Horoscop 31 august: Taurii care petrec mult timp în preajma unui Leu vor avea noroc la bani

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ești căsătorit/ă, va exista multă energie bună în cuplul tău astăzi. Dacă ești singur/ă, vei flirta cu multă încredere. Călătoria îți poate aduce bucurie. O nouă destinație te va face să sari în sus de fericire.

Taur


Petrece mai mult timp în preajma unui Leu astăzi și vei avea noroc la bani. Ceva la serviciu s-ar putea să te deranjeze. Ar putea fi strâns legat de salariul tău. Încearcă să nu devii frustrat/ă, ci să vorbești.

Gemeni


S-ar putea ca astăzi să fii nevoit/ă să ai de-a face cu oameni a cărora atitudine nu îți place.
Unii oameni pur și simplu nu sunt la fel de educați ca și tine, nu de coborî la nivelul lor!


Rac


Petrece-ți ziua cu părinții sau bunicii tăi, fă-i să se simtă iubiți și fericiți. Ia niște tort și flori pentru ei, vor aprecia acest gest. Dacă ai în plan să pleci într-o călătorie, explorează toate opțiunile înainte de a lua o decizie.

Leu


Nu vei avea prea mult noroc la bani astăzi, dar nici nu vei avea ghionion. Cineva de la serviciu s-ar putea să te deranjeze puțin astăzi. Fii persoana mai matură și oferă-i un zâmbet în loc de confruntare.

Fecioară


În ultima vreme, ai fost puțin paranoic/ă cu privire la partenerul/a de viață.
Trebuie să ai mai multă grijă de relația ta. Nu toată speranța este pierdută, poți încă să rezolvi asta.


Balanță


Dacă ești șomer/ă și îți cauți un loc de muncă, astăzi va fi ziua ta norocoasă. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta, deoarece acum ești predispus/ă la boli. Mergi la doctor imediat ce începi să te simți rău.

Scorpion


Uneori, ai tendința de a fi ușor egoist/ă în relația ta amoroasă. Încearcă să lucrezi la asta și dacă nu o poți face singur/ă, încearcă terapia de cuplu. Certurile sunt normale atât timp cât nu se întrece limita.

Săgetător


Fiecare carieră este plină de suișuri și coborâșuri.
Amintește-ți că profesia nu este ceea ce te definește cu adevărat, este doar un aspect al vieții tale. La sfârșitul zilei, te poți aștepta la unele venituri financiare minore.


Capricorn


Dacă ai avut o ceartă cu un membru al familiei sau cu un prieten, ai puțin curaj și spune-i că îți pare rău. La locul de muncă vei da dovadă de înțelepciune și îți vei motiva colegii.

Vărsător


Relațiile de dragoste neobișnuite începute acum pot avea șanse mari să devină căsnicii durabile și stabile. În ceea ce privește banii și sănătatea, vei avea noroc dacă îți respecți cu sfințenie obiectivele.

Pești


În ceea ce privește cariera, ține-te de deciziile tale și fă-le să funcționeaze.
Când vine vorba de dragoste, fă ceea ce te face fericit/ă. Încearcă să nu asculți de ceilalți oameni!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod