii vor veni mai repede la tine.

E nevoie de devotament şi multă muncă, dar aceste lucruri nu sunt o problemă pentru tine. Faci faţă cu brio oricărui ritm la care eşti supusă şi te vei bucura din plin de roadele eforturilor tale. Vei reuşi să ajungi sus dacă te ţii de treabă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele îţi călăuzesc paşii în această săptămână spre obţinerea unei sume de bani suplimentare.

E posibil ca aceştia să vină dintr-o pasiune de-a ta sau dintr-o afacere mai veche căreia nu îi mai acordai o prea mare atenţie. E drept că faci tot ce poţi pentru a câştiga mai mult, dar trebuie să ai grijă să nu îţi ignori celelale aspecte ale vieţii tale!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E nevoie să renunţi la viaţa ta personală dacă vrei să câştigi mai mult bani.

Înainte de a lua o decizie, numără bine ce ai strâns până acum şi vezi dacă chiar e nevoie să faci un efort atât de mare. Nu te grăbi să spui da niciunei oportunităţi care îţi apare în cale fără să analizezi bine înainte în ce termeni o poţi onora.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Te gândeşti destul de serios la viitorul tău şi eşti mai hotărâtă ca oricând să faci ceva pentru a evolua profesional.

Ai suficientă energie încât să îţi poţi pune planul în aplicare şi chiar să obţii primele rezultate. Nu ar strica să faci ceva pe cont propriu şi să fii propriul tău şef! În orice caz, echipa este foarte importantă pentru a obţine rezultatele financiare dorite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod