Horoscop 28 noiembrie. Taurul este lăsat la greu

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Vei avea parte de sentimente contradictorii astăzi, mai ales în prima jumătate a zilei. Dacă poți, încearcă să nu te enervezi din nimicuri și să te abții de la comentarii nepotrivite! Cu siguranță orice eroare vei face, vei fi imediat taxat/ă!

Taur


Atmosfera de la locul de muncă este mai agitată decât de obicei, în principal din cauză că firma se confruntă cu un control/audit foarte serios. Cum toată lumea caută un țap ispășitor, să nu te surprindă dacă prieteni foarte vechi vor dispărea într-o clipită!

Gemeni


Starea ta de sănătate nu este tocmai roz și, din această cauză, te vei afla într-o situație dificilă, din care îți va fi greu să ieși. Faptul că nu reușești să te concentrezi la capacitate maximă înseamnă pentru tine un mare minus, mai ales dacă ai fost obișnuit/ă mereu să tinzi spre primul loc.
S-ar putea ca prioritățile tale să se schimbe începând de azi!

Rac


Continuă să îl tratezi cu același respect pe partenerul tău de viață, chiar dacă acesta o duce puțin mai rău în această perioadă! Împreună, sigur veți depăși acest moment, iar la final, veți fi chiar mai câștigați pentru că relația voastră va avansa și va trece la următorul nivel!

Leu


Un prieten apropiat îți va cere sprijinul astăzi într-o problema dificilă. Deși stă în atribuțiile tale să o faci, cel mai probabil că îl vei refuza pentru că nu vrei să se creeze un precedent. Găsește o modalitate elegantă prin care să îl refuzi pentru că, altfel, relația voastră se va destrama cu siguranță!

Fecioară


Nu întra în polemici cu colegii de la locul de muncă. Chiar dacă ai mai multă dreptate decât ei, dai dovadă de lipsă de educație atunci când te încăpățânezi cu orice preț să le închizi gura! Indicat e să îți susții punctul de vedere cu argumente, astfel încât să nu fie nevoie de ridicări de ton ori alte gesturi asemănătoare.

Balanță


Chiar dacă refuzi să accepți asta, adevărul e că nu te hidratezi corespunzător și că ai tendința de îngrășare.
Trebuie să faci mai mult sport și să ieși din zona de confort! Chiar dacă afară este frig, o tură scurtă de alergare îți va face mai mult bine decât îți poți imagina! Depășește-ți limitele!

Scorpion


Ești o persoană introvertită de fel, dar asta nu înseamnă că trebuie să nu comunici cu niciun coleg și să eviți orice interacțiune. Fii mai relaxat/ă și dacă vor exista colegi care vor dori să se apropie de tine, permite-le pur și simplu asta! Pe seară, e posibil să primești o vizită surpriză, fii cât poți de primitor/primitoare!

Săgetător


Astăzi o să primeșți o veste importantă, pe care dacă vei știi cum să o gestionezi, îți va aduce plus-valoare cu siguranță! Totuși, nu te grăbi să-ți exprimi bucuria pentru că lucrurile nu s-au așezat complet pentru tine! Lasă timpul să decidă acolo unde nu știi cum să acționezi!

Capricorn


Un frate/o soră sau o altă rudă apropiată va întrece limita bunului simț astăzi și te va lua la rost fără să aibă vreun motiv real.
Dacă nu vei lupta să îți susții punctul de vedere, foarte curând imaginea ta se va strica și nu o să mai primeșți respect din partea nimănui. E foarte dureros că primești acest pumnal chiar din partea unei rude, dar nu ai ce face efectiv, trebuie să accepți situația așa cum e!

Vărsător


Nu o duci bine nici din punct de vedere amoros și nici din punct de vedere financiar. Chiar dacă ai refuzat să crezi asta, adevărul e că aceste două aspecte sunt interconectate. Totuși, nu trebuie să te îngrijorezi prea mult, timpul le va rezolva pe toate!

Pești


Astăzi o să participi la o întrunire importantă alături de cei dragi. La finalul acesteia, e foarte probabil să afli picanterii sau să lansezi chiar tu două-trei bârfe. Sigur, vor exista persoane care vor strâmba din nas, dar nu trebuie să te preocupe acest aspect.
Încă trăiești într-o țară liberă în care poți spune ce gândești!


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod