Horoscopul de weekend: Vărsătorul va avea parte de o surpriză

Citește horoscopul acestui weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă te-ai despărțit recent de partenerul/a tău/ta, în acest weekend îți vei da seama că e mai bine pentru amândoi. Va fi greu la început, dar, pur și simplu, nu este persoana potrivită pentru tine și nu ar trebui să ai regrete.

Taur


Dacă ai de gând să pleci într-o plimbare în acest weekend, mergi undeva unde nu este frig. Nu stai prea bine cu imunitatea, așadar ferește-te cât se poate de ceva ce te-ar putea afecta.

Gemeni


În acest weekend, poți lua în considerare să faci unele investiții pe care ți le-ai planificat cu ceva timp în urmă.
Astrele îți trimit energie bună și vei avea o mulțime de idei creative de pus în practică.


Rac


Chiar dacă te simți bine și sănătos/oasă, este foarte posibil să te confrunți cu niște dureri de stomac din cauza stresului. E weekend, încearcă să te relaxezi, altfel când ai putea să o mai faci? Găsește o modalitate de a-ți relaxa mintea!

Leu


Uneori, ai tendința de a te simți puțin deprimat/ă. Weekendul acesta este momentul în care ar trebui să te uiți în oglindă și să-ți repeți cât de grozav/ă ești și câte lucruri minunate ai realizat până acum.

Fecioară


Dacă ești singur/ă, vei avea parte de un weekend distractiv.
E posibil să ai o întâlnire romantică cu cineva de care te simți atras/ă. Dacă ai deja pe cineva, relația ta ar putea da semne de instabilitate.


Balanță


Weekendul acesta vei observa că totul va decurge mult mai bine decât de obicei. În acest moment, este posibil să primești fie un cadou, fie o invitație într-un loc pe care ți-ai dorit dintotdeauna să-l vizitezi.

Scorpion


Cel mai bine ar fi să profiți de acest weekend și să dormi cât poți tu de mult. Când vine vorba de mâncare, asigură-te că nu exagerezi cu alimentele bogate în colesterol sau zahăr.
E important să ai grijă de tine!


Săgetător


Weekendul acesta vei avea o energie bună, drept urmare vei atrage oportunități grozave în viața ta. Petrecerea timpului cu membri familiei amuzanți și veseli te va face să te simți extrem de bine.

Capricorn


Weekendul acesta va fi grozav din punct de vedere social, deoarece vei participa la un eveniment extrem de interesant. Acolo, este posibil să întâlnești o persoană din trecutul tău care te va răscoli, în sensul bun, desigur.

Vărsător


Cineva îți va face o surpriză plăcută în acest weekend, cu toate că aveai alte planuri în program.
Persoana respectivă și eforturile pe care le face vor merită din plin să anulezi tot ce trebuia să faci.


Pești


Weekendul acesta va trebui să duci la bun sfârșit o sarcina pe care ai început-o încă de săptămâna trecută. Dacă nu te descurci, cere ajutorul acelei persoane care știi că se pricepe, în special dacă este vorba de ceva de reparat prin casă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod