Horoscop 30 iunie: Pești vor afla un adevăr dur. Viața nu e așa cum pare

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


La locul de muncă, astăzi totul va merge așa cum trebuie. Cu toate acestea, trebuie să fii mai responsabil/ă cu banii tăi. Dacă te confrunți cu semne timide de depresie, astăzi ar fi o zi bună pentru a-ți programa o vizită la un terapeut.

Taur


Te vei simți minunat astăzi. Te vei simți profund împlinit/ă dacă vei petrece ceva timp cu unii membri ai familiei sau prieteni dragi. Ți-era dor de depănat amintiri și acum ai ocazia să o faci.

Gemeni


Dacă ești căsătorit/ă, astăzi vei vorbi cu soțul sau soția despre copii sau despre a vă muta într-un alt loc.
Fă ceva frumos pentru partenerul/a tău/ta, pentru că trece printr-o perioadă grea.


Rac


Fii amabil/ă când călătorești. Nu fi naiv/ă, ci amabil/ă, e o diferență! Păstrează-ți mintea deschisă, deoarece cultura în care ai crescut nu este universală. Când vine vorba de bani, astăzi nu te poți baza doar pe noroc.

Leu


Înveți constant lucruri noi și ai o listă bună de priorități. Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a investi sau pentru a cumpăra un bun scump. La locul de muncă, evită persoanele născute în aceeași zodie cu tine.

Fecioară


Ia o pauză binemeritată și fă ceva care te va relaxa și îți va îndepărta mintea de la necazurile tale.
Sănătatea ta este afectată de ritmul tău de lucru. Câteva zile libere sau chiar concediul mare ar fi o idee grozavă acum.  


Balanță


Te vei simți puțin nostalgic/ă astăzi. Te vei gândi la copilăria ta, dar te vei gândi mai ales la părțile ei bune. Încearcă să păstrezi tot ce este mai frumos din ce s-a petrecut în viața ta.

Scorpion


De ce să nu te simți din nou adolescent/ă și să te îndrăgostești nebunește? Acea iubire copilărească este tot ce îți trebuie în acest moment. Nu există nicio lege care să îți interzică să fii fericit/ă.

Săgetător


Este o zi bună pentru a călători cu un grup mare de persoane cu care împărtășești același interes.
În ceea ce privește banii, există semne că îți poți atinge obiectivele pe termen scurt pe care ți le-ai propus.


Capricorn


Astăzi nu va fi vorba despre ceea ce spui, ci despre cum o spui. Entuziasmul tău pentru ceva anume va face diferența atât la serviciu, cât și în dragoste. Atenție și la limbajul corpului, contactul vizual și semnalele subtile pe care le transmiți.

Vărsător


Entuziasmul tău este destul de mare acum, așadar este un moment bun pentru a alege să faci lucruri care sunt extrem de competitive. Nu rata nicio ocazie de a arăta ce poți, dar și de a-ți consuma energia.

Pești


Îți place să fii în grupuri mari, deoarece astfel e imposibil să nu găsești pe cineva căruia să i te plângi.
Astăzi, din păcate, cineva îți va spune durul adevăr în față și acum chiar vei avea motive să te lamentezi.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod