Horoscop 7 aprilie: Pasiunea plutește în aer pentru Gemeni

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Așteaptă-te la un câștig financiar minor astăzi. Trebuie să fii foarte atent/ă la locul de muncă astăzi, pentru că cineva ar putea încerca să te saboteze fie pe tine, fie să îți saboteze munca.

Taur


Pielea este zona ta problematică. Fă unele schimbări în dieta ta și în modul în care trăiești. Stai departe de băuturile carbogazoase. Evitarea sentimentelor este ceva ce faci de ceva vreme. A sosit momentul să fii sincer/ă cu tine și cu cei din jurul tău.

Gemeni


Pasiunea este în aer astăzi. Pornește într-o scurtă excursie cu persoana iubită, doar voi doi.
Asigură-te că este un loc romantic, un loc de care sunteți amândoi atrași și pe care vreți să-l revedeți.


Rac


Dacă ești implicat/ă într-o relație, mergi împreună cu persoana iubită într-o călătorie romantică. Te vei simți foarte aproape de partenerul/a tău/ta, iar intimitatea va fi prezenta negreșit.

Leu


Astăzi, unul dintre colegii tăi sau șeful tău va afla despre o greșeală pe care ai făcut-o și pe care ai ținut-o ascunsă. Prin natura ta, ești grozav/ă la rezolvarea problemelor, așa că nu îți face griji, deoarece vei scăpa basma curată.

Fecioară


A te menține în formă te va face să te simți mult mai bine cu ține însuți/însăți.
Că să nu mai vorbim de cât de mult va beneficia sănătatea ta. Din punct de vedere mental, te descurci grozav.


Balanță


Dacă ai avut probleme cu o dependența în trecut, încearcă să fii atent/ă că ea să nu mai revină în viața ta și să pună stăpânire pe tine din nou. Astăzi, punctul tău slab va fi foarte vizibil.

Scorpion


Te vei simți romantic/ă astăzi și ești mult mai dispus/ă să-ți lași partenerul/a să ia decizii și să dea tonul zilei. În ceea ce privește banii, norocul este de partea ta și te va surprinde când nu te aștepți, evident.

Săgetător


Să fii mai umil/ă, mai receptiv/ă și mai puțin agresiv/ă la locul de muncă îi va face pe oamenii din jurul tău să fie mai dispuși să-ți ofere ajutorul atunci când ai nevoie.
Dacă ești încăpățânat/ă și defensiv/ă, îți vei sabota singur/ă succesul.


Capricorn


S-ar putea să te simți destul de obosit/ă astăzi și vei avea nevoie de mai mult somn pentru a-ți menține sănătatea și puterea. Făcând activități care îți stimulează imaginația poate fi un exercițiu relaxant.

Vărsător


Presiunea din dragoste și relație dispare astăzi. Brusc va curge numai afecțiune, de care ar trebui să te bucuri la maximum. În ceea ce privește banii, spre seară e posibil să existe o confruntare cu cineva pe această tema.

Pești


Ziua de astăzi va veni ca o ușurare pentru tine și nu este de mirare, deoarece este vineri pentru toată lumea! Încearcă să îți faci treaba cât mai repede, dar la fel de bine, că mai apoi să te poți bucura de un moment de repaus total binemeritat.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod