Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 15-21 august

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmpina cumpene în aceste zile, ci din contră vei simţi mici îmbunătăţiri pe toate planurile vieţii tale.

Se anunţă veşti bune în special în sectorul financiar, unde vei cunoaşte în sfârşit cum e să trăieşti fără griji. Nici cu dragostea nu stai rău şi totul pare că funcţionează de la sine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă vei avea parte de numeroase neplăceri din cauza banilor.

Nu eşti mulţumită cu ceea ce câştigi, însă nici nu ai curaj să deschizi acest subiect atât de sensibil pentur tine. Aştepţi ca totul să îţi pice din cer şi până atunci acumulezi o mulţime de frustrări.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită, însă nici nu se pune problema unor tragedii.

Pe plan sentimental ai discuţii cu partenerul de viaţă din cauza faptului că l-ai ignorat cam mult în ultima perioadă, lucru care se poate rezolva dacă te concentrezi mai mult pe el. Cu banii stai bine, însă eşti din ce în ce mai obosită din cauza volumului mare de activităţi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în aceste zile, însă vei trece prin încercări grele pe plan profesional.

Dacă nu munceşti cu devotament, cu siguranţă vei fi sancţionată în cel mai scurt timp posibil. Şi chiar dacă veniturile nu îţi vor fi afectate pentru moment, este doar o chestiune de timp până ce superiorii tăi îţi vor tăia din porţie din cauză că nu mai au încredere în tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei întâmpina niciun fel de probleme în această perioadă, ba mai mult, lucrurile par că merg mai bine ca oricând pe toate planurile vieţii tale.

E o pierdere de timp să găseşti nod în papură partenerului de viaţă, doar de dragul de a sparge puţin din liniştea care te-a cuprins. Ai o situaţie financiară extrem de bună, aşa că îţi poţi permite să te distrezi aşa cum vrei!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei întâmpina cumpene în aceste zile, însă nu vei fi ferită şi de micile neplăceri din plan personal.

Cel mai probabil vei ceda nervos la un moment dat şi îi vei da o lecţie de viaţă partenerului de viaţă. Eşti destul de responsabilă şi matură şi nu mai eşti dispusă să îi accepţi copilăriile!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această săptămână să ai parte de o despărţire amoroasă, însă tot răul spre bine!

Dacă relaţia în care eşti angajată se va dovedi a fi toxică, atunci fugi cât de ţin picioarele şi nu te autodistruge. Îţi va fi extrem de greu la început din cauza obişnuinţei de a avea mereu pe cineva lângă tine, însă orice învăţ are şi un dezvăţ!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

O dezamăgire amoroasă te va slei de puteri în această săptămână, însă cu această ocazie îţi vei da seama cât eşti de puternică la final.

Chiat dacă în primele zile vei fi depresivă şi faci o dramă din ceea ce trăieşti, în weekend îţi vei da seama că nu ai timp de pierdut şi meriţi un nou început. Nici pe plan profesional nu o duci prea bine, o greşeală pe care ai ascuns-o va ieşi acum la suprafaţă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei întâmpina probleme în această perioadă, cel puţin nu unele grave.

Dacă vei avea mici discuţii cu partenerul tău din cauza geloziei lui, asta nu îţi va strica atmosfera şi nici starea de spirit. Gândirea ta pozitivă atrage după sine mai multe lucruri bune decât ai fi crezut vreodată! Dacă vei continua aşa, chiar şi viaţa ta amoroasă se va calma.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă pe plan profesional lucrurile merg neaşteptat de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre dragoste.

Luni sau marţi eşti tot mai aproape de a ceda nervos şi de a spune vorbe urâte persoanelor dragi, vorbe pe care le vei regreta ulterior. Cert este că odată ruptă o relaţie, cu greu vei mai reuşi să o aduci pe calea cea bună!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, însă nici nu va fi complet linişte.

Dacă ai decis să te împaci cu un fost iubit, gândeşte-te de două ori înainte de a face acest pas şi reaminteşte-ţi motivele despărţirii. Nu crede în vorbe frumoase, mai ales dacă ai mai căzut o dată în această capcană. Decât să trăieşti în minciună, mai bine duci o viaţă de burlac!

 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu permite nimănui să profite de tine şi nu crede în prieteniile apărute peste noapte.

E posibil ca datorită situaţiei tale financiare să atragi lângă tine numeroase persoane cu care nu ai avut nicio treabă până acum. Chiar şi partenerul de viaţă va încerca să îţi deschidă ochii, însă eşti prea vrăjită ca să îţi dai seama!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod