Horoscop 29 noiembrie: Zi complicată pentru mai multe zodii

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Fii foarte atent/ă la vorbele pe care le spui dar mai ales la anturajul pe care ți-l formezi! Nu e exclus ca intențiile tale să fie răstălmăcite și să pici într-o postură complet nefavorabilă. Pe viitor, încearcă să fii mult mai grijuliu/grijulie la ceea ce rostești!

Taur


Din punct de vedere emoțional, traversezi o perioadă foarte bună și poți în sfârșit să privești cu încredere spre viitor. Continuă să discuți sincer cu partenerul tău pentru că doar formând o echipă în adevăratul sens al cuvântului, veți obține cele mai bune rezultate!

Gemeni


Cineva apropiat îți va cere ajutorul astăzi într-o chestiune sensibilă. Chiar dacă îți va fi greu la început, trebuie să lași totul deoparte și să te dedici respectivei persoane! Cu puțină inspirație, totul se va rezolva rapid!

Rac


Nu te băga în problemele altora! Ai suficiente pe cap încât să te mai preocupe și dificultățile altora! Fii fără grijă, nimeni nu te va judeca dacă îți vei urmări doar propriul interes! Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt stabile, că de obicei.

Leu


De dimineață o să primești din partea șefilor o însărcinare complet diferită, care te va scoate puțin din zona de confort.
Nu te stresa, datorită calităților pe care le posezi, totul va merge ca pe roate! Important e să ai încredere în forțele tale și să privești cu relaxare spre viitor!


Fecioară


Banii încep să devină o problemă pentru tine? Ar trebui să nu te mai plângi în stânga și în dreapta! Dacă nu muncești mai mult, e firesc să rămâi la același nivel al salarizării! În plus, poți să-ți rogi și partenerul de viață să fie puțin mai chibzuit, mai ales dacă știi că acesta cheltuie iresponsabil în perioada sărbătorilor!

Balanță


Urmează câteva zile libere pentru tine și că să te bucuri cu adevărat de ele, astăzi o să planifici ultimele detalii ale mini-vacanței. Fii fără grijă, chiar dacă ești la job, șefii nu se vor supăra dacă astăzi o să stai mai mult degeaba! În fond, și ei sunt cu gândul în altă parte, la fel ca și tine!

Scorpion


Te vei trezi cu serioase dureri de cap astăzi și din această cauză, îți va fi dificil să te concentrezi la locul de muncă.
Decât să faci o eroare greu de reparat, mai bine discuți cu un coleg să te înlocuiască! În fond, și tu ai făcut acest lucru pentru altcineva când ai fost rugat/ă!


Săgetător


Tratezi totul cu prea multă superficialitate și din această cauză încep să apară tot mai multe voci vehemente în jurul tău. Dacă simți și tu acest aspect, trebuie să te implici mai mult! Că o soluție alternativă, poți să apelezi la acele remedii naturiste care cresc puterea de concentrare.

Capricorn


În această zi o să fii pus/ă fără voia ta în fața unei situații stânjenitoare. Păstrează-ți calmul și, dacă ai această tărie, fă haz de necaz! În fond, nimeni nu s-a născut învățat și toată lumea mai are câte un astfel de episod hilar!

Vărsător


Din punct de vedere economic, starea ta se deteriorează zi de zi.
Trebuie să iei atitudine cât mai repede și să eviți să cazi într-un picaj! Ține cont de faptul că ești un sprijin pentru mai multe rude așa că nu ar trebui să existe nepăsare ori pasivitate din partea ta! Din contra, trebuie să fii mult mai implicat/ă!


Pești


Petreci foarte mult timp în fața calculatorului/telefonului mobil și uiți să te bucuri de chestiunile simple. În plus, te confrunți cu o lipsă de timp tot mai evidentă, iar cauza principală este legată tot de tehnologia excesivă. Dacă te-ai organiza mai bine, cu siguranță că și ție ți-ar fi totul mult mai ușor!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod