Horoscop 29 decembrie: Probleme pentru Raci și Scorpioni. Săgetătorii trăiesc cea mai bună perioadă din viața lor

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


În ultima zi lucrătoare a acestui an, chiar poți să iei o pauză și să fii mai relaxat/ă! Acum e momentul idel pentru analize și concluzii! De asemenea, în măsura în care programul îți permite, ai putea să ieși la socializare cu colegii și să îi vezi într-o altă postură, mult mai relaxat/ă!

Taur


Gândește-te ce ai făcut bine și ce mai puțin bine, în acest an! În funcție de concluziile trase, adaptează-ți comportamentul pe viitor, dând dovadă de o mai mare flexibilitate! Chiar nu ai cum să le știi pe toate, e mult mai util să lucrezi în echipă și să fii mai sociabil/ă!

Gemeni


Te-ai gândit la toată lumea atunci când ai cumpărat cadouri? Sigur că ai făcut acest lucru, ești perfecționist/ă atunci când vine vorba de oferirea unor daruri! Și cel mai frumos la tine e că nu aștepți niciodată nimic la schimb, având o mare bucurie de a oferi!

Rac


Te vei certa foarte rău cu partenerul astăzi și din această cauză o să fii mai tot timpul moleșit/ă și apatic/ă! Încearcă să nu mai pui la suflet toate nimicurile și să reduci frecvența dialogurilor! Pe seară, dacă te liniștești puțin o să ai parte de o surpriză neașteptată și foarte plăcută!

Leu


Dacă preferi să stai mai mult singur/ă, nu e nicio problemă! Totuși, nu arăta dispreț colegilor ori rudelor tale pentru că în fond, nu ți-au greșit cu nimic!

Fecioară


În ultima perioadă, te-ai cam îngrășat și pentru ca lucrurile să nu îți scape de sub control, trebuie să faci mai multă mișcare! Ieși la alergat sau pur și simplu mergi pe jos! Dacă locuiești într-un oraș aglomerat, o să constați că poți să îți consumi și altfel timpul decât stând blocat/ă în trafic!

Balanță


Tu sau o rudă apropiată aveți de susținut un interviu în primele zile ale anului viitor.
Din această cauză, veți petrece mult timp documentându-vă sau încercând să intuiți eventualele întrebări pe care le veți primi. Totuși, nu uita că urmează Revelionul și că prietenii te așteaptă la petrecere!


Scorpion


Dispui de prea mult timp liber și din această cauză te bagi și în probleme care nu te privesc! Organizează-ți altfel programul astăzi și fă un experiment! Dacă vei primi mult mai puține critici, înseamnă că ești pe drumul cel bun!

Săgetător


Din punct de vedere sentimental, pare că în sfârșit lucrurile merg în direcția bună pentru tine. Totuși, nu te grăbi să te lauzi cu acest aspect pentru că oricând totul se poate întoarce la 180 de grade!

Capricorn


Dispui de suficienți bani că să îți satisfaci nevoile imediate, dar cu toate acestea nu pari a fi deloc mulțumit/ă! Dacă înainte (când aveai mult mai puțini bani) erai mai fericit/ă, este pentru că atunci dispuneai de mai mult timp liber și de o mai mare libertate! E evident, dacă vrei o situație financiară stabilă trebuie să faci compromisuri!

Vărsător


Ascultă-ți cu atenție rudele și află ce nevoi au! De cele mai multe ori, vor să îți împărtășească gândurile dar tu nu le acorzi suficient timp, fiind permanent pe fugă! Astăzi, dacă vei continua în același mod o să ai de suferit!

Pești


De dimineață vei primi o invitație foarte interesantă pentru Revelion! Dacă nu ai încă ceva stabilit pentru noaptea respectivă, merită să spui DA și să încerci lucruri noi! Pe seară, o ieșire în oraș cu prietenii va fi tot ce ai nevoie pentru a te deconecta de stresul acumulat peste zi!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod