Horoscop 29 iunie: Taurul trebuie să-și înghită mândria. Fecioara trebuie să riște ca să obțină ce-și dorește

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Indiferent dacă ești singur/ă, cuplat/ă cu cineva sau căsătorit/ă, te vei simți bine pe tot parcursul zilei. Chiar dacă îți place foarte mult să călătorești, astăzi nu este cea mai bună zi să o faci. S-ar putea să rămâi blocat/ă în trafic.

Taur


Mereu ai fost norocos/oasă, mai ales în ceea ce privește banii, dar astăzi te vei întrece pe tine. În carieră, parcă te-ai blocat și nu prea știi ce să faci în continuare. Înghite-ți mândria și cere ajutor cuiva în care ai încredere.

Gemeni


Încearcă să mănânci mai multe legume astăzi.
Dacă ai suferit o accidentare legată de sport în trecutul apropiat, astrele te sfătuiesc să revii la un control de rutină pentru a te asigura că te recuperezi bine.


Rac


Simți totul la intensitate maximă, deoarece mișcările planetare actuale îți afectează puternic modul în care gândești. Încearcă să faci abstracție de ceea ce se întâmplă astăzi în jurul tău.

Leu


Ești o persoană foarte protectoare, așadar, oricine are o problemă cu partenerul/a tău/ta va avea de-a face cu mânia ta astăzi. Asigură-te totuși că iei partea cui trebuie, deoarece trebuie să fii corect până la capăt.

Fecioară


Astăzi sunt favorizate călătoriile în natură.
Să îți petreci cât mai mult timp în aer liber îți va limpezi mintea și liniști sufletul. În ceea ce privește banii, vei avea noroc doar dacă riști.


Balanță


Când îți vei înțelege și accepta adevăratul sine, vei fi mai fericit/ă și mai mulțumit/ă. Până atunci, însă, vei fi într-un conflict interior continuu. Încearcă să te uiți la cei din jur și să alegi pe cineva pentru a-i cere sfaturi.

Scorpion


Copiii pot fi subiectul principal de discuție dintre tine și partenerul/a tău/ta astăzi. Poate pentru prima dată în viața ta te gândești serios să îți mărești familia.
Dacă ești singur/ă, s-ar putea să fii încântat/ă să primești o vizită peste noapte.


Săgetător


Astăzi vei avea noroc, deoarece relațiile cu familia se îmbunătățesc. Îți doreai mult ca acest lucru să se întâmple, așa că nu poți decât să fii fericit/ă. Partea grea vine atunci când trebuie să menții această atmosferă.

Capricorn


Aerul proaspăt și lumina soarelui sunt vitale în acest moment pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Încearcă să te eliberezi de câteva responsabilități pentru a putea avea mai multă grijă de tine.

Vărsător


Astăzi s-ar putea să dai semne de gelozie.
Partenerul/a tău/ta ar putea reacționa la acest lucru într-un mod negativ. Dacă ești singur/ă, te vei simți bine în compania unei persoane foarte senzuale.


Pești


Din punct de vedere financiar, s-ar putea să primești niște bani astăzi. Deschide-ți un cont de economii dacă nu ai unul, deoarece cât de mică ar fi suma pe care o depui, este util să adopți acest obicei.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod