Cine este iubita lui Antonio Banderas? Află povestea lui Nicole Kimpel

Antonio Banderas și Nicole Kimpel au început să se întâlnească după ce el și Melanie Griffith au divorțat. Află povestea lui Nicole Kimple.
Antonio Banderas a întâlnit-o pentru prima dată pe Nicole Kimpel la Festivalul de Film de la Cannes 2014, când era căsătorit, încă, cu Melanie Griffith.
 


Kimpel l-a îngrijit pe Banderas când acesta a avut COVID

 

Actorul și Kimpel au început să se întâlnească la scurt timp după finalizarea divorțului și, de atunci, sunt împreună.
Kimpel, care este model, proprietar de afaceri și expert financiar, a avut grijă de starul din Indiana Jones și din Dial of Destiny - ea l-a ajutat pentru a-și reveni când a avut COVID-19, în 2020, și i-a salvat viața când a a suferit un atac de cord, în 2017.

 
Au pasiuni comune și își scriu mesaje romantice

 
 
Din fericire, cei doi au avut parte și o mulțime de momente mai vesele și distractive împreună. Lui Banderas și Kimpel le place să participe la decernări de premii, să decoreze de Crăciun, să meargă la plimbări pe plajă și să împărtășească viziuni ale relației lor pe rețelele sociale.
Actorul și antreprenorul își scriu, adesea, mesaje romantice, unul altuia, pe Instagram. De altfel, când a împlinit vârsta de 60 de ani, Banderas a postat o fotografie cu cei doi îmbrățișați.
„La mulți ani vedeta mea de cinema. Te iubesc atât de mult. Fiecare zi împreună este specială. Sunt atât de bucuros să sărbătoresc asta astăzi alături de tine”, a scris ea, la acea vreme, pe o rețea de socializare. 
 


Cine este Nicole Kimpel

 

Iată povestea de viață a femeii de afaceri Nicole Kimpel și a relației ei cu actorul Antonio Banderas.
 


A crescut în Germania și Elveția

 

Kimpel s-a născut în Stuttgart, Germania, potrivit site-ul ei Blog Baniki.
A urmat grădinița acolo, înainte de a se muta la Düsseldorf, Germania, și apoi la Geneva, Elveția, după aceea. S-a mutat, apoi, în SUA, după ce a terminat liceul.

 
S-au cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes

 

Banderas și Kimpel s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes 2014. Vedeta din Puss in Boots a explicat, mai târziu, potrivit revistei HOLA!, că iubita lui nu avea nimic de-a face cu despărțirea lui de Griffith.
„Nicole nu a fost motivul divorțului meu. Am cunoscut-o la Festivalul de la Cannes anul trecut, dar amândoi știam unde suntem. Eram încă un bărbat căsătorit, deși lucrurile se îndreptau deja spre situația în care au ajuns acum.”, a spus el, pentru The Arizona Republic. 
El a adăugat: „Nicole mi-a spus: „Trebuie să-ți rezolvi problemele mai întâi, apoi vom vedea.” 
Banderas a menționat că au început să se întâlnească abia după ce el și-a semnat actele de divorț.

 
Este model, antreprenor și expert în managementul investițiilor

 

Kimpel este model și împărtășește, cu miile ei de urmăritori pe Instagram, imagini de la ședințe foto și conținut din culise. 
Pe lângă munca ei ca model și persoană publică pe rețelele de socializare, Kimpel este și antreprenor. Ea și sora ei geamănă, Barbara Kimpel, au, împreună, o marcă de îmbrăcăminte și accesorii, un blog și o companie de televiziune, Success Network.
De asemenea, Kimpel are și experiență în consiliere în investiții și imobiliare.
Potrivit site-ului Success Network, Kimpel a lucrat anterior la compania americană de administrare a investițiilor, Merill Lynch, și Lombard Odier, o mare bancă privată din Elveția.
Ulterior, ea s-a impus ca „un consilier independent de investiții și un intermediar de nivel înalt pentru tranzacții mari” și a lucrat și ca agent imobiliar de lux.

 
 
Îi place să colaboreze cu sora ei geamănă

 

Kimpel și sora ei geamănă au intrat în afaceri împreună pentru a fonda brandul de îmbrăcăminte și accesorii, Baniki. Colecția include hanorace sport, șepci, ochelari de soare, măști, genți de mână și multe altele. 
Banderas este prezentat de mai multe ori pe profilul lor de Instagram, purtând șepci produse de firma celor două surori.
Pe contul lor de Instagram, care are aproximativ 2.500 de urmăritori, a fost activitate, ultima data, în noiembrie 2021.
În afară de modă și blogging, Kimpel și sora ei au lucrat la o rețea de televiziune numită The Success Channel.
Potrivit site-ului web al companiei, rețeaua difuzează „stilul de viață de succes al oamenilor „Munceste din greu, joacă din greu”, concentrându-se pe antreprenorii cu afaceri în dezvoltarea de produse, vânzări și marketing, dar incluzând și personalități din sport și oameni din domeniul artei”.
 


I-a salvat viața lui Antonio

 

Banderas spune că iubita sa, Kimpel, i-a salvat viața.
În timpul unei apariții, din 2019, la Jimmy Kimmel Live, actorul i-a povestit gazdei despre momentul în care a avut un atac de cord și partenera sa a intervenit pentru a-l ajuta.
“Cu o seară înainte să am acest eveniment, pe iubita mea, o dorea capul și nu aveam niciun medicament în casă. Așa că a ieșit să cumpere ceva, un analgezic sau orice altceva. A doua zi dimineață, când am început să am simptome și am știut clar ce se întâmplă, ea mi-a pus una dintre acele aspirine sub limbă și asta mi-a salvat viața. Așa că am avut o a doua șansă și unele lucruri s-au schimbat în viața mea, de atunci”, a spus Banderas.

 
Se afișează împreună pe rețelele de socializare

 

Banderas și Kimpel sunt vedetele propriilor conturi de Instagram. Ei postează frecvent selfie-uri de cuplu, fotografii de pe covorul roșu și urări de zile de naștere.
Pe 29 iulie 2023, Banderas a împărtășit un videoclip jucăuș cu el și Kimpel, scriind în spaniolă, „Aquí hay una chica que acaba de dar una nueva vuelta alrededor del sol (Iată o fată care tocmai a mai făcut o tură în jurul soarelui.) El a adăugat: „Felicidades (Noroc), iubirea mea!”
 


Se bucură de activități banale de cuplu

 

La petrecerea de după Fox Emmy, din 2018, Banderas a spus, pentru Us Weekly, că atunci când el și Kimpel nu sunt la decernări de premii sau la petreceri din industria filmului, le place să facă activități banale de cuplu.
„Practic, citim cărți, facem exerciții fizice, ne vizităm familia”, a mai spus el.
De-a lungul relației lor, femeia de afaceri a participat la multe evenimente din industria filmului, alături de Banderas, pentru a-și arăta sprijinul.
În 2020, ea l-a ținut de mână în timp ce mergeau împreună pe covorul roșu la Globurilor de Aur. Cuplul a uimit și pe covorul roșu la Premiile Academiei din 2023.

 
Kimpel își exprimă mândria și pe rețelele de socializare

 

„Felicitări dragostea mea pentru câștigarea premiului pentru cel mai bun regizor”, a scris Kimpel lângă o fotografie a cuplului, în octombrie 2022, adăugând emoticoane care aplaudă și sărută.

Ea l-a sărbătorit pe Banderas, pe Instagram, și  în 2020, scriind alături de o fotografie cu ei: „Festivalul internațional de film Palm Spring. Felicitări dragostea mea pentru că ai primit premiul pentru cea mai bună vedetă internațională.”
 
Surse foto: Hepta și Instagram 
27 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod