Activitati de weekend

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.

Berbec


In acest sfarsit de saptamana vei visa mai mult decat de obicei. Gandurile tale se vor indrepta spre o multitudine de domenii, si latura ta artistica va iesi la suprafata. Nu incerca sa te schimbi, chiar daca anumite persoane te vor considera neserioasa!

Taur


Ai un obiectiv important de atins, iar din aceasta cauza esti tot timpul stresata. Fa in asa fel incat se te organizezi mult mai bine, sa ai timp liber, si sa nu trebuiasca sa fii mereu cu gandul la munca.

Gemeni


In acest weekend simti o mare nevoie de relaxare departe de casa. Stresul din aceasta saptamana si-a pus amprenta asupra ta, iar cea mai buna metoda de a-ti incarca bateriile, este sa fugi intr-un oras sau o tara straina, doar tu cu partenerul de viata.

Rac


Sambata vei participa la un eveniment social de o importanta majora, iar cu aceasta ocazie vei cunoaste diferite persoane. Trebuie sa ai grija mare cu cine interactionezi, deoarece vor fi multi oameni care vor incerca sa iti intre pe sub piele, si sa te influenteze negativ.

Leu


In prima zi de weekend vei fi pusa in fata unor situatii nefericite: certuri cu partenerul de viata, critici in public sau deceptii. Trebuie sa dai dovada de tarie de caracter si sa te adaptezi rapid noilor situatii create, pentru a intoarce totul in favoarea ta.

Fecioară


In acest weekend te vei simti destul de rau. De aceea, ar trebui sa renunti la consumul de alcool, de tutun, cafea sau somnifere.
Daca iti este teama de efectuarea unui control medical mai amanuntit, mai tarziu vei regreta lipsa de implicare.

Balanţă


Acest sfarsit de saptamana va fi excelent daca il vei petrece in compania prietenilor. Puteti merge impreuna la un concert, pe stadion sau in club. Oricare ar fi destinatia, important e sa va simtiti bine si sa restabiliti legaturile de amicitie.

Scorpion


Daca sambata vei fi foarte atrasa de domenii tehnice, duminica vei simti nevoia de a te relaxa. Astfel ca toata ziua o vei petrece cu iubitul, facand activitatile care va produc placere: plimbare in parc, sau vizionatul serialelor preferate.

Săgetător


Daca nu ti-ai planificat ceva dinainte, macar nu dramatiza atunci cand ii vezi pe toti prietenii plecati prin destinatii exotice. Poti profita de orasul ramas aproape liber, si sa vizitezi un muzeu.
Sigur si iubitul tau va fi de acord!

Capricorn


In acest sfarsit de saptamana vei face o analiza serioasa asupra cheltuielilor efectuate in ultima perioada. Rezultatul nu va fi deloc multumitor, si drept consecinta ii vei cere partenerului sa renunte la o parte din excentritati. Surprinzator, acesta va intelege rapid si se va conforma.

Vărsător


Latura ta artistica va iesi la suprafata in acest weekend, punandu-te in centrul atentiei in ambele zile. Vei primi multe aprecieri din partea cunoscutilor dar si din partea unor persoane straine, facandu-te sa continui in aceasta directie.

Peşti


O conversatie in contradictoriu purtata in ultima zi a saptamanii te va marca si in weekend. Totusi, trebuie sa faci eforturi pentru a iesi din starea proasta, altfel risti sa strici atmosfera si pentru prietenii tai.
Duminica seara te vei simti obosita, si vei vrea sa te retragi mai devreme.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod