Horoscop. Cum stai cu banii în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna iulie vine cu veşti bune pentru tine pe plan financiar.

Unele proiecte mai vechi în care eşti implicată dau roade neaşteptate deşi ai renunţat demult să te mai implici. Este un semn că trebuie să ai mai multă încredere în propriile forţe şi să duci până la capăt planurile în care crezi.

Leu(22 iulie - 22 august)

O duci bine pe plan financiar luna aceasta, însă nu trebuie să arunci cu banii în stânga şi în dreapta.

Tot ceea ce câştigi este rezultatul eforturilor tale şi nu este indicat să îţi baţi joc de energia consumată. Este o perioadă bună pentru investiţii şi pentru a încerca să-ţi optimizezi bugetul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă nu se anunţă o mărire de salariu luna aceasta, ai şansa de a te ocupa mai mult de tine şi de evoluţia ta.

Investeşte în cariera ta şi încearcă să îţi găseşti ceva mai bun pe viitor. Nu ar strica să te apuci de cursuri de specializare şi să încerci să-ţi schimbi domeniul de activitate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna aceasta se anunţă a fi una plină de împliniri pentru tine.

Ai toate şansele să primeşti o mărire de salariu, însă acest lucru nu se va întâmpla decât dacă îmbini utilul cu plăcutul. E posibil să scoţi bani frumoşi din activităţi independente de jobul tău.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă situaţia ta financiară nu va cunoaşte modificări în această lună, în viitorul apropiat ai şansa de a câştiga mai mult.

Planurile tale sunt serioase şi fondate, ceea ce înseamnă că nu va mai dura mult până vei reuşi să-ţi atingi ţelurile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca luna aceasta să primeşti o sumă de bani neaşteptată.

Fiind un venit suplimentar, trebuie să ai grijă să nu îl iroseşti la fel de repede cum l-ai şi primit. Nu ar strica să te ocupi de investiţii imobiliare sau de o afacere care te pasionează.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu cât munceşti mai mult, cu atât vei câştiga mai mulţi bani în această perioadă.

Chiar dacă simţi că nu eşti apreciată pe măsura eforturilor tale, vei vedea la finalul lunii iulie că ai greşit gândind aşa. Trebuie să nu dai înapoi la primul obstacol pe care îl întâlneşti, pentru că poate mai e doar un pas până la reuşită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu se vor produce mari schimbări pe plan financiar luna aceasta, însă fie ele cât de mici vor fi spre mai bine.

Nu îţi stabili ţeluri imposibil de atins pentru că rişti să fii dezamăgită şi să îţi pierzi încrederea în tine. Păstrează-ţi planurile de afaceri doar pentru tine până în momentul în care începi să le pui în aplicare!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti tentată luna aceasta să cheltui mai mult decât te ţine buzunarul.

Plăcerile şi mofturile tale te vor conduce către o risipă pe care nu o poţi compensa prea curând. Este foarte important să ţii cu dinţii de banii pe care îi câştigi şi să nu laşi un simplu concediu să te ducă la sapă de lemn.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei câştiga mai mulţi bani luna aceasta, însă vei avea şansa unor gratuităţi care se vor dovedi a fi foarte utile pentru formarea ta profesională.

Profită de oportunităţile care ţi se oferă şi acceptă să participi la cursuri de specializare sau la schimburi de experienţă. Cu cât ştii mai multe, cu atât şansele tale de a evolua sunt mai mari!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Banii vor fi pe primul loc luna aceasta şi vei căuta să îi înmulţeşti indiferent de compromisurile care se cer.

Ai fler în afaceri, aşa că nu ar strica să faci unele investiţii sau tranzacţii menite să îţi aducă mai mulţi bani în buzunar. Este important însă să ştii unde să te opreşti şi să te ocupi şi de celelalte planuri ale vieţii tale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Câştigi mai mulţi bani luna aceasta, însă şi cheltui pe măsură.

Nu se poate spune că rămâi cu ceva din ceea ce obţii, însă măcar te bucuri de toate acele lucruri pe care nu ţi le-ai permis până acum. Nu faci o regulă din asta şi nu eşti risipitoare, de aceea din când în când puţin răsfăţ nu strică!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod