Horoscopul de weekend: Piedici numeroase pentru Berbeci. Peștii vor face exact ceea ce nu trebuie

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Weekendul acesta va fi presărat cu numeroase piedici. Ai planuri, însă ele vor fi schimbate sau chiar anulate din cauza unor persoane din exterior care sunt invidioase pe tine. Ai grijă!

Taur


Weekendul acesta ai dreptul la câteva momente de liniște și relaxare. Profită de aceste zile libere pentru a fugi de rutină, de muncă și de tensiuni. Dacă ești singur/ă, ești destul de pregătit/a să cunoști oameni noi.

Gemeni


Weekendul acesta trebuie să fii în centrul atenției, deoarece îți dorești să fii apreciat/ă.
În ceea ce privește dragostea, este timpul pentru tandrețe și romantism în relația ta de cuplu.


Rac


Weekendul acesta va fi unul fericit și fără nori, savurezi această liniște și relaxare împreună cu partenerul/a de viață. Dacă ești singur/ă, este un moment prielnic pentru o întâlnire frumoasă.

Leu


Orgoliul tău ocupă un loc proeminent în relația ta. Dacă ai senzația că te afli în impas cu persoana iubită, cu siguranță aceasta este cauza. Dacă ești singur/a, vei fura inima cuiva.

Fecioară


Relația pe care o ai se poate destrăma în acest weekend.
Poți evita despărțirea dacă comunicați sincer și căutați împreună soluții. În ceea ce privește banii, un împrumut va trebui returnat.


Balanță


Dacă te-ai implicat recent într-o relație, vei experimenta unele eșecuri. Totuși, acest lucru va fi o lecție din care să înveți. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil nu va exista nicio schimbare la orizont.

Scorpion


Nu este un moment bun pentru o nouă relație în acest weekend. Ai un ego imens și acest lucru te împiedică să te apropii de oameni.
Același orgoliu îți creează probleme și dacă ești implicat/ă într-o relație.


Săgetător


Dacă ești singur/ă, este puțin probabil să ai vreo întâlnire romantică în acest weekend. În ceea ce privește banii, vei cheltui o sumă destul de importantă pe haine și pe îngrijirea de sine.

Capricorn


O vizită la un muzeu sau o plimbare prin parc te va ajuta să te deconectezi de la griji în acest weekend. Ai multe pe cap și mintea ta, pur și simplu, are nevoie de o activitate relaxantă.

Vărsător


Dacă nu ești implicat/ă într-o relație, profită de ieșirile cu prietenii pentru a cunoaște oameni noi.
O persoană pe care o vei întâlni se va dovedi a fi irezistibilă pentru tine.


Pești


Trăiești un moment de seninătate la nivel sentimental, s-ar putea chiar să te simți puțin plictisit/ă. Nevoia ta de libertate este accentuată duminică și vei fi tentat/ă să faci ceva ce nu trebuie.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod