Horoscop 5 septembrie: Săgetătorii au parte de o întâlnire decisivă

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Iubești din tot sufletul și suferi din tot sufletul. Astăzi pot simți câte puțin din fiecare, fapt pentru care vei începe să ai dubii cu privire la relația ta. Dacă ești singur/ă, ești dornic/ă de a cunoaște pe cineva.

Taur


Latura ta posesivă îți va crea probleme pe plan sentimental astăzi. O situație neplăcută în care îți vei pune partenerul/a, îl/o va determina pe acesta/această să se îndepărteze de tine.

Gemeni


Acesta nu este un moment oportun pentru o nouă relație. Atmosfera conjugală este tensionată, cuplul din care faci parte trece printr-un moment foarte prost care poate anunță o inevitabilă despărțire.

Rac


Este timpul pentru mai multă afecțiune.
Fă ceva deosebit care îți va satisface partenerul/a. Relațiile noi ar putea experimenta un val de pasiune intensă, care însă se va stinge în curând.


Leu


Astăzi vei avea ocazia de a fi în centrul atenției, exact așa cum îți place ție. Cineva îți va acordă un premiu, te va lăuda sau te va da drept exemplu. Oricare ar fi cazul, ești fericit/ă.

Fecioară


În ceea ce privește banii, trebuie să realizezi că abia te mai menții pe linia de plutire și că trebuie să iei măsuri. Fă economii sau caută-ți un alt loc de muncă mai bine plătit.
Dacă îți mai rămâne timp liber, ia-ți un al doilea job.


Balanță


Ești foarte schimbător/oare și oamenii din jurul tău sunt enervați de acest lucru. Nimeni nu se poate baza pe tine, cu atât mai mult partenerul/a de viață. Vei avea multe de pierdut din această cauză, din păcate.

Scorpion


Cauți să fii în centrul atenției, însă nu reușești. Cauți să atragi pe cineva pe care îl placi, însă iarăși nu reușești. Simți că destinul nu ține cu tine, ba chiar îți pune piedici. Încearcă să fii mai optimist/ă și să nu disperi!

Săgetător


Astrele sunt de partea ta astăzi.
S-ar putea să ai o întâlnire decisivă. Viața de cuplu este o provocare, dar una frumoasă. Dacă ești singur/ă, cineva ți-ar putea răni sentimentele atunci când te aștepți mai puțin.


Capricorn


Fii pregătit/ă pentru orice astăzi, atât în viața sentimentală, cât și la locul de muncă. S-ar putea ca unii oameni în care ai avut încredere orbește să te dezamăgească crunt.

Vărsător


S-ar putea că astăzi să amâni o decizie importantă cu privire la relația ta. Astrele te sfătuiesc să o lași pe mai târziu, pentru că acum lucrurile nu sunt în favoarea ta și poți avea de suferit.

Pești


Încearcă să nu mai fii atât de visător/oare, deoarece partenerul/a de viață începe să obosească.
Are nevoie de un TU mai responsabil, un TU pe care se poate baza atunci când are nevoie.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod