Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 11-17 iulie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai planuri mari cu privire la viaţa ta profesională şi îţi doreşti să evoluezi cât mai rapid.

Trebuie să porţi o discuţie cu superiorii tăi şi să ceri o mărire de salariu fără să mai stai pe gânduri. Eşti foarte bine pregătită şi nu rişti nimic dacă eşti mai îndrăzneaţă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta nu vei câştiga mai mulţi bani decât până acum însă nici nu vei cheltui mai mult.

Situaţia ta financiară se menţine constantă, iar acest lucru îţi oferă o stabilitate pe care mulţi şi-ar dori-o. Nu risca nimic şi mulţumeşte-te cu ceea ce ai în aceste momente!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă să nu mai cheltui atât de mult ca până acum, altfel nu vei reuşi să-ţi duci planurile la bun sfârşit!

Planifică-ţi un concediu cu buget redus şi nu tânji după ce fac alţii dacă pe tine nu te ţine buzunarul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Invidia îţi va ieşi la suprafaţă în aceste zile şi nu-ţi va ajuta deloc imaginea.

Tot ce trebuie să faci este să munceşti pentru a-ţi atinge obiectivele, şi nu să îţi doreşti totul de-a gata. La locul de muncă există tensiuni între tine şi un coleg profitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Va fi o săptămână grea pentru tine la locul de muncă, pentru că trebuie să te ocupi exclusiv de asta.

Nu pleca în vacanţă fără să laşi totul în regulă, altfel poziţia ta ar putea fi în pericol la întoarcere. Chiar dacă îţi ignori celelalte planuri ale vieţii tale, sacrificiul va merita din plin.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Deşi te aşteptai la o îmbunătăţire financiară în această perioadă, veştile bune întârzie să apară.

Din păcate planurile tale nu mai pot fi duse la bun sfârşit, însă asta nu înseamnă că nu se vor mai îndeplini vreodată. Dacă nu îţi abandonezi ţelurile şi eşti la fel de perspicace ca şi până acum, dorinţele tale vor deveni realitate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E momentul să te implici în proiecte noi şi să încerci să faci şi altceva în afara job-ului.

Ai nevoie de mai mulţi bani pentru un eveniment la care trebuie să participi în viitorul apropiat. Poate fi vorba despre o nuntă, o călătorie în străinătate sau achiziţionarea unei locuinţe.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nici la locul de muncă nu va fi o atmosferă prea calmă, iar mare parte din vină o porţi tu.

Refuzi să îţi iei în seamă colegii, astfel sfidarea pe care le-o arăţi nu are cum să nu îi deranjeze. Ai de recuperat o sumă de bani însă va trebui să mai aştepţi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna această eşti tentată să cheltui peste măsură şi cedezi uşor plăcerilor.

Te vei trezi la începutul weekend-ului cu buzunarele goale şi în imposibilitatea de a mai participa la evenimentele la care eşti invitată. Nu te împrumuta pentru a-ţi face mofturile!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vor exista modificări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă asta nu te împiedică să exagerezi cu economiile.

În ultima perioadă eşti pusă pe strâns şi din această cauză pierzi ocazii cu care nu te vei mai întâlni niciodată. Profită la maxim de vârsta pe care o ai şi de ceea ce îşi poate oferi ea!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta e posibil să cheltui mai mulţi bani, şi cel mai probabil e din cauza faptului că eşti plecată în concediu sau îţi pregăteşti unul.

Trebuie să te organizezi bine şi să laşi totul în regulă la locul de muncă dacă pleci în vacanţă. Dacă îţi vei călca pe coadă un coleg cu care nu te înţelegi prea bine, atunci cu siguranţă vei avea trai greu la întoarcere!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai noroc de bani în această săptămână, însă nu trebuie să îi iroseşti inutil.

Nu te lăsa influenţată de cei din jurul tău, există riscul ca aceştia să nu aibă intenţii prea bune. Dacă observi că unele persoane şi-au schimbat comportamentul şi au devenit linguşitoare, nu crede în ele şi nu da dovadă de naivitate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod