Horoscopul banilor în săptămâna 19-25 februarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea mult de muncă în această săptămână la locul de muncă, însă din păcate rezultatele nu se vor vedea.

În consecinţă, nici banii la care sperai şi de care aveai atâta nevoie nu se vor arăta. Din păcate, te vei vedea nevoită să te împrumuţi la o persoană apropiată pentru a putea să îţi achiţi anumite obligaţii. Ai grijă ca primul lucru pe care să îi faci atunci când iei salariu să fie să îi returnezi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Banii nu vor fi o problemă pentru tine în această săptămână, însă cu siguranţă vei avea mai multe cheltuieli decât în mod normal.

Din fericire pentru tine, îţi poţi permite orice acum, dar nimeni nu îţi poate garanta că această situaţie va dura la nesfârşit. Din această cauză, caută să fii cât mai chibzuită şi responsabilă, gândindu-te şi la viitor, nu numai la prezent!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

O persoană apropiată ţie îţi va cere bani cu împrumut în această săptămâna, iar acest lucru te pune în dificultate.

Nici situaţia ta financiară nu este una prea roz, însă ştii că acel om are mai multă nevoie în aceste momente decât tine. Din păcate, cel mai probabil nu îţi vei mai recupera banii niciodată, dar faptele bune pe care le faci vor fi răsplătite cândva, cumva.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nimic nu se poate compara cu ieşirile împreună cu prietenii tăi.

Însă acest lucru presupune multe cheltuieli, iar situaţia ta financiară nu este una prea bună în această săptămână. Ai grijă să răreşti petrecerile şi orice tip de eveniment care îţi pot goli buzunarele. O persoană din familie te poate ajuta cu sfaturi utile, depinde doar de tine dacă le ceri sau nu!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta eşti norocoasă. Şi nu că o spun ceilalţi, ci o simţi chiar tu.

Cu toate că nu ai depus niciun efort în acest sens, banii îţi vor pica din cer sub forma unei moşteniri sau a unui premiu. Nimic nu se poate compara cu ceea ce simţi acum, însă este foarte important să împarţi bucuria cu toţi cei dragi ţie şi să ajuţi pe cine are cu adevărat nevoie. Pentru că poţi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci rău cu banii, însă nici prea bine.

Situaţia ta financiară este una modestă, iar în aceste zile începi să te întrebi dacă nu cumva meriţi şi poţi mai mult. Eşti genul de om care nu vrea să fie scos din zona de confort, de aceea te mulţumeşti cu ceea ce ai fără să ceri mai mult de la tine. Acum, în această săptămână a sosit momentul să faci o schimbare!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Banii nu sunt o problemă pentru tine şi ai suficienţi încât să îţi pui în aplicare un plan.

E posibil ca în el să fie inclus şi partenerul de viaţă, astfel cheltuielile să se reducă la jumătate. O călătorie pe care v-o doriţi de multă vreme, în scopul unei aniversări, vă va goli puţin buzunarele, însă va merita din plin!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Situaţia ta financiară din această săptămână îţi va crea unele greutăţi în atingerea unui ţel.

E posibil să vrei să te implici într-o afacere sau să vrei să faci o investiţie, dar banii nu îţi sunt de ajuns. Dacă profitul este garantat şi crezi că merită, nu ezita să te apelezi la ajutorul unui apropiat pentru acordarea unui împrumut.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti un om de cuvânt, aşa că dacă ai promis ceva cuiva, te vei ţine de el.

Cu toate că nu stai prea bine la capitolul finanţe în această săptămână, vei găsi o soluţie pentru a-ţi onora o promisiune. După ce te vezi scăpată, fii resposabilă şi apucă-te de economii, nu ai vrea să te îngropi în datorii!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi te vor ajuta să pui mâna pe o sumă frumuşică de bani.

Cel mai important lucru este să fii atentă la oportunităţile care ţi se oferă şi să nu le scapi din mână. La locul de muncă eşti favorită printre angajaţi, de aceea ţi se poate oferi o promovare. Concentrează-te pe carieră mai mult decât oricând, acum e şansa ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nimic nu te poate satisface în aceaste zile, nici măcar banii câştigaţi pe nepusă masa.

Cu toate că alţii ar avea mare nevoie de ei sau poate au muncit mai mult decât tine pentru a-i obţine, tu nu apreciezi şansele pe care ţi se oferă viaţă. Problemele de pe alte planuri cu care te confrunţi îţi înceţoşează mintea şi te face să priveşti totul într-o manieră negativă. Încearcă să te schimbi şi să te bucuri de orice!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, deci îţi poţi continua planurile fără probleme.

Nu mai durează mult până ce va avea loc un eveniment important pentru tine, de aceea, o organizare atentă a bugetului şi investiţiile făcute cu cap nu trebuie să lipsească. Dacă ai în plan să faci o mutare pe plan profesional, astrele îţi recomandă să o laşi pe mai târziu!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod