Horoscop 6 aprilie: Berbecul trebuie să lase trecutul în urmă

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Orice ai face, nu încerca să-ți compari partenerul actual cu fostul tău partener. Este toxic și ar trebui să lași trecutul în trecut. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o zi sălbatică, cine spune că nu poți face nebunii?

Taur


Chiar dacă îți place să te plimbi, astăzi pur și simplu nu este momentul potrivit. Mâine va fi o zi mai bună pentru asta. În ceea ce privește banii, norocul vine în multe forme. Fii amabil/ă astăzi și vei obține tot ce îți dorești.

Gemeni


Să fii lingușitor/oare cu șeful tău îi va face pe toți colegii tăi să-și piardă respectul pentru tine.
Tu decizi ce este mai important. Din punct de vedere financiar, te descurci extrem de bine.


Rac


Trebuie să schimbi ceva în alimentație, cât mai curând posibil. Stomacul este punctul tău slab, așa că fii mai atent/ă la ceea ce mănânci astăzi. Ți-ai făcut prea multe griji pentru viitor, dar astăzi va fi o zi mai senină.

Leu


Dacă mergi la o întâlnire în seara asta, pregătește-te să cunoști pe cineva care îți va deschide ochii către noi experiențe. De asemenea, îți vei îndeplini propriile dorințe. Astăzi îți vei dori să stai în natură, dar timpul nu prea îți permite.

Fecioară


Uneori, să te simți norocos/oasă este tot ce ai nevoie pentru că norocul tău să vină la tine.
Fii optimist/ă, în special în ceea ce privește banii și situația ta financiară și karma va lucra pentru tine.


Balanță


Un coleg poate pune presiuni nedorite asupra ta. Nu reacționa sau ai putea provoca o problemă și mai mare. Dacă îți neglijezi corpul și sănătatea, încearcă să remediezi asta începând de astăzi.

Scorpion


Trebuie să rămâi pozitiv/ă în ceea ce privește lucrurile pe care nu le poți controla. Nu va fi ușor, dar va merita. Dacă nu ai un/o partener/ă, te vei simți puțin singur/ă pe tot parcusul zilei.

Săgetător


Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, poți lua în considerare ideea de a avea copii.
Astăzi va fi un moment bun pentru a vorbi cu partenerul/a de viață despre asta și să faceți un plan de bătaie.


Capricorn


Asigură-te că pui niște bani în contul tău de economii. Într-o zi, vei avea nevoie de acești bani. La locul de muncă este foarte posibil să primești o sarcină importantă, însă te vei simți onorat/ă.

Vărsător


Dacă te-ai luptat cu depresia, este foarte probabil ca astăzi să nu fie cea mai bună zi pentru tine în ceea ce privește sănătatea ta emoțională. Încearcă să te înconjori de oameni pozitivi care te pot molipsi cu starea lor.

Pești


Dacă ești singur/ă, vei fi obsedat/ă de o nouă persoană din viața ta.
Dacă ai deja pe cineva, nu vei avea parte de cea mai bună zi cu partenerul/a, dar va fi o zi satisfăcătoare. Dacă ai un drum mai lung de făcut, aruncă înainte o privire asupra traseului.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod