Horoscop 28 iunie: Taurul nu ar trebui să alerge după faimă. Zi grea pentru Gemeni

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dialogul va fi greoi astăzi cu oricine, în special cu partenerul/a de viață. Așteaptă câteva zile pentru a avea discuții serioase, deoarece acum nu este un moment propice pentru asta.

Taur


Această zi are potențial, în special în ceea ce privește banii. În carieră, știi foarte bine că progresul necesită efort. Așadar, pune osul la treabă, dar nu te extenua pentru faimă.

Gemeni


Sănătatea ta este de fier. Păstrează-ți rutina actuală, deoarece este perfectă pentru tine. Ziua de azi nu va fi ușoară.
Nu-i lăsa pe cei răi să îți întunece mintea și sufletul!


Rac


Dacă ești într-o relație, partenerul/a tău/ta va observa că te comporți puțin ciudat. Fii sincer/ă astăzi, dacă i-ai ascuns ceva. Dacă ești singur/ă, te vei bucura de compania unei persoane deosebite.

Leu


Ar putea fi mai bine dacă astăzi ai rămâne acolo unde ești. Mersul în diverse locuri va fi obositor și, pur și simplu, nu ai energie pentru asta. Dacă totuși ești nevoit/ă să pornești la drum, fii atent/ă în trafic!

Fecioară


Unul dintre colegii tăi sau șeful tău va afla despre o greșeală pe care ai făcut-o și pe care nu ai remediat-o.
Prin natura ta, te pricepi la rezolvarea problemelor. Poți să faci asta!


Balanță


Așteaptă-te la unele cheltuieli la sfârșitul zilei. În ceea ce privește sănătatea, fă tot ce poți pentru a-ți întări sistemul imunitar. Încearcă să mănânci mai multe legume și fructe.

Scorpion


Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, plictiseala își va spune cuvântul. Dacă ești singur/ă, nu vei fi într-o dispoziție prea bună. Concentrează-te pe carieră mai degrabă decât pe întâlniri.

Săgetător


Astăzi vei învăța că ar putea exista o modalitate de a transforma un hobby într-un loc de muncă cu normă întreagă.
Fă-ți timp să te gândești bine la asta. Totul devine mai stabil când vine vorba de bani.


Capricorn


Ar trebui să ai foarte multă grijă de tine acum, deoarece sistemul tău imunitar este foarte sensibil. Consumă alimente bogate în vitamine și minerale. De asemenea, nu întârzia vizita la medic dacă te simți slăbit/ă.

Vărsător


Lucrurile au fost grele, dar acum te descurci mult mai bine. Ar trebui să te simți mândru/ă de tine în acest moment. Petrece-ți ceva timp cu o persoană dulce și grijulie, care ți-a fost alături atunci când aveai cea mai mare nevoie de companie.

Pești


Renunță la sensibilitate măcar o dată în viața ta, și anume astăzi! Există o situație în care ești târât/ă și care te va copleși.

Nu trebuie să îți pese atât de mult de ceea ce își fac oamenii cu mâna lor.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod