Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 19-25 februarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă în această săptămână să te ocupi mai mult de cei dragi, cu toate că ai multe pe cap la serviciu.

Nu pierde timpul cu alte activităţi, pentru că acum e momentul să te axezi pe familie şi să le oferi tot ce ai. Între tine şi partenerul de viaţă există o problemă care nu mai suportă amânare. Iar dacă vrei ca lucrurile să iasă bine, atunci trebuie să faci unele sacrificii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu ai parte de prea multă linişte pe plan sentimental în aceste zile, însă nici nu e cazul să faci o tragedie din asta.

Problemele dintre tine şi partener nu sunt atât de grave, astfel încât să începi să te plângi tuturor de cât de nefericită eşti. Dacă cu adevărat nu eşti mulţumită de relaţia ta, atunci e necesar să faci ceva, nu doar să îţi plângi de milă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu lăsa nimic să intevină între tine şi partenerul tău, nicio altă activitate nu ar trebui să fie mai importantă decât relaţia voastră în aceste zile.

E o săptămână uşor tensionată şi agitată, însă ignoră tot ce se întâmplă în exterior şi totul va fi bine. Din punct de vedere social nu stai prea bine, aşa că trebuie să fii mai atentă de acum înainte la persoanele de care te înconjori.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E o săptămână numai bună pentru iubire şi gesturi romantice.

Dacă eşti implicată într-o relaţie la distanţă, acum e posibil să primeşti veşti bune în acest sens. Un vis pe care îl ai de multă vreme e tot mai aproape de realizare. Dacă eşti singură, încearcă să cauţi echilibrul şi să te ocupi de toate sectoarele vieţii tale în mod egal.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă până acum ai avut parte de evenimente mai puţin plăcute pe plan sentimental, din această săptămână situaţia se schimbă radical în bine.

Surprinderea vine din faptul că nu a trebuit să faci nimic în acest sens, ci totul vine de la sine. Dacă eşti singură, vor apărea multe oportunităţi de petrecere a timpului liber în compania unor admiratori numai buni de analizat şi testat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci rău pe acest plan în aceste zile, ba chiar vei fi suprinsă de liniştea care te înconjoară.

Cu toate că eşti genul de persoană care găseşte mereu nod în papură, acum pare că ai obosit şi că ai nevoie de linişte. Acest lucru va aduce numai beneficii relaţiei în care eşti implicată, de aceea vei lua în considerare ca pe viitor să ai aceeaşi atitudine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o persoană destul de instabilă şi e posibil să îţi zăpăceşti partenerul de viaţă că schimbările tale de dispoziţie.

Constanţa în vorbe şi acţiuni sunt foarte importante în iubire, de aceea concetrează-te mai mult pe ceea ce e cu adevărat important. Eşti după cum bate vântul şi cel de lângă tine simte că nu se poate baza niciodată pe tine. Neîncrederea vă va crea probleme pe viitor!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O veste de la o persoană pe care o iubeşti te va agita destul de mult în aceste zile.

Fie că e de bine sau nu, simplul fapt că reapare în viaţa ta te va bulversa. Dacă eşti singură, ai putea fi tentată să încerci un lucru nebunesc, însă dacă nu eşti, va trebui să fii destul de responsabilă şi atentă cu acţiunile tale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele creează conjunctura perfectă pentru tine şi partenerul tău pentru a vă suda şi mai mult relaţia.

E posibil ca o fugă romantică să fie punctul culminant ar relaţiei voastre de până acum şi un nou început pentru voi doi. Dacă eşti singură, cel mai probabil te axezi pe distracţie şi nimic mai mult. Nu e un lucru deloc greşit să te gândeşti cel mai mult la tine şi la binele tău!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Zilele acestea sunt perfecte pentru a pune cap la cap un plan împreună cu partenerul de viaţă.

E necesar să comunicaţi mai mult dacă vreţi ca totul să iasă aşa cum vă doriţi amândoi. Dacă e vorba de o escapadă romantică pe care intenţionaţi să o aveţi curând, atunci e important să vă ascultaţi dorinţele unul celuilalt. Dacă eşti singură, un eveniment social, cum ar fi aniversarea unei prietene, îţi poate scoate în faţă bărbatul perfect!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu toate că ai mult de muncă în această săptămână, nu uita să îţi bagi partenerul în seamă din când în când.

Dacă e vorba de o relaţie în care te-ai implicat recent, atunci trebuie să păstrezi contactul cu iubitul tău cât mai des posibil. Dacă ai o relaţie de durată, atunci îţi poţi permite să nu îi răspunzi la toate mesajele şi apelurile, însă asigură-te ca weekend-ul să fie doar al vostru!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti plină de energie în această săptămână şi ai putea chiar să fie prea mult pentru partenerul tău de viaţă.

Cu toate că ai vrea ca şi el să aibă aceeaşi stare de dispoziţie ca şi tine, e posibil ca el să fie plin de griji şi probleme. Încearcă să îl înţelegi şi să nu ceri prea mult de la el, altfel totul ar putea să se transforme într-o ceartă. E necesar să vă completaţi reciproc pentru ca relaţia voastră să funcţioneze.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod