Horoscop 26 decembrie: Balanța duce relația amoroasă la un alt nivel

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Chiar daca nu o duci atat de bine din punct de vedere financiar, macar nu te poti plange. Continua sa iti gestionezi bugetul cu aceeasi implicare si pe cat posibil, sa reduci din cheltuielile inutile! Chiar daca rezultatele nu se vad imediat, cu siguranta nu vor intarzia sa apara!

Taur


Dispui de mai mult timp liber decat de obicei si datorita acestui lucru, poti sa te ocupi si de alte aspecte ale vietii tale. Continua sa fii la fel de implicat/a si nu te teme sa iei initiativa atunci cand e cazul! Spre deosebire de colegii tai, chiar te descurci foarte bine in situatiile neprevazute!

Gemeni


Tratezi cu prea multa superficialitate problemele din cadrul familiei si e foarte probabil sa primesti reprosuri din aceasta cauza.
Acolo unde simti ca e necesar, implica-te mai mult si incearca sa adopti tehnica ascultarii active!

Rac


Esti extrem de relaxat/a in privinta viitorului tau, iar lucrul acesta arata ca ai atins un anumit grad de maturitate. Daca nu poti schimba anumite chestiuni, de ce sa te consumi din cauza lor?

Leu


Prima parte a acestei zile va fi destul de aglomerata pentru tine si din aceasta cauza, o sa renunti la cateva din intalnirile planificate. Fii fara griji, nimeni nu se va supara din aceasta cauza, mai ales ca in zilele urmatoare va veti intalni din nou!

Fecioară


Un coleg cu mai multa experienta decat tine vrea sa te traga la rost pentru o problema mai veche care nu are niciun fel de legatura cu tine.
Pe langa faptul ca nu intra in atributiile sale acest lucru, tonul pe care il adopta in fata ta este complet nepotrivit. Daca nu ai facut-o deja, te poti plange sefului in legatura cu acest aspect!

Balanță


Relatia ta de iubire pare ca merge in directia potrivita si in sfarsit, atat tu cat si el va puteti bucura de mai multa liniste. Continuati in acelasi mod si sigur veti trece la urmatorul nivel (mutat impreuna, casatorie etc.) cat de curand!

Scorpion


A doua zi de Craciun te va gasi foarte relaxat/a si multumit/a de rezultatele pe care le-ai obtinut pana acum. Totusi, atunci cand vine vorba de problemele personale, trebuie sa arati o mai mare implicare pentru ca majoritatea rudelor tale te-au perceput ca fiind mai mult absent!

Săgetător


O discutie in contradictoriu purtata in aceasta diminieata te va scoate complet din amorteala si te va determina sa iei anumite decizii riscante.
Iar asta, doar pentru a demonstra ca dreptatea este de partea ta. Fii foarte atent/a la ce spui/faci astazi pentru ca pot aparea mai tarziu efecte adverse!

Capricorn


Banii nu mai sunt o problema pentru tine si iti permiti anumite lucruri la care alta data doar visai. Totusi, nu trebuie ca acest aspect sa iti schimbe felul de a fi, ci din contra sa ramai la fel de modest/a ca si pana acum!

Vărsător


Chiar daca va incepe mai greu, aceasta zi se va dovedi a fi chiar reusita pentru tine. Nu te chinui sa satisfaci pretentiile tuturor din jurul tau pentru ca nu vei reusi niciodata asta! Fa o selectie si axeaza-te doar pe prioritati!

Pești


De dimineata e posibil sa te confrunti cu mici dureri de cap ori cu o stare de rau accentuata.
Nu ignora simptomele pentru ca vor reveni cu siguranta, dar la o intensitate mai mare!


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod