Horoscop 28 decembrie: Există câteva zodii care au nevoie acută de o pauză!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


După aceste zile mai agitate, ai nevoie de o pauză binemeritată. Din fericire, nu ai multe lucruri de rezolvat la serviciu și dacă vei vorbi cu superiorul tău, cu siguranță îți va permite să pleci mai devreme cu câteva ore. Totuși, ca să te deconectezi complet, rămâi măcar o perioadă singur/ă!

Taur


Banii nu ar trebui să conteze atât de mult pentru tine! Sigur, sunt importanți dar nu trebuie să devină unicul tău scop pentru că astfel, uiți să te ocupi și de alte aspecte! Pe seară, sunt mari șanse că un prieten din copilărie să te abordeze cu o rugăminte, așa că pregătește-te să îi fii un veritabil sprijin!

Gemeni


Ziua aceasta va trece foarte greu pentru tine și te vei simți cu adevărat extenuat/ă, mai ales din punct de vedere mental.
Încearcă să te relaxezi și, dacă poți, să dormi mai mult! Organismul tău are nevoie de refacere, de aceea îți trimite tot felul de mesaje contradictorii!


Rac


Dacă nu ești mulțumit/ă de salariul pe care îl primești, ai două opțiuni reale: fie ceri o mărire, fie îți cauți un alt job! Dacă vei opta pentru a doua variantă, nu o să îți fie prea greu să îți găsești altceva pentru că din fericire, ai o mulțime de calități!

Leu


Încearcă să te implici mai mult în cadrul familiei! Nu vezi că cele mai dificile sarcini pică pe umerii partenerului tău? Dacă nu ți-a reproșat până acum acest aspect, nu înseamnă că este mulțumit de situație!

Fecioară


Ești o persoană sociabilă și extrovertită, dar uneori e mai bine să fii mai rezervat/ă! Nu te băga acolo unde nu e treaba ta pentru că riști să îi deranjezi foarte mult pe ceilalți! S-ar putea ca o persoană mai în vârstă decât tine să îți dea o lecție dura în acest sens și să te trezească la realitate!

Balanță


Ești foarte obosit/ă și dacă nu te vei odihni măcar 2 ore în această după-amiază, o să faci mari greșeli.
De aceea, înțelept e să îți delegi cele mai importante atribuții, pentru că indiferent de situație, compania în care activezi trebuie să meargă înainte!


Scorpion


Nici nu a trecut bine Crăciunul, că deja te gândești la următoarea petrecere, cea de Revelion! Dacă până acum ai stat alături de familie, trecerea dintre ani trebuie să te găsească obligatoriu în sânul prietenilor! Totuși, ai grijă să nu exagerezi cu consumul de alcool!

Săgetător


Ziua aceasta va fi excelentă pentru tine din toate punctele de vedere! Chiar dacă va începe puțin mai greu, o să te adaptezi pe parcurs și vei reuși să obții maximum din orice situație! La cină, nu e exclus să primești o ofertă foarte avantajoasă.
Profită de ea cât încă e valabilă!


Capricorn


Petreci foarte mult timp la locul de muncă și din această cauză pui pe planul secund familia. Dacă vor exista nemulțumiri, trebuie să le abordezi individual și să încerci să îți justifici comportamentul! Dacă rudele tale vor înțelege care sunt resorturile tale interioare, vor da dovadă de o mai mare înțelegere!

Vărsător


Nu te grăbi să arunci anumite obiecte mai vechi! Dacă tu nu le mai vezi utilitatea, s-ar putea ca partenerul tău să le vopsească, repare sau înfrumusețeze, și să le acorde o nouă întrebuințare și o a doua șansă!

Pești


Înainte de a lua o decizie majoră care îți va influența viitorul, trebuie să ceri anumite sfaturi! Poți apela la persoane care au mai multă experiență decât tine, ori să discuți mai serios cu partenerul de viață! Dacă veți trata totul cu seriozitate, sigur veți acționa corespunzător!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod