Horoscop 27 decembrie: Povestea de iubire a Taurului se apropie de sfărșit...

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


În loc să acționezi cu mai multă fermitate, petreci prea mult timp gândindu-te ce fel de decizii să iei și, mai ales, când să le pui în aplicare. Fii mai asumat/ă și o să constați că, făcând acest lucru, și persoanele din jurul tău îți vor urma. exemplul!

Taur


Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu stau prea bine pentru tine. Ai ajuns într-un punct de cotitură cu relația și dacă nu veți face (ori tu ori partenerul) o schimbare, povestea de iubire se va încheia. Chiar îți dorești să rămâi pasiv/ă?

Gemeni


Ești mult prea implicat/ă în problemele de la serviciu și nu acorzi suficientă atenție familiei! Ar trebui să îți resetezi prioritățile pentru că cei care contează cu adevărat pentru tine sunt cei care te așteaptă mereu acasă!

Rac


Dacă ești părinte, vei petrece această zi încercând să îi ușurezi cumva situația copilului.
E posibil ca acesta să aibă de susținut un examen ori să treacă printr-un alt gen de evaluare. Sigur, nu poți să îi spui tu ce răspunsuri să dea dar îl poți sfătui să meargă încrezător în forțele sale și să îi spui că, indiferent de rezultat, se va bucura de aprecierea părinților!


Leu


În ultima perioadă ți-ai neglijat complet starea de sănătate, iar asta s-a datorat în principal lipsei banilor. De acum, nu te mai confrunți cu această problemă financiară și ar trebui să mergi la consultațiile/verificările medicale pe care le-ai tot evitat!

Fecioară


Evită excesele de orice fel! Sigur, te vei gândi în primul rând la zahăr, sare sau grăsimi dar acest sfat este valabil în mai multe aspecte ale vieții tale! De exemplu, nu îți sufoca partenerul cu prea multă atenție și lasă-i acestuia posibilitatea să ia anumite decizii! Altfel, se va simți subjugat!

Balanță


Chiar nu trebuie să fii mereu atent/ă la promoții sau reduceri! Confortul tău mental este mult mai important decât o eventuală mică economie pe care o vei face vânând și urmărind permanent diverse cataloage! Pe seară, câțiva prieteni intenționează să te viziteze ori să vă vedeți în oraș! Dacă nu ai apucat să faci curățenia dorită, optează pentru a doua variantă!

Scorpion


Petreci foarte mult timp în fața monitorului și, din această cauză, a început să îți scadă acuitatea vizuală.
Nu mai amâna momentul și mergi la un consult oftalmologic! Cu cât vei ajunge mai rapid la medic, cu atât mai bine va fi pentru tine!


Săgetător


Ziua această va fi foarte bună pentru tine, mai ales din punct de vedere profesional. Mulțumiți de efortul depus de tine în acest an, șefii înțeleg să te recompenseze cu un post mai bine plătit, care implică doar puțin mai multă atenție. Totuși, înainte de a spune DA, discută și cu partenerul de viață!

Capricorn


În ultima perioadă ai cheltuit exagerat și din această cauză, acum te confrunți cu diverse lipsuri. Învață ceva din această experiență și nu te mai lăsa mânat/ă de impulsuri! Oferte și reduceri senzaționale vor exista tot timpul, fii fără grijă!

Vărsător


Ai serioase probleme digestive și dacă nu le vei trata așa cum trebuie, cât de curând o să ajungi la medicul specialist.
Totuși, ai șansa de a te pune singur/ă pe picioare, atât timp cât renunți la dulciuri și la grăsimile în exces!


Pești


Acum, că a trecut și magia Crăciunului, parcă îți vine destul de greu să revii la munca de zi cu zi. Totuși, trebuie să faci un mic efort și să tragi puțin de tine, mai ales că știi că în curând va urma o altă minivacanță!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod