Horoscop 6 septembrie: Cineva din anturaj va încerca să-și bage coada în relația Peștilor

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astrele sunt de partea ta astăzi. Momentul este prielnic pentru o întâlnire decisivă. Ai dreptul să fii fericit/ă alături de bărbatul sau femeia potrivit/ă. În ceea ce privește banii, nu ar strica puțină prudență.

Taur


Nu da astăzi bani cu împrumut, indiferent dacă este vorba de cineva apropiat sau o simplă cunoștință. Riscul de a nu-i mai recupera este foarte mare și nu ar trebui să te joci cu siguranța bugetului tău.

Gemeni


Este un moment bun pentru o nouă relație. Dacă ai deja pe cineva, s-ar putea să vrei să pui punct, iar dacă ești singur/ă, s-ar putea să ai parte de un maraton al întâlnirilor.

Rac


Ești precaut/ă și instinctul tău protector este foarte prezent astăzi.
În ceea ce privește dragostea, ești decis/ă să nu te mai lași călcat/ă în picioare și să nu te mai mulțumești cu puțin.


Leu


Astăzi îți vei pune pe jar partenerul/a, deoarece nu vei reuși să te ții de cuvânt cu privire la o promisiune pe care i-ai făcut-o. Încearcă să calmezi spiritele dacă nu mai reușești să ajungi la o întâlnire sau să îl/o ajuți cu ce te-a rugat.

Fecioară


Ești cu nervii la pământ în ultima perioadă și acest lucru se poate observa cu ușurință chiar și de la distanță. Încearcă să te împaci tu cu tine, să te aduni și să fii împăcat/ă cu viața ta.

Balanță


Lasă posesivitatea deoparte astăzi, deoarece partenerul/a de viață nu mai este dispus/ă să se poarte cu tine cum te porți cu un ou.
Vei descoperi cu stupoare că are și o altă față, una care nu îți convine deloc.


Scorpion


Vrei un partener pe care să îl ții sub papuc? Dacă da, trebuie să știi că peste ceva timp vei ajunge să te plictisești. Încearcă să accepți persoana de lângă tine așa cum este ea, fără a încerca să o schimbi!

Săgetător


Fericirea ta depinde doar de tine și știi asta foarte bine, numai că nu știi cum să acționezi. Ascultă de sfatul unui prieten bun, deoarece informațiile și experiențele prin care a trecut sunt foarte valoroase și pot servi drept lecții pentru tine.

Capricorn


Astăzi trebuie să ai mai multă grijă la bani, deoarece cineva în care ai încredere te poate folosi.
Dacă îl credeai prieten, astăzi vei afla că nu îți este nici pe departe așa cum l-ai considerat.


Vărsător


Ziua de astăzi va fi satisfăcătoare din multe puncte de vedere, însă în special în dragoste. Vei primi un cadou generos sau o invitație specială. Dacă ești singur/ă, un fost iubit/a te va surprinde cu ceva ce știe că îți place.

Pești


Nu fi surprins/ă dacă cineva din anturajul tău va încerca să-și bage coadă în relația ta. Este foarte posibil să apară intrigi și răutăți cărora nu ar trebui să le dai crezare.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod