Horoscopul de weekend: Secretele Scorpionului se întorc împotriva lui. Adevărul iese întotdeauna la iveală!

Citește horoscopul acestui weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Acordă o atenție deosebită semnalelor pe care le primești în acest weekend. S-ar putea că cineva să încerce să-ți spună mai multe decât crezi. Acest lucru e valabil în special dacă ești singur/ă din punct de vedere amoros.

Taur


Fă-ți rapid un plan de rezervă, deoarece planurile de călătorie pentru acest weekend ar putea fi anulate. În ceea ce privește banii, nu te lasă păcălit/ă de alții. Nu te încrede în promisiunile nimănui!

Gemeni


Profită de acest weekend pentru a face ceva productiv, dar și pentru a te relaxa. Este momentul perfect pentru gestionarea bugetului și numărarea banilor.
Și nu exagera în acest weekend, ai grijă de corpul tău și acesta va avea grijă de tine.


Rac


Agață-te de sentimentele pozitive și renunță la cele negative în acest weekend. Dacă poți evita orice conflict în legătură cu banii, totul va fi bine pentru tine. Călătoriile sunt favorizate.

Leu


Poți avea parte de un weekend foarte pasional, când sentimentele sunt intense și viața sexuală este incitantă. Dacă îți trece ceva prin minte, mergi spre îndeplinire.

Fecioară


Îți place să deții controlul asupra vieții tale și să te ocupi de probleme și lucrurile care te deranjează.
Fă asta în acest weekend, deoarece îți vei restabili calmul interior. Așa că nu mai amâna!


Balanță


Ai grijă la orice și oricine promite lucruri mari, mai ales când vine vorba de o căutare legată de bunăstarea ta spirituală. Nu există soluții rapide spirituale, viața este un proces lung de învățare și nu ar trebui niciodată să obții un răspuns ușor, căci acela nu este corect.

Scorpion


În acest weekend, orice ai ascuns sub covor se poate întoarce la tine și s-ar putea să nu îți fie bine. Așadar, ai grijă și încearcă să previi asta atunci când simți că ceva clocotește să iasă la suprafață.

Săgetător


Poți întâmpina o problemă de comunicare cu partenerul/a de viață în acest weekend.
Fii cât de clar/ă poți, pentru a te asigura că cel/cea de lângă tine te înțelege. Dacă ești singur/ă, te simți bine lângă o Balanță.


Capricorn


Locul ideal în care să călătorești va fi Grecia. Va fi o vacanță minunată pentru tine acolo. De asemenea, în acest weekend vei avea mult noroc la bani, deoarece astrele îți trimit energii bune de care ar fi bine să profiți.

Vărsător


Dacă ești implicat/ă într-o relație, weekendul acesta ar putea fi perfect pentru a discuta cu partenerul/a despre viitorul vostru ca și cuplu. Dacă ești singur/ă, te vei bucura să vorbești cu un Scorpion.

Pești


Dacă ești singur/ă, mergi la un concert sau poate chiar încearci câteva întâlniri online.
Fii puțin sălbatic/ă și fă lucruri neconvenționale în acest weekend. Flirtul și pasiunea vor fi prezente. 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod