Horoscop 30 august: Racul începe să se îndrăgostească de o persoană pe care o cunoaște de foarte mult timp

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi vei fi mai capabil/ă să te exprimi drăgăstos cu partenerul/a de viață. Dacă ești singur/ă, vei fi mai răbdător/oare și vei rezista mai mult timp pentru a obține ceea ce vrei de la dragoste.

Taur


Călătoriile sunt favorizate în cazul în care pleci alături de copii. De asemenea, ai noroc la bani și în afaceri. La locul de muncă, vei avea multe de învățat de la un coleg Scorpion.

Gemeni


Vei fi serios/oasă astăzi și emoțiile sunt gestionate cu atenție. Chiar dacă uneori simți că explodezi, îți reții reacțiile pentru a nu face pe cineva să sufere și mai tare.
Ești un stâlp de susținere și ești de admirat.


Rac


Astăzi s-ar putea să începi să te îndrăgostești de cineva pe care l-ai considerat doar un prieten pentru foarte mult timp. Petrece ceva timp cu el și cunoaște-l sub o altă lumină decât cea de până acum!

Leu


Din punct de vedere financiar te descurci excelent. Norocul este de partea ta și vei simți acest lucru foarte puternic. Corpul tău arată umitor și te simți super bine în pielea ta, toată lumea observă că radiezi.

Fecioară


Există un anumit membru al familiei care îți lipsește foarte mult.
Astăzi te vei simți motivat/ă să îl vezi și să vorbești cu el. De asemenea, încearcă ceva ce ți-ai dorit întotdeauna să încerci.


Balanță


Dacă vei fi dispus/ă să faci unele compromisuri, relația ta de dragoste s-ar putea îmbunătăți. Dacă ești singur/ă, încearcă să nu te grăbești în ceva care nu ți se potrivește, oricât de tentant ar fi.

Scorpion


În ceea ce privește cariera, ia pauze atunci când simți nevoia și când nu te mai poți concentra. Nu ți-ai dori să fi tras/ă la răspundere pentru o muncă făcută de mântuială, deoarece imaginea ta ar putea fi afectată.

Săgetător


În dragoste și în relații, comunicarea este cheia.
Cu toate acestea, chiar dacă acțiunile vorbesc mai mult decât cuvintele, astăzi este ziua perfectă pentru a-ți mărturisi iubirea în fața partenerului/ei.


Capricorn


Așteaptă-te la un câștig financiar la sfârșitul zilei. Vorbește cu un coleg mai în vârstă pentru că acesta are informații care pot fi foarte utile pentru afacerile și planurile tale de viitor.

Vărsător


Dacă este posibil, stai în casă și citește o carte bună. Din cauza stresului, sistemul tău imunitar este foarte vulnerabil. Cere o zi liberă de la serviciu și, dacă ți se acordă, atunci uită pentru o zi de muncă!

Pești


Ești amabil/ă și plin/ă de dragoste, chiar și atunci când pare că viața ta scapă de sub control.
Știi să te calmezi pe tine și pe cei din jurul tău, astfel încât problemele să nu pară atât de grave precum sunt.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod