Horoscop 29 august: Fecioara ar putea avea azi șansa vieții sale

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Te simți mai cuceritor/oare decât de obicei, încearcă-ți norocul! Îți poți descărca o aplicație de întâlniri dacă nu ai prea mult curaj din prima. Astrele te sfătuiesc să faci astăzi lucruri mai neconvenționale.

Taur


Azi e o zi bună pentru o scurtă vizită. Poate fi vorba de părinți sau bunici. Totul devine din ce în ce mai bun în viața ta, mai ales când vine vorba de carieră. În acest moment, dinamica dintre tine și colegii tăi este absolut uimitoare.

Gemeni


Somnul, mâncarea bună și activitatea fizică sunt foarte importante pentru sănătatea ta.
Pur și simplu îți vor readuce energia și te vor face să te simți mai bine și mai puternic/ă.


Rac


Răsfață-te cu o baie cu spumă astăzi. Nu te gândi la muncă, nu te gândi la ce trebuie făcut sau curățat prin casă. Doar relaxează-te, deoarece organismul tău are nevoie de acest lucru mai mult decât oricând.

Leu


Fii deschis/ă și sincer/ă cu partenerul/a de viață. Discută despre nevoile și dorințele tale, spune-i tot ce ai în minte. Dacă te-ai gândit să călătorești, încearcă să îți rezervi un bilet din timp. Astfel vei economisi mulți bani.

Fecioară


Dacă ești șomer/ă, astăzi vei avea șansa vieții tale.
Dacă deja lucrezi, nu vei avea nicio grijă cu privire la cariera sau situația ta financiară. Ești concentrat/ă și extrem de motivat/ă.


Balanță


Asigură-te că mănânci bine astăzi. Ești sănătos/oasă, însă, cu toate acestea, și tu poți ceda uneori din cauza oboselii. Dacă ai un conflict cu o persoană apropiată, astăzi este ziua perfectă pentru a rezolva orice este în neregulă.

Scorpion


Trebuie să începi să fii mai grijuliu/ie cu partenerul/a de viață și relația voastră. Încearcă să faci lucruri noi pentru ca flacăra iubirii să nu se stingă.
În ceea ce privește cariera, muncești mai mult ca oricând și riști să uiți de viața ta personală.


Săgetător


Nu încerca să îți conduci și controlezi partenerul/a. O relație nu este o bătălie, ci uniunea a doi oameni care au ales de bună voie să fie împreună și care ar trebui să se accepte reciproc așa cum sunt.

Capricorn


S-ar putea să te fi comportat puțin irațional cu partenerul/a în ultima perioadă. Dacă realizezi acest lucru, încearcă să repari ce ai stricat. Puteți pleca într-o călătorie romantică, în Veneția, spre exemplu.

Vărsător


Un pic de nostalgie este în aer astăzi.
Te simți bine, dar îți lipsește cineva drag din familie. Este vorba despre cineva care nu locuiește aproape de tine, dar pe care îl iubești mult.


Pești


Fii mai vocal/ă la locul de muncă. Dacă taci și înghiți tot ce îți fac cei din jur, nu vei reuși niciodată să avansezi. Este important să îți aperi drepturile și muncă, chiar dacă asta presupune să arăți și o altă latură a ta.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod