Horoscop 30 noiembrie: Balanța ar trebui să renunțe la orgoliu. Leul ar trebui să fie mai înțelept

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Te așteaptă o zi cu suișuri și coborâșuri, în care trebuie să scoți la înaintare toate calitățile de care dispui. Chiar dacă vei fi tentat/a să spui vorbe grele împotriva altcuiva, înțelept e să te abțîi pentru că mai târziu, cu siguranță acestea se vor întoarce împotriva ta!

Taur


Nu o duci deloc rău cu banii și datorită acestui aspect, te gândești serios dacă să-ți faci o investiție mai importantă ori să începi o afacere. Indiferent despre ce ar fi vorba, trebuie neapărat să discuți înainte cu jumătatea ta pentru că altfel, se va simți ignorată!

Gemeni


Unul dintre apropiații tăi îți va face o propunere foarte avantajoasă astăzi. Dacă e vorba de petrecerea Revelionului sau de organizarea unei întâlniri de Crăciun, trebuie să profiți de ocazie pentru că nu mai e mult până atunci.
Atât timp cât ai încredere în respectiva persoană, nu e nicio problemă să îi oferi un mic avans în acest scop.


Rac


Dacă locuiești într-un oraș aglomerat, trebuie să găsești o alternativă viabilă pentru deplasarea cu autoturismul personal. Pe lângă faptul că e mai scump, te și încarcă negativ să rămâi blocat/ă în trafic atâta timp. Poate că mersul pe jos e cea mai bună soluție pentru tine!

Leu


Nu te grăbi să tragi concluzii legate de anumite persoane, atât timp cât nu cunoști toate informațiile! Întotdeauna, orice poveste are cel puțin două fețe iar tu, la fel ca un detectiv cu experiență, trebuie să faci cercetări ca să găsești cea mai apropiată variantă de adevăr!

Fecioară


Dacă lucrezi în sectorul bugetar, ziua aceasta va fi chiar relaxantă pentru tine.
Reprezintă începutul unei minivacanțe reușite, mai ales dacă ești pasionat/ă de sporturile de iarnă și dacă ți-ai rezervat un sejur la munte! Nu e momentul acum să te gândești la cheltuieli, profită de aceste zile!


Balanță


Ești foarte stresat/ă de o întâlnire pe care urmează să o ai astăzi. Din fericire, cineva mai în vârstă îți va oferi sfaturi utile care te pot ajută să depășești momentul. Trebuie să renunți la orgoliu și să te lași ghidat/ă!

Scorpion


Starea ta de sănătate nu este deloc bună, mai ales dacă ai încercat preparate culinare noi. Pe viitor, nu mai face experimente pe stomacul tău pentru că dacă te alegi cu o bacterie ori o toxinfectie majoră, totul va fi dat peste cap!

Săgetător


De dimineață, o să primești un telefon important din partea unei persoane care are o influență asupra ta.
Încearcă să îți păstrezi calmul și să fii foarte atent/ă la ceea ce ți se transmite! Nu îți permiți luxul de a pierde anumite informații, mai ales dacă ești novice într-un anumit domeniu!


Capricorn


Partenerul tău de viață este tot mai posac? Află care sunt problemele care îl macină și încearcă să îl ajuți! Altfel, relația voastră va urma o traiectorie descendentă și o să ajungeți ca într-un final să nu vă mai suportați!

Vărsător


Dacă unul din părinții tăi are nevoie de sprijin din partea ta, lasă totul deoparte și grăbește-te să îl ajuți! Nimic nu poate fi mai important decât familia! Din fericire, lucrurile își vor găsi rezolvarea rapid iar tu o să te poți relaxa complet pe seară!

Pești


Chiar dacă ziua aceasta nu mergi la serviciu, ești tot prins/ă în problemele de acolo.

Fii mai relaxat/ă! Meriți un moment de respiro și dacă nici măcar tu nu ți-l acorzi, ce așteptări să ai din partea celorlalți?

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod