Horoscop 4 septembrie: Leului i se pun bețe în roate

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


În ceea ce privește dragostea, atmosfera este una bună. Dacă ești singur/ă, cauți emoțiile începutului, seducție și priviri drăguțe. Cu banii te descurci, de asemenea, bine, însă nu pe cât ți-ai dori.

Taur


A iubi nu înseamnă a avea. Ferește-te de atitudinea care sugerează că alții ți-ar putea aparține. Cel mai bine este să eviți orice astfel de situație și să ii oferi partenerului/ei libertatea de a fi el/ea.

Gemeni


Dacă nu ești într-o relație, pari deosebit de interesat/ă să cunoști oameni noi. Îți folosești puterea de seducție și vei putea avea pe oricine îți dorești.
Trebuie doar să pui ochii pe cineva și va fi al tău!


Rac


Să te implici într-o relație nouă din simplă curiozitate ar putea avea consecințe neplăcute. Pe lângă faptul că îți pierzi timpul, te joci și cu sentimentele persoanei în cauză.

Leu


În ceea ce privește dragostea, astrele îți pun bețe în roate. Nu te simți prea sigur/ă pe tine, deoarece s-ar putea să fii dezamăgit/ă. În ceea ce privește banii, nu e de mirare că oamenii îți cer împrumuturi, deoarece spui tuturor cât de bine o duci pe acest plan.

Fecioară


Atmosfera conjugală nu este prea plăcută.
Cuplul din care faci parte se confruntă cu o tensiune greu de înlăturat. O despărțire s-ar putea apropia. Cu toate acestea, nu ar trebui să tragi concluzii pripite.


Balanță


Devii pe deplin conștient/ă de importanța pe care partenerul/a o are în viața ta. Dacă ești singur/ă, ești deschis către noi experiențe și aventuri. Se poate spune că ești dispus/ă să încerci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum.

Scorpion


În ceea ce privește dragostea, stai foarte bine și ești plin/ă de optimism. Cu toate acestea, dacă ești singur/ă, nu lăsa entuziasmul să te arunce în relații care nu ți se potrivesc.

Săgetător


Astrele sunt de partea ta astăzi.
Ai dreptul la niște momente de liniște binemeritate la nivel sentimental. Profită de ele! În ceea ce privește cariera, cineva de la serviciu te vorbește pe la spate cu scopul de a-ți strica imaginea.


Capricorn


Ai tendința de a lua lucrurile foarte în serios, iar așteptările pe care le proiectezi asupra partenerului/ei pot fi foarte mari. Partea proastă este că vei sfârși tot tu dezamăgit/ă.

Vărsător


E nevoie de mai multă tandrețe în relația ta, însă nu știi cum să o faci. A trecut destul de mult timp de când ești împreună cu persoana respectivă, încât ai uitat cum este să mai fii romantic/ă și afectuos/oasă.
Rutina își spune cuvântul, dar tu trebuie să o schimbi!


Pești


Evită remarcile răutăcioase la adresa celor din jur. Nu e frumos să critici, indiferent de situație. De asemenea, bârfa la locul de muncă te va trage în jos fără măcar să realizezi.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod