Horoscopul săptămânii 19-25 februarie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă în această săptămână să te ocupi mai mult de cei dragi, cu toate că ai multe pe cap la serviciu. Nu pierde timpul cu alte activităţi, pentru că acum e momentul să te axezi pe familie şi să le oferi tot ce ai. Între tine şi partenerul de viaţă există o problemă care nu mai suportă amânare. Iar dacă vrei ca lucrurile să iasă bine, atunci trebuie să faci unele sacrificii.

Vei avea mult de muncă în această săptămână la locul de muncă, însă din păcate rezultatele nu se vor vedea. În consecinţă, nici banii la care sperai şi de care aveai atâta nevoie nu se vor arăta. Din păcate, te vei vedea nevoită să te împrumuţi la o persoană apropiată pentru a putea să îţi achiţi anumite obligaţii. Ai grijă ca primul lucru pe care să îi faci atunci când iei salariu să fie să îi returnezi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu ai parte de prea multă linişte pe plan sentimental în aceste zile, însă nici nu e cazul să faci o tragedie din asta. Problemele dintre tine şi partener nu sunt atât de grave, astfel încât să începi să te plângi tuturor de cât de nefericită eşti. Dacă cu adevărat nu eşti mulţumită de relaţia ta, atunci e necesar să faci ceva, nu doar să îţi plângi de milă!

Banii nu vor fi o problemă pentru tine în această săptămână, însă cu siguranţă vei avea mai multe cheltuieli decât în mod normal. Din fericire pentru tine, îţi poţi permite orice acum, dar nimeni nu îţi poate garanta că această situaţie va dura la nesfârşit. Din această cauză, caută să fii cât mai chibzuită şi responsabilă, gândindu-te şi la viitor, nu numai la prezent!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu lăsa nimic să intevină între tine şi partenerul tău, nicio altă activitate nu ar trebui să fie mai importantă decât relaţia voastră în aceste zile. E o săptămână uşor tensionată şi agitată, însă ignoră tot ce se întâmplă în exterior şi totul va fi bine. Din punct de vedere social nu stai prea bine, aşa că trebuie să fii mai atentă de acum înainte la persoanele de care te înconjori.

O persoană apropiată ţie îţi va cere bani cu împrumut în această săptămâna, iar acest lucru te pune în dificultate. Nici situaţia ta financiară nu este una prea roz, însă ştii că acel om are mai multă nevoie în aceste momente decât tine. Din păcate, cel mai probabil nu îţi vei mai recupera banii niciodată, dar faptele bune pe care le faci vor fi răsplătite cândva, cumva.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E o săptămână numai bună pentru iubire şi gesturi romantice. Dacă eşti implicată într-o relaţie la distanţă, acum e posibil să primeşti veşti bune în acest sens. Un vis pe care îl ai de multă vreme e tot mai aproape de realizare. Dacă eşti singură, încearcă să cauţi echilibrul şi să te ocupi de toate sectoarele vieţii tale în mod egal.

Nimic nu se poate compara cu ieşirile împreună cu prietenii tăi. Însă acest lucru presupune multe cheltuieli, iar situaţia ta financiară nu este una prea bună în această săptămână. Ai grijă să răreşti petrecerile şi orice tip de eveniment care îţi pot goli buzunarele. O persoană din familie te poate ajuta cu sfaturi utile, depinde doar de tine dacă le ceri sau nu!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă până acum ai avut parte de evenimente mai puţin plăcute pe plan sentimental, din această săptămână situaţia se schimbă radical în bine. Surprinderea vine din faptul că nu a trebuit să faci nimic în acest sens, ci totul vine de la sine. Dacă eşti singură, vor apărea multe oportunităţi de petrecere a timpului liber în compania unor admiratori numai buni de analizat şi testat.

Săptămâna aceasta eşti norocoasă. Şi nu că o spun ceilalţi, ci o simţi chiar tu. Cu toate că nu ai depus niciun efort în acest sens, banii îţi vor pica din cer sub forma unei moşteniri sau a unui premiu. Nimic nu se poate compara cu ceea ce simţi acum, însă este foarte important să împarţi bucuria cu toţi cei dragi ţie şi să ajuţi pe cine are cu adevărat nevoie. Pentru că poţi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci rău pe acest plan în aceste zile, ba chiar vei fi suprinsă de liniştea care te înconjoară. Cu toate că eşti genul de persoană care găseşte mereu nod în papură, acum pare că ai obosit şi că ai nevoie de linişte. Acest lucru va aduce numai beneficii relaţiei în care eşti implicată, de aceea vei lua în considerare ca pe viitor să ai aceeaşi atitudine.

Nu o duci rău cu banii, însă nici prea bine. Situaţia ta financiară este una modestă, iar în aceste zile începi să te întrebi dacă nu cumva meriţi şi poţi mai mult. Eşti genul de om care nu vrea să fie scos din zona de confort, de aceea te mulţumeşti cu ceea ce ai fără să ceri mai mult de la tine. Acum, în această săptămână a sosit momentul să faci o schimbare!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o persoană destul de instabilă şi e posibil să îţi zăpăceşti partenerul de viaţă că schimbările tale de dispoziţie. Constanţa în vorbe şi acţiuni sunt foarte importante în iubire, de aceea concetrează-te mai mult pe ceea ce e cu adevărat important. Eşti după cum bate vântul şi cel de lângă tine simte că nu se poate baza niciodată pe tine. Neîncrederea vă va crea probleme pe viitor!

Banii nu sunt o problemă pentru tine şi ai suficienţi încât să îţi pui în aplicare un plan. E posibil ca în el să fie inclus şi partenerul de viaţă, astfel cheltuielile să se reducă la jumătate. O călătorie pe care v-o doriţi de multă vreme, în scopul unei aniversări, vă va goli puţin buzunarele, însă va merita din plin!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O veste de la o persoană pe care o iubeşti te va agita destul de mult în aceste zile. Fie că e de bine sau nu, simplul fapt că reapare în viaţa ta te va bulversa. Dacă eşti singură, ai putea fi tentată să încerci un lucru nebunesc, însă dacă nu eşti, va trebui să fii destul de responsabilă şi atentă cu acţiunile tale!

Situaţia ta financiară din această săptămână îţi va crea unele greutăţi în atingerea unui ţel. E posibil să vrei să te implici într-o afacere sau să vrei să faci o investiţie, dar banii nu îţi sunt de ajuns. Dacă profitul este garantat şi crezi că merită, nu ezita să te apelezi la ajutorul unui apropiat pentru acordarea unui împrumut.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele creează conjunctura perfectă pentru tine şi partenerul tău pentru a vă suda şi mai mult relaţia. E posibil ca o fugă romantică să fie punctul culminant ar relaţiei voastre de până acum şi un nou început pentru voi doi. Dacă eşti singură, cel mai probabil te axezi pe distracţie şi nimic mai mult. Nu e un lucru deloc greşit să te gândeşti cel mai mult la tine şi la binele tău!

Eşti un om de cuvânt, aşa că dacă ai promis ceva cuiva, te vei ţine de el. Cu toate că nu stai prea bine la capitolul finanţe în această săptămână, vei găsi o soluţie pentru a-ţi onora o promisiune. După ce te vezi scăpată, fii resposabilă şi apucă-te de economii, nu ai vrea să te îngropi în datorii!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Zilele acestea sunt perfecte pentru a pune cap la cap un plan împreună cu partenerul de viaţă. E necesar să comunicaţi mai mult dacă vreţi ca totul să iasă aşa cum vă doriţi amândoi. Dacă e vorba de o escapadă romantică pe care intenţionaţi să o aveţi curând, atunci e important să vă ascultaţi dorinţele unul celuilalt. Dacă eşti singură, un eveniment social, cum ar fi aniversarea unei prietene, îţi poate scoate în faţă bărbatul perfect!

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi te vor ajuta să pui mâna pe o sumă frumuşică de bani. Cel mai important lucru este să fii atentă la oportunităţile care ţi se oferă şi să nu le scapi din mână. La locul de muncă eşti favorită printre angajaţi, de aceea ţi se poate oferi o promovare. Concentrează-te pe carieră mai mult decât oricând, acum e şansa ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu toate că ai mult de muncă în această săptămână, nu uita să îţi bagi partenerul în seamă din când în când. Dacă e vorba de o relaţie în care te-ai implicat recent, atunci trebuie să păstrezi contactul cu iubitul tău cât mai des posibil. Dacă ai o relaţie de durată, atunci îţi poţi permite să nu îi răspunzi la toate mesajele şi apelurile, însă asigură-te ca weekend-ul să fie doar al vostru!

Nimic nu te poate satisface în aceaste zile, nici măcar banii câştigaţi pe nepusă masa. Cu toate că alţii ar avea mare nevoie de ei sau poate au muncit mai mult decât tine pentru a-i obţine, tu nu apreciezi şansele pe care ţi se oferă viaţă. Problemele de pe alte planuri cu care te confrunţi îţi înceţoşează mintea şi te face să priveşti totul într-o manieră negativă. Încearcă să te schimbi şi să te bucuri de orice!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti plină de energie în această săptămână şi ai putea chiar să fie prea mult pentru partenerul tău de viaţă. Cu toate că ai vrea ca şi el să aibă aceeaşi stare de dispoziţie ca şi tine, e posibil ca el să fie plin de griji şi probleme. Încearcă să îl înţelegi şi să nu ceri prea mult de la el, altfel totul ar putea să se transforme într-o ceartă. E necesar să vă completaţi reciproc pentru ca relaţia voastră să funcţioneze.

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, deci îţi poţi continua planurile fără probleme. Nu mai durează mult până ce va avea loc un eveniment important pentru tine, de aceea, o organizare atentă a bugetului şi investiţiile făcute cu cap nu trebuie să lipsească. Dacă ai în plan să faci o mutare pe plan profesional, astrele îţi recomandă să o laşi pe mai târziu!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod