Distracţie în familie

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!


Leu

Balanţă


Vei ceda nervos cat de curand daca incerci sa rezolvi toate problemele importante de una singura. Nu te sfii sa ceri ajutorul atunci cand ai nevoie. Rudele tale vor fi mai mult decat bucuroase sa ti-l ofere, mai ales daca e vorba de un imprumut.

Scorpion


Discutiile cu partenerul de viata au devenit tot mai tensionate. Asteapta-te ca cineva sa cedeze cat de curand. Din fericire, la serviciu traversezi o perioada mult mai lejera, si simti ca zilele din cursul saptamanii sunt tot un weekend pentru tine!

Săgetător


In prima zi de weekend vei fi cu gandul tot la munca. Ai lasat treburi nerezolvate acolo si asta nu te caracterizeaza.
Poti sa apelezi la ajutorul unui coleg daca e vorba de ceva urgent. Duminica te poti relaxa la bazin sau la mare, daca locuiesti in apropiere.

Capricorn


Nu e cazul sa grabesti lucrurile. Fie ca e vorba de relatia sentimentala, sau de obtinerea unui imprumut, e nevoie de multa rabdare. Avand alaturi un bun sfatuitor, vei afla cand e cazul sa te opresti. Duminica seara te vei simti extenuata, dar iti vei reveni dupa un somn bun.

Vărsător


Urmeaza cu strictete planurile pe care le-ai facut, oricat de greu ar parea. Astfel, vei fi in masura sa eviti cheltuielile inutile si pierderea timpului.
Sambata la pranz trebuie sa fii atenta mai ales daca faci sport, deoarece e un risc major de accidentari.

Peşti


Renunta la incapatanarea care te caracterizeaza, macar in acest weekend. Daca cineva te invita in oras, inseamna ca ii place compania ta, nu ca are nevoie de ajutorul tau. Fii mai deschisa si traieste-ti viata ca orice alta persoana de varsta ta!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod